Σελιδοδείκτες

One World

Εναλλακτικές ονομασίες: One World, One World

Oneworld online - είναι ένα δωρεάν browser-based παιχνίδι με εκπληκτικά γραφικά και animation. Μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας σε μια μυστηριώδη και αινιγματική κόσμο στον οποίο βρίσκεται μια πολύ ενδιαφέρουσα ...

OneWorld on-line παιχνίδι που διατίθενται σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης και δεν απαιτεί την εγκατάσταση του πελάτη για το παιχνίδι!

Για να ξεκινήσει το παιχνίδι, θα πρέπει να έχετε Συμμετοχή OneWorld: κατά την εγγραφή με την ιστοσελίδα (http://oneworld. qip. ru /) θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία QIP, για αυτό κάντε κλικ στην κεντρική σελίδα στο κουμπί "Εγγραφή" και στην επόμενη σελίδα, πληκτρολογήστε το όνομα και κωδικό σύνδεσης. Επιπλέον, στο νέο παράθυρο εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης, εναλλακτικό e-mail, το φύλο σας, την ημερομηνία γέννησης, εισάγετε τον κωδικό που εμφανίζεται και συμφωνώ με τους όρους του παιχνιδιού. Μετά από όλα αυτά, κάντε κλικ στο κουμπί "Τέλος". Περαιτέρω, όταν μπείτε στο παιχνίδι, θα πρέπει να επιλέξετε μια πλευρά (ανοιχτή ή πιο σκούρα), το φύλο του χαρακτήρα, το όνομα και το avatar. Μετά από αυτό, μια νέα σελίδα πληκτρολογήστε το Όνομα Χρήστη (e-mail), τον κωδικό πρόσβασης που ορίζεται κώδικα και να αποδέχονται τους όρους της συμφωνίας. Κάντε κλικ στην "Εγγραφή" και σε αυτό το παιχνίδι Εγγραφή OneWorld πάνω σου στο παιχνίδι!

OneWorld online παιχνίδι, όπως ήδη αναφέρθηκε, έχει ένα ελαφρύ και σκοτεινές πλευρές. Για τη φωτεινή πλευρά ένωσε τους νάνους και ξωτικά άνθρωποι, και η σκοτεινή - Σκελετοί, Σκούρο μάγοι, λίτσι και τα συναφή ...

Play OneWorld, θα είναι πέντε μονάδες (χαρακτήρες) εκ των οποίων θα σχηματιστεί ομάδα. Κάθε μονάδα έχει τη δική του τις ικανότητές του, που πρέπει να εξεταστούν για το τι πρέπει να τους χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι. Σε περίπτωση ήττας στη μάχη, οι μονάδες σας δεν πεθαίνουν, είναι ξαναγεννιέται. Μέσα από αυτό, δεν θα χάσετε ποτέ το στρατό του. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι χαρακτήρες σας θα αποκτήσουν εμπειρία και να αποκτήσουν νέες δεξιότητες που θα είναι ισχυρότερη.

OneWorld online παιχνίδι έχει πολλά επίπεδα των βασικών δεξιοτήτων, το οποίο μπορεί να κυριαρχήσει τις μονάδες σας

Επίπεδο F - αυτό είναι το χαμηλότερο επίπεδο, το οποίο περιλαμβάνει: την τέχνη, τη μαγεία, τον εξοπλισμό, την επιστήμη, τη διοίκηση και τον έλεγχο?

Level E - σε αυτό το επίπεδο τα προσόντα που αποκτώνται όπλο: πεντάγραμμα, μαχαίρια, τσεκούρια, maces - πολεμιστής και mage - επιλέξτε το στοιχείο που χρησιμοποιείται στο μέλλον?

Level D - αυτό είναι ένα πιο λεπτομερές επίπεδο. Για παράδειγμα, σε μια ορισμένη κατηγορία της μαγείας, ο χαρακτήρας σας καλείται να κάνει μια επιλογή μεταξύ των στοιχείων ή συγκεκριμένο τμήμα της μαγείας ...

Άλλα επίπεδα (C, Β, Α), είναι ανάλογες με τις ανωτέρω. Η μόνη διαφορά μεταξύ τους είναι ότι αυξάνουν την αντοχή των ζημιών και να διευκρινίσει χύτευση χαρακτήρα ή τις μονάδες σας.

Ήρωας σας δεν αγωνίζονται και επιλογές μάχης. Για να συμπεριλάβετε μάχης - Επίθεση Φυσική και τη μαγεία, τη φυσική άμυνα και μαγεία, Πρωτοβουλία για την Υγεία, Υγεία και Μάνα Αναγέννηση στον αγώνα. Και δεν αγωνίζονται - Υγεία και Μάνα Αναγέννηση, να άρει την κατάρα και να αποκτήσουν εμπειρία.

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση μπορεί να Oneworld ήττα τέρατα των πόρων που απαιτούνται για την παραγωγή, η κατασκευή των κτιρίων και των δεξιοτήτων άντλησης (πολλοί πόροι, γι 'αυτό δεν θα αναφέρω).

Το παιχνίδι έχει ένα κατάστημα όπου μπορείτε να αγοράζουν και να πωλούν κάποια πράγματα.

Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα για την κατασκευή τέτοιων κτιρίων ως αποθήκη, Κτίριο Tavern επεξεργασίας, Βωμός, Blacksmith, καλλιγραφία, κοσμήματα και Mine. Κάθε κτίριο επιτελεί τη λειτουργία του, ώστε να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση OneWorld δεν θα βαρεθείτε.

Αυτό το παιχνίδι έχει πολλές διαφορετικές τοποθεσίες, αναζητήσεις και μπουντρούμια, και το πρώτο σας καθήκον θα είναι να μείνετε σε ένα σπήλαιο κατοικείται από φοβερά τέρατα, και το κακό. Καθώς δεν υπάρχει εμπειρία, θα πρέπει να βοηθήσει τον οδηγό που θα σας βοηθήσουν στο έργο αυτό. Μετά την εκχώρηση, θα σας δοθεί μια ανταμοιβή με τη μορφή της εμπειρίας, καθώς και τα στοιχεία κάτι χρυσό.

Σε OneWorld μπορεί να παίξει, σε αυτές τις περιοχές των συγκρούσεων

PVE (παίκτης έναντι του έξω κόσμου) - χάρτες, μπουντρούμια, περιπτώσεις, είναι όλες διαθέσιμες στο χαρακτήρα σας. Θα βρεθούμε αντιμέτωποι με πολλές διαφορετικές ομάδες τέρατα, αναζήτηση για το θησαυρό, τη συλλογή κασέλες με το καλό, να κάνει μια ποικιλία της κατασκευής και του χώρου για την κατάκτηση?

PVP (παίκτης εναντίον παίκτη) - το σύνολο καρτών με διαφορετικά επίπεδα κινδύνου. Υπάρχει ένα σημεία PVP σύστημα, πολιορκίες και φατριών, κατάκτηση και λεηλατούν πόλεις του αντιπάλου σας, καθώς και η παρουσία των άκαμπτων θανατηφόρα.

Στο παιχνίδι υπάρχει Kraft. Χρησιμοποιώντας αυτό το χαρακτηριστικό μπορείτε να χτίσετε μια βάση, μίσθωση σιδεράδες, αλχημιστές, και άλλους δασκάλους της καλλιγραφίας, θα είστε σε θέση να βελτιώσει τα καταστήματά τους για καλύτερη απόδοση, και πολλά άλλα ...

Σε αυτό το παιχνίδι, κάθε παίκτης μπορεί να έχουν το δικό τους οικόπεδο, το οποίο μπορεί να βελτιωθεί στο μέλλον και αναστατωμένος.

One World έχει δύο νομίσματα - τα κέρματα και κρύσταλλα.

Νομίσματα είναι: χρυσό, αργυρό και χάλκινο, μπορούν να κερδίσουν στο παιχνίδι, και οι κρύσταλλοι μπορούν να αγοραστούν στην Τράπεζα, καθώς αυτό είναι το πιο πολύτιμο νόμισμα στο παιχνίδι.

Σε αυτό το παιχνίδι υπάρχουν πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα: οι τελετές, θησαυρούς, δώρα, κλπ. κλπ. Τι θα ήταν όλα να το δείτε και να το δοκιμάσετε, να πάει να επεξεργαστεί OneWorld προφίλ!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more