Σελιδοδείκτες

Παυσίπονο

Εναλλακτικές ονομασίες: Παυσίπονο

Παυσίπονο παιχνίδι - αυτό είναι ένα απίστευτο παιχνίδι πλατφόρμα PC. Αυτό το παιχνίδι έχει δημιουργηθεί και κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2007 ενοικίασης έτους. Παιχνίδι πήρε αμέσως την πρώτη θέση σε όλες τις αξιολογήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να υπάρξουν μόνο. Το παιχνίδι επινοήθηκε και αναπτύχθηκε από - Mindware Studios. Ενδιαφέρον, νέα και συναρπαστική - είναι ιδανικό για όλους εκείνους τους παίκτες που πραγματικά εκτιμώ ktotorye είδος shooter. Εμείς δεν θα πρέπει να λέει τα μυστικά του Painkiller, θα ήταν ανόητο. Μετά από όλα, ο καθένας πρέπει να αισθάνονται την πλήρη ισχύ του αυτό το παιχνίδι για τον εαυτό σας.

Σε αυτό το παιχνίδι συνεχώς αιματοχυσία, στη συνέχεια, ένα τεράστιο ποσό σκοτώνει. Και οφείλεται στο γεγονός ότι θα έχετε πολλά να πάει με απίστευτα όπλα, πιστόλια και τουφέκια - όπλα στο Painkiller παιχνίδι διεξάγεται στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό το παιχνίδι δείχνει όλα αυτά που μπορεί να παίξει αυτό το εξαιρετικό και συναρπαστικό ύφος. Πρέπει να πω ότι στα επίπεδα Painkiller είναι αρκετά διαφορετική. Οι προγραμματιστές έχουν δημιουργήσει όλα αυτά, προκειμένου να μην χάσει ένα παίκτη στο παιχνίδι. Για όλους τους οπαδούς της δράσης του είδους, και πάλι, είναι σημαντικό να κάνει το παιχνίδι και δυναμική, πολύχρωμα, και ταυτόχρονα πλούσια.

Έτσι, πείτε λίγα πράγματα για την ιστορία του παιχνιδιού και να προσθέσετε μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα: ο πρωταγωνιστής που πραγματικά είναι, απορρίφθηκε. Τοποθετήστε μια σοβαρή επίπληξη και το φόβο σε όλους τους ανθρώπους καθαρότερο πήρε Belial - ένα υβρίδιο του έναν άγγελο και έναν δαίμονα, καλό και το κακό σε ένα άτομο. Χάρη στην ασυνήθιστη συγγένεια και μυστηριώδη εμφάνιση, αυτή πρωταγωνιστής έχει λάβει πρωτοφανή πλεονεκτήματα, επειδή αυτός ο τύπος έχει κάποιες υπερφυσικές ικανότητες από πολύ εξόργισε "ανώτερες αρχές." Θέληση αρχάγγελοι παιδί του Ουρανού και της Κόλασης, στους οποίους είναι, έχει τεθεί σε κάτι σαν φυλακή για τους πιο επικίνδυνους κρατουμένους. Αυτό το απίστευτα αυστηρή φυλακή είχε ενισχυθεί προστασίας. Φρουρείται από έναν τρικέφαλο σκύλο Κέρβερο. Valiar γρήγορα μεγάλωσε ισχυρότερη, ήταν σε θέση να μάθουν και μεγάλη για να ασχοληθεί με τις δικές τους δεξιότητες. Άρχισε να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας.

Valiar «αναπτυγμένες» τις ικανότητες που του έδωσε τις δυνάμεις του ουρανού. Σύντομα ήταν σε θέση να ελέγξει τον εαυτό του, και έσπασε ελεύθερη σκλάβος και μόνο σκοπό. Ήταν αδύνατο να πείσει, και το μόνο πράγμα που ήθελε - εκδίκηση εναντίον των καταπιεστών τους. Εκείνοι που τον έστειλε στην εξορία και εκείνους που το έκανε, έτσι ώστε Valiar έπαψε να είναι μια κοινή κάτοικος της σκληρό κόσμο του παιχνιδιού.

Πιστεύετε ότι το παιχνίδι Payne Killer - αυτό είναι μια πολύ καλή επιλογή, αν απλά θέλετε να απολαύσετε τα όμορφα γραφικά, gameplay μεγάλη, μοναδική ιστορία, όμορφη δραματοποίηση σκηνών και μάχες! Αυτό το παιχνίδι είναι άξια κάθε έπαινο και το καλύτερο που μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο παιχνίδι!

Τώρα πώς μπορείτε να απολαύσετε όλα όσα συνέβησαν σε αυτό το παιχνίδι. Θα πρέπει πριν από τα παιχνίδια της εγκατάστασης, να παρακολουθήσετε σε απευθείας σύνδεση βίντεο παυσίπονο. Μπορεί να είναι ένα βίντεο, σχόλια, promo videos - τίποτα! Στη συνέχεια, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού (http://www. painkillergame. com / Agegate. php), μετά από όλα αυτά, θα πρέπει να κατεβάσετε το παιχνίδι Painkiller. Αυτό το αρχείο θα ελέγξει για την παρουσία του κακόβουλου λογισμικού και του κακόβουλου λογισμικού συστατικά. Στη συνέχεια, εγκαταστήστε το κατεβάσει νωρίτερα και να ελέγχεται το αρχείο που έχετε στον υπολογιστή σας. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε πλήρως το παιχνίδι! Για να συνοψίσουμε τι πρέπει να κάνετε για να παίξει αυτό το παιχνίδι: να παρακολουθήσετε το βίντεο, πηγαίνετε στο site του παιχνιδιού, κατεβάστε Painkiller, έλεγχο για ιούς και να εγκαταστήσετε το παιχνίδι! Τα πάντα!

Σας ευχόμαστε καλή τύχη! Θα σας αρέσει αυτό το παιχνίδι!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more