Σελιδοδείκτες

Onema

Εναλλακτικές ονομασίες: Onema

Onema online - δωρεάν multiplayer browser-based παιχνίδι στρατηγικής θέματα χώρου. Θα βρείτε τον εαυτό σας σε ένα τεράστιο κόσμο της φαντασίας, η οποία θα δημιουργήσει το δικό του στρατιωτικό και οικονομικό σύστημα. Θα φιλοξενεί στον πλανήτη του και να κατακτήσει νέες γαλαξία, ανταγωνιστικά ή σε συνεργασία με άλλους παίκτες. Είναι δυνατόν να προβεί σε ρυθμίσεις με τις γειτονικές αυτοκράτορες, αλλά μπορείτε να επιτεθούν εκείνους που είναι κοντά. Θα είστε σε θέση να επιλέξουν ένα μάθημα συμπεριφοράς, και ανάλογα με την κατάσταση, να πάρει κάποιες αποφάσεις. Άρχισε να παίζει Onema, πρέπει να είναι συνεχώς σε επιφυλακή, γιατί οι εχθροί δεν είναι κοιμισμένοι, και ανά πάσα στιγμή μπορεί να επιτεθεί. Προσοχή από την εισβολή του πλανήτη χώρο πειρατές σας, που είναι διάσημη για τη λαιμαργία και τη σκληρότητα. Πόσο δύσκολο δεν θα πρέπει να μην χάνουν την πίστη στον εαυτό σου. Την πάροδο του χρόνου, μια μικρή περιοχή σε ένα εγκαταλελειμμένο χώρο στο γαλαξία θα γίνει μια τεράστια αυτοκρατορία, και εσείς, ως ιδιοκτήτης της, μπορεί να είναι υπερήφανη για τα επιτεύγματά τους!

Game Speechless λόγω των χαμηλών απαιτήσεων συστήματος διαθέσιμο σε όλους. Το gameplay δεν αναστέλλεται, ο υπολογιστής πρέπει να ταιριάζει με τις παραμέτρους ύπουλος:

- Λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows XP / Vista / 7?

- Επεξεργαστής Intel Pentium, AMD (2. 2 GHz)?

- RAM 512 Mb?

- Κάρτα γραφικών 128 MB?

- Κάρτα ήχου συμβατή με DirectX 9.

Για να πάρετε ένα άδειο πλανήτη, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα νέο αυτοκράτορα. Αυτό προηγείται Onema εγγραφής. Θα πρέπει να συμπληρώσετε τα παρακάτω πεδία επιθυμητό σχήμα: το σύμπαν, σύνδεση, κωδικό και e-mail. Λάβετε υπόψη ότι η σύνδεση, συμφωνείτε να επιβεβαιώσει την αποδοχή από τη συμφωνία χρήστη. Αφού πατήσετε το κουμπί, η πολύτιμη «Ξεκίνα να παίζεις! "Μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας στην άβυσσο του χώρου, και θα πρέπει να μάθουν και να κατακτήσει.

Πρώτα βρέθηκε στην τεράστια περιουσία της δικής τους, δεν είστε σε σύγχυση, γιατί το επόμενο είναι γοητευτική βοηθό. Μυστηριώδεις περιπλανώμενος ανοιχτά μυστικά για το πώς να γίνουν πλούσιοι, όπως μια χούφτα των πόρων (η οποία θα δώσει το ίδιο) να μετατραπεί σε ένα σωρό από πολύτιμο υλικό. Θυμηθείτε, το δικαίωμα εκκίνησης - μελλοντική επιτυχία! Μετά την εκπαίδευση οι αποστολές για αρχάριους, η διασκέδαση αρχίζει! Επιλέξτε αυτόματης πώλησης πλευρά του τρεις προτεινόμενες και πηγαίνετε για το!

Στον πλανήτη να βρείτε καλό αποθέματα μια ποικιλία των πόρων. Αυτό το δευτέριο και Ενέργειας και σκοτεινή ύλη. Οι βασικοί πόροι είναι το ίδιο μέταλλο και κρύσταλλο. Τα υλικά αυτά είναι απαραίτητα για τη δημιουργία όλων των ειδών των εγκαταστάσεων, του στόλου, ακόμη και πλανητική άμυνα. Για την παραγωγή τους, θα πρέπει να οικοδομήσουμε τη δική μου. Επίσης, το δικό μου θα βαθύνει. Ετσι, για να αυξηθεί ο αριθμός των πόρων που συγκομίζονται. Εξετάστε το γεγονός ότι για τη λειτουργία των ορυχείων χρειάζονται ενέργεια. Ο στόχος σας - για να βεβαιωθείτε ότι δεν καταστρέφουν την παροχή του. Παρεμπιπτόντως, αυτή η ηλιακή μονάδα παραγωγής ενέργειας πρέπει πρώτα να κατασκευαστεί.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα διεξάγει έρευνα, να δημιουργήσει ισχυρή τεχνολογία, και, εάν είναι αναγκαίο, στο εμπόριο αγαθών. Η πιο απότομη είναι η τεχνολογία που δημιουργείτε, τόσο περισσότερο μπορεί να αποικίσει πλανήτες, και διευρύνοντας έτσι την ιδιοκτησία του.

Στα ορυχεία με τον καιρό θα αρχίσετε να οικοδομήσουμε τα αντικείμενα για στρατιωτικούς σκοπούς, όπως η ρομποτική εργοστάσιο, ναυπηγεία, εργοστάσια nanites. Την πάροδο του χρόνου, αυτά τα κτίρια θα εμφανιστεί ως μονάδα ενέργειας σύντηξης, Τεχνόπολις, διαφορετικά καταφύγια και Terrarformer αποθήκευσης, σιλό πυραύλων, ακόμη και μέχρι τα σεληνιακό δομές, δηλαδή, Moon Base, Touch φάλαγγας και την τηλεμεταφορά. Η παρουσία όλων αυτών υποδεικνύει ότι ο πλανήτης εξελίσσεται καλά, και στέκεστε γερά στα πόδια του σε αυτόν τον κόσμο. Θα πρέπει να πω ότι μετά την αποφοίτησή του από την κατασκευή, θα είναι απίθανο να είναι σε θέση να χαλαρώσετε. Μετά από όλα, η δομή πρέπει να αναπτυχθεί, μπορεί να αυξήσει το επίπεδο τους, και ως εκ τούτου την αποτελεσματικότητα.

Μην νομίζετε ότι θα παίξει Onema μόνο τότε κάνει ότι κατέκλυσαν στον πλανήτη του. Καθόλου! Αγροτική οικονομία, αλλά θα πρέπει να τεντώσει τις δυνάμεις τους για να συμμετάσχουν στο μεγάλο μάχες. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχετε ένα ισχυρό στόλο (ομάδα πλοίων, η οποία έχει ανατεθεί σε μια εκχώρηση). Με την ευκαιρία, η μεγαλύτερη θα είναι το gameplay, έτσι τις πιθανότητές σας θα είναι σεβαστό. Σε γενικές γραμμές θα οικοδομήσουμε ένα ναυπηγείο ναυτικού στο μενού, και σε κάθε επίπεδο της τεχνολογίας των υπολογιστών, προσθέτει μια άλλη ελεύθερη υποδοχή του στόλου.

Φυσικά, σας ενδιαφέρει, η οποία επιτρέπει τη χρήση των παιχνιδιών μεταφοράς Onema. Ειδικός τύπος τεχνολογίας είναι πυραύλους (αναχαιτιστές διαπλανητικό πύραυλο), η οποία δεν λαμβάνει τη φροντίδα των δικών μας κίνδυνο.

Browser Game Onema σας δώσει μια πολύ διασκεδαστικό. Θα βιώσουν τις εντυπωσιακές στιγμές κατά τις θερμές μάχες, θα είναι περήφανος για το πώς να αναπτυχθούν και να ευημερήσουν δική πλανήτη, να λάμψει το μυαλό κατά τη δημιουργία του πιο cool τεχνολογία και απλά να απολαύσετε την κοινωνικοποίηση με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις προσπάθειές σας!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more