Σελιδοδείκτες

Overkings

Εναλλακτικές ονομασίες: OverKings

Σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Overkings - όμορφη νεαρή browser-based multiplayer RPG. Αν είστε κουρασμένοι από τα παιχνίδια "φερμουάρ" σχετικά με τους κανόνες και τις συμβάσεις της καλωσόρισμα στον φανταστικό μεσαιωνικό κόσμο Overkings online - ". Τίποτα δεν θα" έναν κόσμο όπου ο ήρωας σας θα πρέπει να δοθεί πλήρης ελευθερία δράσης και να του γι 'αυτό,

Έναρξη, φυσικά, δημιουργώντας ένα προσωπικό λογαριασμό. Παρακαλώ σημειώστε ότι η online εγγραφή Overkings σας ζητά αμέσως για να επιλέξετε τον ταξικό του χαρακτήρα σας. Συνολικά οκτώ κατηγορίες - Amazonaka, μάγισσα, Wizard, βάρβαρος, Dryad, μάγισσα, Guardian και δολοφόνος. Επίσης μπορείτε αμέσως να δώσει ένα όνομα στο χαρακτήρα σου. Επιπλέον, πληκτρολογήστε το Όνομα Χρήστη σας (διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) και τον κωδικό πρόσβασης, και να αποδεχθεί τους κανόνες και τη συμφωνία χρήστη. Σε αυτήν την καταχώριση Overkings ολοκληρωθεί.

Βεβαιωθείτε ότι η καταχώρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία το παιχνίδι Overkings και να πάει για το στέμμα του Παντοδύναμου! Ο χαρακτήρας μας έχει σχεδόν δημιουργηθεί και τώρα μπορείτε να τον επιλέξετε το επάγγελμα για να πληροί τις προδιαγραφές του. Ήρωες μάλλον αυθαίρετα διαιρείται σε θετικές και αρνητικές χαρακτήρες, επειδή όπως είπαμε νωρίτερα, ο καθένας μπορεί να παίξει Overkings με τους κανόνες τους. Στο πλαίσιο αυτής της «δημοκρατίας» σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ζητήσετε την άδεια, έτσι ώστε να επιτεθεί στον εχθρό, και ακόμα περισσότερο να τον ληστέψουν. Ισοπέδωση ενός χαρακτήρα εξαρτάται από τις επιθυμίες σας - θέλουν να πολεμήσουν, πηγαίνετε σε μέρη όπου μάχες, θέλουν να είναι πλούσια, που ασχολούνται με το εμπόριο και την οικονομία και θέλουν περιπέτεια, ενταχθούν φατρίες και ταξιδιώτες χτυπήσει το δρόμο κατά μήκος τις ανεξερεύνητες διαδρομές ακόμα αυτό το μυστηριώδη κόσμο.

Overkings online παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες ανταγωνίζονται για το περιβάλλον (με μια ποικιλία από τέρατα και αφεντικά) και αντίπαλοι παίκτες (φυσικό μάχη). Επίσης, σε αυτές τις αναζητήσεις τρόπους παιχνιδιού, μπορείτε επίσης να συμμετάσχουν στη σύλληψη των κλειδαριών και να πάρει την εμπειρία της μάχης για την καταπολέμηση της για τους πόρους και τις πηγές για να πλουτίζουν σε βάρος των ηττημένων. Αν θέλετε να πάτε πιο ειρηνικά - να χτίσουν κάστρα, που ασχολούνται με την εξόρυξη πόρων, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους τακτικές πολεμιστή και να απολαύσουν την ομορφιά γύρω σας. Αν έχετε αρκετά πλούσια, μπορείτε να αντέξετε οικονομικά οποιαδήποτε αντικείμενα και πανοπλίες, τι είναι εδώ σε αφθονία, και η οποία θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό να παίξετε Overkings υποβάλλονται τη μικρότερη ζημία.

Overkings online παιχνίδι αποτελείται από πέντε περιοχές (περιοχές):

- Bervil, ήσυχο χωριό περιβάλλεται από δάση στην κοιλάδα του ποταμού Gvirdol?

- Conchobar, μαργαριτάρι πόλη του βασιλείου του?

- Anomikon, τα ερείπια της πόλης, όπου υπάρχει χάος, τις ασθένειες και την τρέλα?

- Veron, αφού Γεια βασίλειο, και τώρα - ένα μέρος για λυκάνθρωπους κυνήγι?

- Norliht - βασίλειο χιόνι κυρία - Queen Hel.

Κάθε περιοχή έχει μια ιστορία δόξας και τα κάτω σε κάθε έμβιο ον διαφορετικές λυκάνθρωποι, ζόμπι, άνθρωποι γίγαντες. Όλοι αυτοί οι μύθοι και απίστευτα εθιστικό παιχνίδι παίζουν Overkings σε απευθείας σύνδεση με κάθε νέα αναζήτηση γίνεται όλο και πιο συναρπαστική.

Μεταξύ άλλων, θα βρείτε πλούσιο φυσικό τοπίο στην απόδοση ποιότητας γραφικά, καθώς και την επικοινωνία με τους κοντινούς σας ανθρώπους με τα ίδια ενδιαφέροντα. Μετά από να παίξει το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Overkings δεν είναι απαραίτητα το ίδιο, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να ενταχθούν στην clan και τους υποστηρικτές του να πορευτούν μαζί τους στον βασικό στόχο της - το στέμμα του Παντοδύναμου.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more