Σελιδοδείκτες

Odin Quest

Εναλλακτικές ονομασίες: Odin Quest

Odin Quest σε απευθείας σύνδεση - δωρεάν browser είναι ένα φανταστικό παιχνίδι ρόλων, το περιεχόμενο της οποίας απηχεί τις ιστορίες των σκανδιναβικών μύθων. Το έργο ανήκει YOUJOY. Οι δημιουργοί έχουν κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να σας κάνει να ικανοποιηθεί. Προγραμματίστε το παιχνίδι στο υψηλότερο επίπεδο, το gameplay είναι πλούσια και ισορροπημένη, φωτεινό κόσμο των λεπτομερών και αξέχαστη. Εντυπώσεις από το παιχνίδι είναι πραγματικά μεγάλη, δεν είναι κάθε μέρα θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε ένα τέτοιο συναρπαστικό κόσμο που ήταν προηγουμένως διαθέσιμες μόνο στους θεούς. Αλλά τώρα οι απλοί άνθρωποι οδηγούν τον πόλεμο τους εδώ, όπως και πριν οι θεοί το έκανε. Ωστόσο, αν και οι άνθρωποι αισθάνονται και να γίνουν πραγματικοί αφέντες εδώ, οι θεοί έχουν διατηρήσει το δικαίωμα να ελέγχουν τα γεγονότα σχετικά με τα σημεία όπου θα είναι και θα είναι Odin Quest παίξει. Θα έχετε τεράστιο ανταγωνισμό, επικίνδυνα ταξίδια, σκληρές μάχες και αναθέσεις μαζική αναζήτηση για διάφορα θέματα.

Για να βυθίσει στη δίνη του συναρπαστικές περιπέτειες, θα πρέπει να έχετε Odin Quest καταχώρισης. Για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό, να σας πω πληροφορίες όπως το όνομα χρήστη, το email, τον κωδικό πρόσβασης (επανάληψη). Επιπλέον, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η εγγραφή στο παιχνίδι Odin Quest συνεπάγεται την αποδοχή των κανόνων και ένα σημάδι ελέγχου στο σωστό μέρος που αξίζει αυτόματα.

Νίκαιας Odin Quest online παιχνίδι διαφέρει σχετικά μέτριες απαιτήσεις συστήματος. Με την παρουσία ενός σύγχρονου σύνδεση με πρόγραμμα περιήγησης και του Internet, μπορείτε να απολαύσετε το παιχνίδι, ακόμα και αν ο υπολογιστής σας δεν διαθέτει υψηλές ρυθμίσεις.

Πριν ξεκινήσετε να παίζετε Odin Quest , θα πρέπει να αποφασίσει σε ποια πλευρά θέλετε να πολεμήσετε. Αιώνιο θέμα του καλού και του κακού, και άγγιξε το εικονικό σύμπαν. Εδώ μπορείτε να πάρετε είτε ένα ελαφρύ ή σκοτεινή πλευρά. Στη συνέχεια θα πρέπει να επιλέξετε την πιο κατάλληλη κατηγορία από την παρακάτω λίστα: κυνηγός, δολοφόνος, Mage, πολεμιστής, ιερέας. Στο ρόλο της νόμιμης επιβάτη, μπορείτε να απολαύσετε όλα τα γεγονότα που θα ήταν διατεθειμένα σενάριο.

Αν είστε αρκετά γενναίοι, να πάει σε ένα κυνήγι θησαυρού σε βαθιά κυματιστή πεδιάδα. Αυτό είναι το μέρος όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε το ανείπωτο πλούτο, που προστατεύονται από τους ίδιους τους θεούς. Από καιρό σε καιρό να στείλετε συμμαχίες μαχητές που προσφέρθηκαν εθελοντικά για να περάσουν αυτή τη δύσκολη δοκιμασία. Ο κίνδυνος βέβαια είναι μεγάλη, αλλά απόλυτα δικαιολογημένο. Με λίγη τύχη μπροστά της συμμαχίας σας έχουν νέες προοπτικές. Συναρπαστική περιπέτεια και θα συμμετάσχει στη μάχη για την κυριότητα της πόλης Medegeyt. Το θέαμα της μαζικής μύλος θα καταπλήξει ακόμα και τα πιο εξελιγμένα. Μετά από όλα, την ευκαιρία να γίνει chatelaine Medagate, να μπει στο κέντρο της πόλης και να πάρει στην κατοχή του αγάλματος κανείς δεν θέλει να προσφερθεί εθελοντικά να χάσετε. Ως εκ τούτου, κάθε συμμετέχων είναι πρόθυμος να πολεμήσει μέχρι την τελευταία, και σε μία μάχη μπορεί μερικές φορές να συγκλίνουν τις εκατοντάδες των ηρώων. Λοιπόν, αν αυτό φαίνεται λίγο συγκίνηση σας κατ 'ευθείαν στην αρένα. Απλά πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτό είναι ένα μέρος όπου οι θεοί είχαν αγωνιστεί και ο κοινός άνθρωπος δεν πρέπει να παρεμβαίνει εδώ, αν δεν είναι απόλυτα σίγουροι για τις ικανότητές τους. Οι συσπάσεις δεν είναι κωμικό, όλοι άξιοι αντίπαλοι και απλά δεν σκοπεύουν να εγκαταλείψουν τη χάρη σου. Έτσι, αποφασίζει για τον εαυτό σας τι πρέπει να κάνουμε, γιατί ο ανταγωνισμός αυτός δεν είναι για το δειλό.

Παιχνίδι Odin Quest διαφέρει ευρύχωρες θέσεις. Και είναι διαθέσιμο για όλους τους τομείς της έρευνας. Μπόνους είναι η ικανότητα να χρησιμοποιεί αναρτήσεις. Pet είναι χρήσιμος όχι μόνο ως ένα μέσο μεταφοράς, αλλά επίσης να βοηθήσει να επιβιώσουν στη μάχη. Πλέον πολλή διασκέδαση μαζί! Έλα! Υψώνεται, μπουντρούμια, βυθό επιτρέπουν σβήσει πλήρως τη δίψα για περιπέτεια. Εκτός αυτού, δεν θα περιφέρονται άσκοπα μέσα από το μαγικό κόσμο. Στο δρόμο υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός των θέσεων εργασίας, η εκπλήρωση των οποίων φέρνει ανταμοιβή με τη μορφή των χρήσιμων αντικειμένων ή όπλων. Ένας τύπος του εξοπλισμού ασφαλείας βοηθά να επιβιώσουν σε κρίσιμες καταστάσεις, εκ των οποίων υπάρχουν γνωστές είναι πλήρης.

Θα είναι σε θέση να κάνουν τις δικές τους εμπειρίες από το πόσο εθιστικό είναι ενδιαφέρουσα απασχόληση το συντομότερο να αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι Odin Quest . Φαίνεσαι θα περίμενε κανείς μια ελεύθερη στιγμή να είναι στον υπολογιστή. Παίξτε διασκέδαση, αφήστε το ηθικό σας θα είναι πάντα στο υψηλότερο επίπεδο!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more