Σελιδοδείκτες

NosTale

Εναλλακτικές ονομασίες: NosTeyl

Αξέχαστες Adventures δίνει στους παίκτες του NosTeyl παιχνίδι που σας επιτρέπει να κάνετε ένα ταξίδι μέσα από το μαγικό κόσμο του anime. Εδώ θα βρείτε απρόσμενες ανατροπές, ενδιαφέροντες χαρακτήρες και συναρπαστικές μάχες με τους αντιπάλους. Είναι φανταστικό παιχνίδι NosTale επιτρέπει μια πολύ ατομική προσέγγιση για την επιλογή του δικού σας χαρακτήρα, από του οποίου το πρόσωπο και μπορείτε να πάτε από την πιο απλή μέχρι τον ταξιδιώτη μαγευτική μάγος ή ένας γενναίος πολεμιστής. Ο ίδιος ο παίκτης δίνει τον ήρωά του τις ικανότητες και ιδιότητες που θέλει να το δει. Αυτό επιτρέπει χαρακτήρες να είναι μοναδικό. Όμως, η μοναδικότητα των εικόνων - αυτό δεν είναι η μόνη καλή είδηση ​​για εκείνους που πρόκειται να βιώσουν τον κόσμο NosTeyl.

Ένα άλλο καλό γεγονός: στη μάχη και ταξίδια ήρωα σας δεν θα είναι απαραίτητα μοναχική. Μετά NosTale online παιχνίδι κάνει τους παίκτες του μια θαυμάσια προσφορά - κάνει έναν φίλο και βοηθό, η οποία θα είναι χρήσιμη σε οποιαδήποτε κατάσταση. Μια τέτοια προσέγγιση θεωρείται de rigueur για τους δημιουργούς του παιχνιδιού. Για να δαμάσει το ίδιο το θηρίο, εμείς απλά πρέπει - να νικήσει το τέρας. Όσοι έχουν αυτό το πρόβλημα σε ισχύ, δεν μπορεί να επιβιώσει σε. Εξημέρωσε πλάσμα δεν χρειάζεται να φέρει πάρα πολύ - είναι, ευγνώμων, φυσικά, θα έρθει τρέχοντας μετά την ήττα το τέρας και να γίνει φίλος και σύντροφος σας σε οποιοδήποτε μάχες και τα ταξίδια.

NosTale online εγγραφή είναι πολύ απλή και γίνεται σε τρία στάδια. Για να γίνει ένας από τους παίκτες στους αντίστοιχους τομείς τους, πρέπει να ορίσετε ένα όνομα χρήστη που είναι το όνομα που θα ζουν εικονικό χαρακτήρα σας. Επόμενη - δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης και μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Για να εγγραφείτε, επίσης, πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη του παιχνιδιού. Απλά πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που δίνει το παιχνίδι και θα πετύχει! Για πρώτη φορά στο παιχνίδι θα γίνει ένα συνηθισμένο ξένος. Αυτό είναι το πρώτο επίπεδο, το επίπεδο των αρχάριους. Αλλά αμέσως μετά να αρχίσετε να παίζετε online παιχνίδι NosTale, έχετε έρθει νέες ευκαιρίες. Κατ 'αρχάς, από τον ξένο να βρεθείτε εύκολα στο ξιφομάχος. Λοιπόν, δεν είναι τόσο εύκολα, βέβαια, γιατί αν ήταν τόσο εύκολο, θα ήταν απολύτως κανένας λόγος να στέλεχος, έτσι δεν είναι; Κερδίζοντας για τον εαυτό τους νέους και τις νέες μαγικές ικανότητες, μπορείτε επίσης να πάρετε τη λαβή του τόξου στο οπλοστάσιό της και, ως εκ τούτου, να γίνει ένας τοξότης. Τέλος, εάν θέλετε πραγματικά να πλάθω πραγματικά το κυνήγι, παρακαλώ - δρόμο σας στους μάγους. Όλα αυτά για τον αρχάριο πεζοπόρος θα είναι δυνατή μόνο όταν φτάσει στο επίπεδο 15. Έχει τρία κύρια επαγγέλματα που μπορεί να κυριαρχήσει NosTeyl χαρακτήρα. Πλοίαρχος σπαθί, τόξο ή μαγικά φίλτρα - αυτό είναι μια επιλογή για να ταιριάζει στο γούστο σας. Σχετικά με αυτά μπορούμε να μιλήσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες.

Ξιφομάχος μπορεί να αγωνιστεί με αρκετές. Ο ίδιος, βέβαια, μια μάχη τόσο κοντά όσο και μακριά. Επιδέξια κραδαίνοντας το όπλο του, έχει τη δύναμη των τεσσάρων στοιχείων. Είναι πολύ δύσκολο να βλάψει, και σίγουρα - να σκοτώσει, γιατί επέβαλε τμήμα ασφάλειας και zhiznesohranyaemostti.

Σε ένα τέτοιο αντίβαρο πολεμιστής μπορεί να βάλει μόνο ένα άλλο - τοξότης. Η μονάδα αυτή είναι γρήγορη, πιάνει την προσοχή όλων. Apt βέλη του να χτυπήσει τον εχθρό στη μάχη σώμα με σώμα και κυμάνθηκε μάχης, και πίσω του το σύνολο της φύσης, δεν έχει τρόπο ενέργειας. Ίσως αυτό είναι που του δίνει μια μοναδική ευκαιρία να δηλητηριάσει τον εχθρό δικαίωμα στη μάχη. Το κάνει με ξόρκια.

Αλλά ακόμα πιο ισχυρό ξόρκια και συνδέσμους προς τις δυνάμεις της φύσης έχει έναν μάγο. Έτσι, κάποιος που, όπως ο ίδιος σχεδόν δεν χρειάζεται ένα όπλο. Μετά από όλα, είναι καλά οπλισμένοι με ξόρκια, μαγικές τελετουργίες και άλλα μαγικά εξοπλισμό.

Σε NosTale μπορεί να παίξει και συλλογικά. Για παράδειγμα, για να καλύψει μια φιλική συντροφιά σε 5-15 παίκτες και οργανώνονται για να πάει σε ένα τέρας. Μια τέτοια μέθοδος για τη θανάτωση ανεπιθύμητων φανταστική μαμούθ που ονομάζεται την επιδρομή.

Καταπολέμηση με διάφορους τρόπους. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ανοιχτή μάχη. Στη συνέχεια, την καταπολέμηση και να είναι σε θέση να εφαρμόσει τους superabilities κάθε μάγος, τοξότης, ξιφομάχος ή ένας αρχάριος, μόλις μπήκε στο παιχνίδι. Και μπορείτε να κανονίσετε μια μάχη "για την". Αυτή η μάχη θα θεωρείται ότι έχει κλείσει και να συμμετέχουν σ 'αυτήν, δεν μπορούν όλοι να. Εδώ αγωνίζονται μόνο ορισμένων παικτών. Δημιουργία τέτοιο μακελειό σε όλο το παιχνίδι μπορεί να γίνει με ένα ειδικό φίλτρο. Στο παιχνίδι θα βρείτε πολλά μυστικά και αποχρώσεις. Όμως, μαθαίνοντας γι 'αυτούς μπορούμε μόνο να προσπαθήσουμε να παίξει ένα ρόλο σε αυτό.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more