Σελιδοδείκτες

Siege on-line

Εναλλακτικές ονομασίες: Siege on-line

Πολιορκία Multiplayer Online είναι ένα πρωτότυπο 3D-στρατηγική μεσαιωνικό θέμα, στο οποίο θα πρέπει να συμμετέχουν στην οικοδόμηση κάστρα, και εγκαθίστανται σε νέα εδάφη από τη σύλληψή τους. Το είδος της μηχανικής παιχνίδι, διασκέδαση σχέδιο animation και το μοναδικό σύστημα μάχης - αυτό είναι αυτό που θα συναντήσετε όταν ξεκινάτε να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση πολιορκία. Εδώ μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας σε ένα τυπικό Μεσαίωνα, και θα ψάξει για τα τρία βασικά μέρη της Stone Gate. Μόνο με το συνδυασμό και των τριών τμημάτων μπορούν να επιστραφούν και η ενότητα του λαού για τον τερματισμό του πολέμου. Εδώ προσφέρουμε ένα θρύλο role-playing game developers Siege on-line. Λοιπόν, πάμε να εξοικειωθούν με τα χαρακτηριστικά του.

Η διαδικασία δημιουργίας του λογαριασμού με την πρώτη ματιά φαίνεται λίγο συγκεχυμένη, αλλά στην πραγματικότητα, ως τέτοια πολιορκία online εγγραφή που δεν χρειάζεστε. Αλλά θα πάρει στην πρώτη θέση, πριν από το παιχνίδι της πολιορκίας, οπότε αυτό το στοιχείο λήψης, αποσυσκευασία και εγκατάσταση του πελάτη παιχνίδι. Κατεβάστε το, μπορείτε χωρίς επιπλοκές στην επίσημη ιστοσελίδα. Έτσι, θα πρέπει να ασφαλίζονται με το λογαριασμό και την καταγραφή της πολιορκίας σας. Λοιπόν, στο μέλλον, αν θέλετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και άλλες πληροφορίες για υπηρεσίες, την εγγραφή σας στο παιχνίδι Πολιορκία απαιτούν μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Πολιορκία επιθυμητή διαμόρφωση του υπολογιστή σας, ώστε να πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος:

• Λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows XP / Vista?

• CPU Intel Pentium II (AMD Athlon ή καλύτερα)

• Μνήμη 512 MB?

• κάρτα γραφικών με DirectX 9. 0?

• ελεύθερο χώρο στο σκληρό δίσκο 300MB,

• Σύνδεση στο Internet χωρίς διακομιστή μεσολάβησης.

Όπως κάθε στρατηγική (στις περισσότερες περιπτώσεις) δεν θα περιπλέξει το online παιχνίδι Πολιορκία αρχίσετε να δημιουργείτε το χαρακτήρα σας και να επιλέξετε τη φυλή. Δεν υπάρχει τίποτα εκεί. Οι χαρακτήρες του παιχνιδιού παρουσιάζονται:

• ιππότες

• πολεμιστές

Εκ των οποίων σήμερα να επιλέγουν την πιο όμορφη. Εκτός από τον χαρακτήρα σας, σας δίνονται γης. Σε αυτό θα ανοικοδομήσουν το κάστρο, γεγονός που καθιστά απρόσιτη όσο το δυνατόν. Επιλέξτε τα όπλα σας πολιορκία online παιχνίδι προσφέρει μια πολύ χαρακτηριστική μεσαιωνικό θέμα - φυσικά

• τσεκούρι

• maces

• ξίφη

• τόξα, κ.λπ.

Γνήσιο σύστημα μάχης που εξαρτάται από το πώς εξελίσσονται τα πράγματα στο κάστρο σας. Αν όλα είναι ήσυχα, τότε όλα πιστούς πολεμιστές σας yunnity πάει στην επίθεση, αλλά αν το πρόβλημα στο κάστρο, και τότε ο αριθμός της επιθετική δύναμη yunnitov επηρεάζεται σημαντικά. Λοιπόν, αυτό είναι ένα online παιχνίδι πολιορκία και ανήκει στο είδος της στρατηγικής.

Παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία που παίζουν ρόλο-παιχνίδι εκεί είναι αρκετό - για να αναπτύξετε τον χαρακτήρα σας, μπορείτε να περάσετε μέσα από αναζητήσεις, ή να συμμετέχουν σε οικονομικές παιχνίδια (εξόρυξη και εμπορία των πόρων). Υπάρχουν τρεις λειτουργία των πόρων

• ξύλο

• σιδήρου

• χαλκού.

Για να εξαγάγετε, αντίστοιχα, στο πριονιστήριο ή ορυχείο. Οι πόροι πηγαίνουν σε νέα εδάφη για την παραγωγή τους εδώ ονομάζεται Άγρια (μια από τις τελευταίες ενημερώσεις παιχνίδι). Προσοχή όμως, εκεί που περιμένουν τους ληστές και το δικαίωμα της ελεύθερης παραγωγής θα πρέπει να κάνουμε κάποιες μάχες. Δεν θέλετε να? Στη συνέχεια, επιλέξτε ειδικές αποστολές, που ονομάζονται «χαλκός» ή «σίδερο», για το οποίο μπορείτε να πάρετε ένα μπόνους, όπως υποδεικνύεται από το όνομα του πόρου. Επίσης, αναζητήσεις και τους πόρους, μπορείτε να κάνετε "klanirovaniem" tobish δημιουργήσετε clan σας και στη συνέχεια το σύνολο της τάξης. Χαρακτηριστικό της όλης αυτής της διαδικασίας είναι ότι η κατάστασή σας θα εξαρτηθεί από το καθεστώς αυτών των ανθρώπων που θα πάει σε clan ή την παραγγελία σας. Για παράδειγμα, θα συγκεντρώσει γύρω του τους βαρόνους και έχετε λάβει το καθεστώς του υποκόμη και ούτω κλπ. Και τέλος, ένα ακόμη πράγμα, το οποίο είναι καλό να γνωρίζουμε - όταν παίζετε στην πολιορκία, μην ξεχνάτε - οποιαδήποτε ζημία θα βλάψει όχι μόνο τη φήμη σας, ακόμη και να επηρεάσει το υλικό σας ευεξία.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more