Σελιδοδείκτες

Αντανάκλαση του σύμπαντος

Εναλλακτικές ονομασίες: Αντανάκλαση του σύμπαντος

Σύμπαντος Αντανάκλαση σε απευθείας σύνδεση - είναι shareware παιχνίδι για πολλούς παίκτες στο είδος της επιστημονικής φαντασίας με ένα μοναδικό οικονομικό σύστημα. On-line παιχνίδι του σύμπαντος Αντανάκλαση φέρνει στο συγκεκριμένο υπολογιστή απαιτήσεις συστήματος του παίκτη.

Συμμετοχή στο σύμπαν παιχνιδιού προβληματισμού απλή και δεν παίρνει πολύ από το χρόνο σας. Εγγραφή σύμπαν Αντανάκλαση σας ζητά να εισάγετε σύνδεσής σας - το όνομα με το οποίο θα μπείτε στο παιχνίδι, τον κωδικό πρόσβασης, το ψευδώνυμο - το όνομα με το οποίο θα ξέρετε σε αυτό το παιχνίδι, e-γραμματοκιβώτιο. Προβληματισμός επίσης να εγγραφείτε ηλεκτρονικά σύμπαν θα σας ζητήσει να γράψετε τον τύπο της κάρτας γραφικών σας. Στο τέλος θα πρέπει να συμφωνείτε με τους όρους της συμφωνίας χρήστη και να αποδεχθεί τους κανόνες του παιχνιδιού. Μετά από αυτό, ξεκινήστε το παιχνίδι, θα χρειαστεί να κατεβάσετε τον client - ένα ειδικό πρόγραμμα που είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας και να βελτιστοποιεί την κυκλοφορία σας στο Internet, την ίδια στιγμή μειώνει την πιθανότητα σφαλμάτων στην οθόνη των γραφικών αντικειμένων.

Σύμπαντος Αντανάκλαση online παιχνίδι επιτρέπει στους χρήστες ενώ παίζουν στην αντανάκλαση του σύμπαντος, καθιστώντας τα χρήματα κατά τη διάρκεια των μαχών ή πουλώντας αντικείμενα που παράγονται, και στη συνέχεια να μεταφράσει αυτά σε πραγματικά χρήματα. Για την παραγωγή των τροφίμων, όπλων και άλλων αντικειμένων, με σκοπό τη μεταγενέστερη μεταβίβασή τους, θα πρέπει να δούμε τους πόρους παιχνίδι site.

Στην αρχή του παιχνιδιού θα σας δοθεί ένα κυνηγετικό όπλο με πυρομαχικά και ένα ελάχιστο σετ. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στη σκοποβολή, και ταυτόχρονα να απολαύσουν τις 3D στοιχεία shooter (παιχνίδια "shooter"), το οποίο περιέχει την αντανάκλαση online παιχνίδι σύμπαν. Με αυτό το όπλο μπορείτε να κυνηγούν άγρια ​​ζώα του πλανήτη.

Για τον χαρακτήρα σας στο παιχνίδι είναι μεγάλες δυνατότητες εμπορίου

- Shop, όπου μπορείτε να αγοράσετε ό, τι χρειάζεστε - από τα όπλα στα τρόφιμα

- Αγορά, στην οποία μπορείτε να πουλήσετε κάτι επειγόντως για να πάρει επειγόντως πόρους

- Δημοπρασία, θα εκθέσει το μοναδικό προϊόν σας.

Ο χαρακτήρας σας μπορεί να επιλέξει το δικό της δρόμο για την ανάπτυξη και την παραγωγή των χρημάτων σε οποιαδήποτε από τις περιοχές

- Εκμετάλλευση,

- Συγκέντρωση,

- Κατασκευή όπλων

- Γεωργία,

- Υπηρεσία στα Δυνάμεων Αυτοάμυνας,

- Πολιτική δραστηριότητα,

- Δημιουργήστε το δικό σας πλήρεις gaming επιχειρήσεων

- Δημιουργία και ανάπτυξη της φυλής του.

Παρά το γεγονός ότι το οικονομικό μοντέλο στο παιχνίδι όσο πιο κοντά στην πραγματικότητα, όμως, όταν παίζετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Αντανάκλαση του σύμπαντος, στη συνέχεια, βυθιστείτε στον κόσμο της Γης η έβδομη χιλιετία. Το παιχνίδι που γράφονται τέλεια αποχρώσεις αυτού του κόσμου, τις αξίες της, το σύστημα των κοινωνικών σχέσεων και των πολιτιστικών χαρακτηριστικών της ζωής.

Για να δείτε την αντανάκλαση του σύμπαντος, πρέπει να είμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια της μάχης της φυσικής κάλυψης - δεν θα είναι σε θέση να αποφύγει τις σφαίρες που φέρουν. Για βολές για γκολ, δεν θα πρέπει να κάνετε κλικ με το ποντίκι, επειδή το σύστημα λειτουργεί θέαμα. Επιπλέον, οι προγραμματιστές παιχνιδιών έχουν εισαγάγει μια ενδιαφέρουσα παράμετρο σύστημα μάχης - αν κατά λάθος θα πυροβολήσει, μπορεί να προκαλέσει βλάβη στους συμμάχους τους. Το παιχνίδι διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από όπλα, δεξιότητες που ο χαρακτήρας σας θα αυξηθεί με το επίπεδο.

Όταν παίζετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση αντανάκλαση του σύμπαντος, μπορείτε να επιλέξετε ένα μία από τις οκτώ πολεμικών επαγγέλματα που είναι όλα τα θέματα επιχειρήσεων και να κάνουν τα χρήματά τους στο πεδίο της μάχης.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του παιχνιδιού είναι ότι ο χαρακτήρας σας, εάν είναι επιθυμητό, ​​μπορεί να αλλάξει το επάγγελμά τους, χωρίς να χάνουν τις δεξιότητες και την εμπειρία.

Αυτό το παιχνίδι σας βυθίζει στον πραγματικό κόσμο σχεδόν μέλλον, μετά την Μεγάλη Καταστροφή, και εκεί θα είστε σε θέση να κερδίσουν χρήματα για να ζήσουν στη Γη στο παρόν.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more