Σελιδοδείκτες

Οδύσσεια

Εναλλακτικές ονομασίες: Οδύσσεια

Odyssey online - είναι ένα δωρεάν online παιχνίδι φυλλομετρητή, με τη μορφή της στρατηγικής. Παίζοντας αυτό, μπορείτε να μάθετε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για τη ζωή των πειρατών, βουτήξει στον κόσμο της περιπέτειας.

Εδώ μπορείτε να συναντήσετε ως τυχοδιώκτες οι οποίοι ενδιαφέρονται μόνο για το χρυσό, και οι επιστήμονες προσπαθούν να βρουν απαντήσεις σε ερωτήματα που προέκυψαν πριν από πολλά χρόνια. Και όπως μπορείτε να αντιμετωπίσετε με τους μισθοφόρους, ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του για το κυνήγι πειρατές.

Στην Οδύσσεια εγγραφής είναι αρκετά απλή και δεν θα πάρει πολύ χρόνο για να γίνει αυτό θα πρέπει:

1. επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού και κάντε κλικ στο "Εγγραφή"?

2. εισάγετε το e-mail?

3. Εισάγετε το όνομα χρήστη σας εφευρέθηκε?

4. εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης επινοήθηκε?

5. Επαναλάβετε ξανά τον κωδικό πρόσβασης.

Μετά την εγγραφή μπορείτε να πάτε με ασφάλεια στο παιχνίδι και να ξεκινήσει η δημιουργία του χαρακτήρα σας. Στην αρχή του παιχνιδιού, μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας σε ένα μικρό νησί, όπου θα πρέπει να χτίσει ένα κτίριο για την αυτοάμυνα και την παρασκευή των διαφόρων προϊόντων και εφοδίων. Θα πρέπει να μάθετε πώς να φτιάξετε τα πλοία ή μίσθωση ειδικά εκπαιδευμένους για αυτό το λαό, επειδή το πλοίο είναι επαγγελματική σας κάρτα και ένα μέσο βιοπορισμού.

Παίξτε Οδύσσεια μπορείτε να πειρατεία, και θα είστε σε θέση να συλλάβει το βράχο κατοικήθηκε και από άλλους πειρατές, μπορείτε να τους πάρετε στην ομάδα σας.

Θα πρέπει να χτίσει ένα κτίριο για την ανάπτυξη της οικονομίας σας, μπορεί να χάσετε μερικές φορές τη γη για την ανάπτυξη, τότε θα πρέπει να αρπάξει νέα εδάφη. Οικονομική κτίριο θα παρέχει περισσότερους πόρους και στο ναυπηγείο σας μπορεί να χτίσει πλοία πολύ υψηλότερο.

Παιχνίδι Οδύσσεια έχει δύο κάρτες:

• χάρτης του νησιού,

• χάρτη του κόσμου.

Χάρτης του νησιού - εδώ μπορείτε να ακολουθήσετε τα κτίρια στο νησί σας, την ανάπτυξη του εμπορίου και των πλοίων, την επέκταση της περιουσίας σας.

Χάρτης του κόσμου - εδώ μπορείτε να μάθετε τη θέση των άλλων νησιών και βράχους τους αντιπάλους σας.

Οδύσσεια παιχνίδι σας δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχουν στις διάφορες φατρίες και συντεχνίες, τους εχθρούς κοινή επίθεση, να λεηλατούν και καταστρέφουν τους οικισμούς τους.

Για μια εύκολη νίκη έναντι των ανταγωνιστών θα πρέπει να οικοδομήσουμε ένα ερευνητικό κέντρο που θα σας επιτρέψει να οικοδομήσουμε τα νέα πλοία, για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ανίκητος ναυτικό σας. Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι να καταργήσει την κατασκευή, αν για κάποιο λόγο αποφάσισε ότι η κατασκευή ενός κτιρίου που δεν το χρειάζεστε, ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να την ακυρώσετε, και όλοι οι πόροι που δαπανώνται για την κατασκευή του πίσω στα ταμεία σας. Μπορείτε να διαχειριστείτε όλες τις δικές σας κατασκευές και ο στόλος, ή να προσλάβει ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν σε αυτό το θέμα.

Οδύσσεια, μπορείτε να παίξετε μόνοι σας ή μαζί με τους φίλους, θα είμαστε σε θέση να δημιουργήσει συνολικά στόλο της και να συλλάβει μέγιστο πέτρες και τα νησιά.

Ακριβώς όπως και άλλα online παιχνίδια Οδύσσεια έχει δικό της στόλο και το chat, όπου μπορείτε να επικοινωνείτε όχι μόνο με τους συμμάχους σας, αλλά και να κάνετε ερωτήσεις που έχετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Παίξτε Οδύσσεια σε απευθείας σύνδεση και να βουτήξει στον κόσμο της συναρπαστικές περιπέτειες με τους πειρατές των θαλασσών.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more