Σελιδοδείκτες

Λειτουργία 7

Εναλλακτικές ονομασίες: Λειτουργία 7

Για όλους τους οπαδούς του παιχνιδιού στο στυλ του «Counter-Strike» της Κορέας παιχνίδι προγραμματιστές έχουν δημιουργήσει ένα διάδοχο Λειτουργία 7 σε απευθείας σύνδεση. Σχηματισμός free-2-play (δωρεάν) σε απευθείας σύνδεση λειτουργία παιχνιδιού 7 είναι ένα multiplayer παιχνίδι βολών (ή «σκοπευτής» μας), σε πρώτο πρόσωπο με την κλασική διαίρεση σε δύο ομάδες. Ρωσική έκδοση του παιχνιδιού είναι ήδη εκπροσωπούνται στο Διαδίκτυο και είναι πλήρως προσαρμοσμένη.

Οι απαιτήσεις συστήματος για το παιχνίδι, ο κατάλογος των οποίων παρέχει στους προγραμματιστές και τις γνώσεις θα σας βοηθήσουν χωρίς προβλήματα παίζοντας online παιχνίδι Λειτουργία 7 ως εξής:

• OS: Windows XP, 7, Vista

• επεξεργαστή Pentium IV 1. 8 MHz

• RAM -1 GB

Κάρτα γραφικών • GEFORCE4 MX440 ή ATI Radeon 9200

• 2GB χώρο στο σκληρό δίσκο

Συμμετοχή στην επιχείρηση παιχνιδιού 7 δεν είναι μια μεγάλη υπόθεση. Ο λογαριασμός έχει δημιουργηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του, για αυτό θα πρέπει να εισάγετε ένα πρότυπο σύνολο δεδομένων

• μοναδικό κωδικό (username)

• έγκυρη διεύθυνση e-mail

• τη δημιουργία και επιβεβαιώστε τον κωδικό πρόσβασης

Στη συνέχεια, μπορείτε να γνωρίσετε και να αποδεχτείτε τη συμφωνία χρήστη και δοκιμάστηκε: μετρήσει το κόκκινο-στόχο για την εικόνα και επιθυμείτε να εγγραφείτε σε ένα ενημερωτικό δελτίο. Αυτό, στην πραγματικότητα, και θα πρέπει να ολοκληρωθεί για να Λειτουργία 7 online εγγραφή.

Μόλις ενεργοποιήσετε μια σύνδεση στο λογαριασμό σας και βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία εγγραφής 7 είναι πραγματικά επιτυχής, θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας το παιχνίδι πελάτη - ένα πρόγραμμα που θα βελτιστοποιήσουν την σύνδεσή σας στο Internet και να ασχοληθεί με τα διάφορα σφάλματα. Μπορείτε να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα του παιχνιδιού στην καρτέλα λήψης. Για την διευκόλυνση του χρήστη, το πρόγραμμα μπορεί να βρεθεί με τρεις τρόπους:

• απευθείας από την ιστοσελίδα

• torrent

• ή χρησιμοποιώντας το Παιχνίδι του προγράμματος

Τώρα μπορείτε να μπείτε στο παιχνίδι και να συμμετάσχουν στη δημιουργία του χαρακτήρα.

Φυσικά, το είδος του παιχνιδιού δεν συνεπάγεται περίπλοκες ρυθμίσεις και μια ποικιλία από επιλογές για την εμφάνιση, την τάξη και τα άλλα στοιχεία της προσωπικής ταυτότητας. Εσείς απλά επιλέξτε την εικόνα και να συνδέσει ένα μέρος του σώματος - το πρόσωπο, τον κορμό και τα πόδια. Επόμενο για να ξεκινήσει να παίζει Λειτουργία 7, θα πρέπει να επιλέξετε ένα κανάλι - είναι μια πύλη που θα σας οδηγήσει στην κατάλληλη θέση. Έτσι, στο παράδειγμα, για αρχάριους, είναι επιθυμητό να επιλέξετε το πρώτο κανάλι στο οποίο θα ενταχθούν το ίδιο "άπειρος", όπως οι ίδιοι. Μόλις τέσσερα κανάλια: ένα για έμπειρους πολεμιστές, η τρίτη για τα clans, το τέταρτο - η καθολική (για όλους).

Έτσι, ένας χαρακτήρας που δημιουργήθηκε όταν μια ενδεδειγμένη. Τώρα θα πρέπει να πάρει ένα οπλοστάσιο και πυρομαχικά. Για τα όπλα πηγαίνετε στο κατάστημα - πρέπει να υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία. Ειδικά όπλα για την επίθεση, για ελεύθερους σκοπευτές, κοφτερά όπλα (τι θέλετε), τουφέκια, καραμπίνες και πιστόλια, βαρύ πυροβολικό, με τη μορφή πολυβόλα και χειροβομβίδες και πολλά άλλα. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στη χρήση των όπλων - η ικανότητα να αντικαταστήσουν μερικώς ή συναρμολόγηση επιμέρους τμήματα για όπλα.

Λοιπόν, φαίνεται, μπορούμε να αρχίσουμε ήδη σε λειτουργία 7 για να παίξει, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Τώρα θα πρέπει να πάτε στο στρατόπεδο για την εκπαίδευση. Υπάρχουν ευρέως εξηγήσει και να σας δείξει τι είναι αυτό το σύστημα μάχης, καθώς και να δώσει μερικές συμβουλές εφαπτομένης περαιτέρω συμμετοχή στο παιχνίδι. Και μόνο μετά από αυτό μπορείτε να πάτε να παίξετε το παιχνίδι λειτουργία 7 σε απευθείας σύνδεση.

Κατά την πρώτη, μην βιαστείτε δίπλα σε clans καλύτερα να αναπαράγετε διάφορα επίπεδα, να το πω έτσι, για να πάρετε το χέρι. Στη συνέχεια, μπορείτε να ενώσετε τις ισχυρότερες επιχειρήσεις του κλάδου, αλλά με σας εδώ καλά να ρωτήσετε - μάχες μεταξύ των φυλών είναι ιδιαίτερα έντονος. Με το 12ο επίπεδο, αν θα έχετε αρκετά χρήματα, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας γενιά.

Λειτουργία 7 σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι δεν είναι πολύ περίπλοκη μηχανική: επίπεδο επιτυχίας - μπορείτε να πάρετε μπόνους και επανατροφοδότηση όπλα, η επιτυχής γυρίσματα - σε μια τράπεζα χρήματα και την εμπειρία γουρουνάκι. Με την ευκαιρία, είχαν την τύχη να φωτιά, πριν από τη μάχη υπάρχει μια επιλογή "Διάλεξε το όπλο σου" (για τους ίδιους και για τον αντίπαλο), ώστε να ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να πάει.

Λειτουργία 7 σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι, στο οποίο υπάρχει ένα σύστημα τάξεις - υπάρχουν τρία μέλη του προσωπικού να ανέβει στην κατάταξη του καθενός, έχουν πολλά να τρέξει. Λοιπόν ναι, είναι, και first-person shooter για να τρέξει και να πυροβολήσει. Έτσι, το βραχίονα και να πάει για τις στρατιωτικές παραγγελίες!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more