Σελιδοδείκτες

Fight Club OldBK

Εναλλακτικές ονομασίες: Παλιά Fight Club, Παλιά BK, OldBK, oldbk

Παλιά BK σε απευθείας σύνδεση - αυτό είναι ένα από τα παλαιότερα παιχνίδια για πολλούς παίκτες στο ρωσικό τμήμα του Διαδικτύου, η οποία κληρονομεί την παράδοση των εξαιρετικά δημοφιλής στην εποχή του παίζει Καταπολεμά.

Online Game Παλιά BK δεν προχωρήσει στις συγκεκριμένες απαιτήσεις του χρήστη του υπολογιστή, απαιτείται μόνο ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Internet, το καλύτερο Internet Explorer. Οι δημιουργοί τονίζουν ότι παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Παλιά BK είναι δυνατή ακόμα και σε ένα smartphone.

Συμμετοχή στο παιχνίδι Παλιά BK ξεκινά με την επιλογή της πόλης - Avalon Πόλη ή πρωτεύουσα. Στη συνέχεια, Παλιά BK σε απευθείας σύνδεση εγγραφή θα σας ζητήσει να εισάγετε το επιθυμητό όνομα του χαρακτήρα, τη διεύθυνση του λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον κωδικό πρόσβασης, επαναλάβετε τον κωδικό πρόσβασης, καθορίστε το φύλο σας, την ημερομηνία γέννησης, να συμφωνήσει με τους όρους της παρούσας συμφωνίας και εισάγετε τον κωδικό από την εικόνα. Εγγραφή Old BK τελείωσε και αρχίζει η περιπέτεια σας.

Παλιά BK σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι δεν ρίξει ένα αρχάριο να κατανοήσουν την πολυπλοκότητα του ίδιου του παιχνιδιού. Προσφέρει συνομιλίες - όπως γενικά φαντασίας, και πολυάριθμα mini-chats. Επιπλέον, μπορείτε ακόμα να πάτε στο φόρουμ όπου έμπειροι παίκτες θα βοηθήσει να λύσει όλα τα προβλήματα, όμως, οι χαρακτήρες μέχρι το επίπεδο 4 στο φόρουμ για να γράψει απαγορεύεται.

Ο κόσμος του παιχνιδιού βασίζεται στην αιώνια αντιπαράθεση μεταξύ Φωτός και Σκότους, καθώς και την παρουσία ενός ουδέτερου μέρους, η οποία αγωνίζεται να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών.

Ο χαρακτήρας σας θα έχει πολλά χαρακτηριστικά:

- Force

- Ευελιξία,

Διαίσθηση

- Endurance

- Intelligence,

- Σοφία

- Αντίσταση.

Θα δοθεί αρχικά σημεία που μπορείτε να διανείμετε μεταξύ των χαρακτηριστικών των δικών τους. Με την αύξηση του επιπέδου θα σας δοθεί επιπλέον πόντους, αντίστοιχα, τα χαρακτηριστικά αυτά θα αυξηθούν. Αν το κάνετε όταν παίζετε Παλιά BK, να καταλάβουν ότι θα θέλατε να αναδιανείμει τα μέτρα απόδοσης, το επίπεδο 4, μπορείτε να το κάνετε δωρεάν από τους παραδοσιακούς θεραπευτές, και 4 μετά το επίπεδο του χαρακτήρα, μπορείτε να το κάνετε αυτό είτε μία φορά την εβδομάδα ή να πληρώσει Θεραπευτής για την επιτυχία.

Ο χαρακτήρας σας θα είναι σε θέση να αναπτύξουν τις ικανότητές στο παιχνίδι δύο: η κατοχή όπλου και κατοχή της μαγείας. Κυριαρχία των όπλων διαιρείται σε 4 ομάδες δεξιοτήτων: η κατοχή μαχαίρια και σιδερογροθιές, ξίφη, maces κατοχή, clubs, άξονες και τσεκούρια κατοχή.

Κάθε ικανότητα που μπορεί να αναπτυχθεί σε μια τιμή των «πέντε».

Στο παιχνίδι μπορείτε να κυριαρχήσει τρία είδη μαγείας: η μαγεία του σκότους, γκρι μαγεία και τη μαγεία φως. Magic έρχεται σε βολικό για να χρησιμοποιήσει ξόρκια προστασίας, την καταπολέμηση και την ουδέτερη ξόρκια.

Μόλις ο χαρακτήρας σας θα έχει μία από τις κλίσεις, τα οποία στο παιχνίδι 5: η πορεία της ουδετερότητας, η διαδρομή του φωτός, το φως το αληθινόν, ο δρόμος του χάους και το μονοπάτι του σκότους. Ο εθισμός εξαρτάται από την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε μία ή την άλλη φυλή, καθώς και να συμμετέχουν σε μεγάλης κλίμακας μάχες.

Όταν είστε στο παιχνίδι Παλιά BK, ο χαρακτήρας σας θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στην Αρένα των Θεών, ή να περιπλανηθείτε μέσα από τις καλά σχεδιασμένες θέσεις - ένας ειδικός χώρος παιχνιδιού που μεταφέρουν ορισμένα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Αυτό τοποθετεί όπως: η κεντρική πλατεία, πάρκο, πλατεία Κάστρου, και άλλα.

Στο παιχνίδι μια τεράστια ποικιλία των αναζητήσεων - δαιμόνιος ειδικών αποστολών, στη διάρκεια της οποίας τις επιδόσεις θα αποκτήσουν εμπειρία, να αυξήσει το επίπεδο σας και να πάρετε μια ανταμοιβή μοναδικά πράγματα που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον μάχες.

Game Παλιά BK έχει ένα twist που το κάνει να διαφέρει από τους άλλους - αυτό είναι ένα ειδικό in-game ραδιόφωνο, το οποίο χρησιμοποιεί πραγματικές DJs, και θα έχετε την ευκαιρία να παραγγείλετε το αγαπημένο σας τραγούδι ή να στείλετε κάποιον γεια.

Online Game Fight Club Old π.Χ. συνεχίζει την παράδοση ενός από τα πρώτα παιχνίδια του προγράμματος περιήγησης ΜΑΧΕΣ, η οποία είναι διάσημη για ένα πνεύμα, τη συντροφικότητα και τις παραδόσεις της κλίμακας συναντήσεις στον πραγματικό κόσμο. Ως εκ τούτου, ενώνει τις τάξεις εκείνων που αγαπούν να παίζουν το παιχνίδι Παλιά BK σε απευθείας σύνδεση, θα βρείτε τον εαυτό σας φίλους και συνεργάτες, όχι μόνο στο Διαδίκτυο, αλλά και στην καθημερινή ζωή.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more