Σελιδοδείκτες

Τάγμα της μαγείας

Εναλλακτικές ονομασίες: Τάγμα της μαγείας

Τάγμα της Μαγείας στις καλύτερες παραδόσεις δράσης

Σε οπαδούς μαζικών μάχες, φανταστικά ειδικά εφέ και δυναμικές ενέργειες, το παιχνίδι Τάγμα του Magic, που κυκλοφόρησε το 2010, είναι ήδη εξοικειωμένο. Αυτό είναι ένα κλασικό προϊόν με multiplayer gameplay στο είδος της δράσης και τη χρήση των melee και κυμαίνεται, διαφορετικά είδη όπλων και μαγεία.

Developers της έχουν δώσει τα πλεονεκτικότερα χαρακτηριστικά, καθιστώντας το φωτεινό και συναρπαστικό, χωρίς να περιπλέκει την αρχή του ελέγχου για τους παίκτες. Εκείνοι που έχουν εμπειρία σε τέτοιες διασκέψεις μπορούν εύκολα να γίνουν άνετοι και εδώ, καθώς, για να παίξουν στο Τάγμα της Μαγείας, πρέπει να χειριστούμε:

  • Τέσσερα κλειδιά: WASD για να μετακινήσετε τον ήρωα
  • Κλείδωμα ποντικιού και απεργία
  • Τροχός ποντικιού για να αλλάξετε τις μαγικές και φυσικές επιθέσεις

Θα το έδαφος και να εξοικειωθούν με τους κατοίκους του

Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής του Τάγματος της Magic, θα βρεθείτε στα υπέροχα, μυστηριώδη εδάφη της Astarma. Για πολύ καιρό υπήρξαν διαφωνίες μεταξύ των κυρίαρχων ισχυρών οικογενειών: το Σπίτι των Ιδρυμάτων και το Σπίτι του Migurath. Ο καθένας υποστηρίζει το αμέριστο δικαίωμά του στην απόλυτη εξουσία και μπορεί να αναγνωριστεί από την παραδοσιακή του ενδυμασία: οι εκπρόσωποι του Ιδρύματος είναι ντυμένοι με μπλε ρούχα και το Migurata με κόκκινα.

κάτοικοι της Astarma ίδρυσαν τρεις τάξεις:

  • Paladins
  • Tamers
  • Arrows

παλαδινών είναι οι πιο θαρραλέοι και επιδέξιμοι πολεμιστές, που γνωρίζουν μόνο τον εχθρό και αγωνίζονται στην μάχη επαφής - melee, και τα στοιχεία της σύνθεσης τους βοηθούν.

Οι ταμπούρες προτιμούν μεσαίες αποστάσεις χρησιμοποιώντας τη δύναμη της φωτιάς. Είναι σε θέση να αποκαλύψουν εκ των προτέρων ελιγμούς του εχθρού, να ενεργήσουν υπό το πρίσμα των κινήσεων των συμμάχων και να εφαρμόσουν μοναδικές τακτικές στη μέση των γεγονότων.

Οι σκοπευτές είναι μόνο οι πιο ακριβείς και άγρυπνοι πολεμιστές. Ανυπόφορα απομακρυνθούν από τα όπλα των εχθρών τους, επομένως η ανίκανη είναι μία από τις σημαντικές ιδιότητες. Χρησιμοποιώντας τη μαγεία, ζητούν βοήθεια στοιχείο αέρα.

Συνδυάζοντας συμμαχίες με ομοϊδεάτες άλλους παίκτες, παίρνετε μερικές από τις ικανότητές τους, καθώς αυξάνετε τις πιθανότητες να κερδίσετε.

We κερδίσουμε φήμη και εμπειρία σε battles

Από τα κόλπα και την ικανότητά σας να παίρνετε γρήγορα αποφάσεις, η κατοχή όπλων και η δυνατότητα να αντικαταστήσετε γρήγορα με άλλους, εξαρτάται από την πορεία των γεγονότων. Μπορείτε να καταστρέψετε τα τέρατα και τα τέρατα. Ενώ μερικοί ήρωες τους επιτίθενται στο μέτωπο, άλλοι περιβάλλουν, παράκαμψη από πίσω. Όλα γίνονται τόσο μαγευτικά που δίνουν αισθητική ευχαρίστηση από την περισυλλογή κάθε στιγμής.

Πριν ξεσπάσεις τεράστιες μάχες και είσαι στη μέση τους. Καταγράψτε και καταστρέψτε τον εχθρό για να πάρετε την εμπειρία του. Μεθοδικά επιτίθεται στον επιλεγμένο εχθρό, φέρτε τον στην πλήρη καταστροφή ανεξάρτητα από το όπλο που έχετε - τη δύναμη των ξόρκων ή το σπαθί.

V iPlayer Order of Magic, μπορείτε να επιλέξετε τη λειτουργία μάχης: PvE ή PvP. Καταπολέμηση με πλήθη τέρατα, ενεργείτε με σύνεση, επειδή κάθε συνάντηση είναι ένα πλεονέκτημα για την εμπειρία, τις γνώσεις, τις ικανότητες και τις δεξιότητές σας. Και το νεκρό τέρας σας δίνει πολύτιμα, χρήσιμα αντικείμενα που μπορούν να αφεθούν για προσωπική χρήση ή προσφέρονται προς πώληση σε έναν τοπικό έμπορο.

Παίξτε τις ικανότητες, μπορείτε να μεταβείτε στην Αρένα για να μετρήσετε τις δυνάμεις και τα όπλα με άλλους παίκτες. Μόνο γενναίοι και ισχυροί ήρωες της βασιλείας συγκεντρώνονται εδώ για να ακονίσουν και να επιδείξουν τις δεξιότητές τους. Μπορείτε να φτάσετε στην Αρένα στο πρώτο επίπεδο, αν είστε αρκετά σίγουροι στον εαυτό σας. Σε τέτοιες μάχες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μαγεία, οποιοδήποτε όπλο και ακόμα να πολεμήσετε με τις γροθιές σας.

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα, φήμη και φήμη. Αν και οι τελευταίοι δεν είναι τόσο σημαντικοί, αλλά ωραία διεγείρουν την υπερηφάνεια. Είναι αλήθεια ότι θα εμφανιστούν μέσα σας μόνο λόγω της νίκης που πρέπει ακόμα να κερδηθεί.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more