Σελιδοδείκτες

Need for Speed ​​World

Εναλλακτικές ονομασίες: Need for Speed ​​World

Παιχνίδι Need for Speed ​​World είναι ένα μαζικά multiplayer παιχνίδι στον υπολογιστή για τον αγώνα και αναφέρεται στη σειρά παιχνίδι Need for Speed. Αυτό το παιχνίδι έχει αναπτυχθεί από την EA Black Box Company το 2010.

Download Need for Speed ​​World, μπορείτε να από οποιοδήποτε σημείο στο οποίο παρέχεται η εν λόγω πρόσβαση. Επίσης NFS World και μπορείτε να κατεβάσετε μέσω torrent, γνωστή διαφορετικά αρχεία εκκίνησης.

Σε παιχνίδι Need for Speed ​​World μηχανές χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες. Κάθε μια από τις μηχανές έχει τρία χαρακτηριστικά:

1) ταχύτητα - δείχνει πώς η ταχύτητα της μηχανής.

2) Επιτάχυνση - πόσο γρήγορα το αυτοκίνητο μπορεί να επιταχύνει για το φυσικό αέριο.

3) χειρισμός - ένας δείκτης για το πώς το μηχάνημα είναι εύκολο να λειτουργήσει.

Όλες αυτές οι παράμετροι μπορεί να αυξηθεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για ένα ορισμένο ποσό.

Στο NFS World αυτοκίνητο μπορείτε να αγοράσετε για ένα ειδικό νόμισμα στο παιχνίδι - SpeedBoost. Μπορεί να υπολογίζονται όχι μόνο για τα αυτοκίνητα, αλλά και για άλλα στοιχεία.

SpeedBoost - αυτό το νόμισμα του παιχνιδιού, το οποίο μπορείτε να αγοράσετε μόνο για πραγματικά χρήματα. Τα στοιχεία που μπορείτε να αγοράσετε χρησιμοποιώντας SpeedBoost, ειδικά διαμορφωμένο.

Πριν ξεκινήσετε να παίζετε, θα πρέπει να δούμε για Need for Speed ​​World βίντεο. Αυτά τα βίντεο σας παρουσιάσουμε τους κανόνες του παιχνιδιού και τα βασικά χαρακτηριστικά του Need for Speed ​​World.

Σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Need for Speed ​​World θα παίξει σε διάφορες πόλεις, τα οποία έχουν ληφθεί από προηγούμενες εκδόσεις του Need for Speed.

Εδώ αλλάζουν δυναμικά την ώρα της ημέρας. Σε εξάρτηση από την εποχή του έτους, οι προγραμματιστές αλλάξει το σχεδιασμό του παιχνιδιού: το Νέο Έτος, το έδαφος καλύπτεται από χιόνι και κρέμασε γιρλάντες, και όλα τοποθετούνται στις Απόκριες κολοκύθες και τρομακτικά πράγματα.

Σε παιχνίδι Need for Speed ​​World έχει τους ακόλουθους τύπους αγώνες:

1) Προσωπικά - ο αγώνας αυτός, που ανταγωνίζονται με τους φίλους σας ή άλλους αναβάτες.

2) Antipolitsiya - αυτή η φυλή στην οποία θα συμμετάσχουν κατά της αστυνομίας. Σε αυτό μπορείτε να συμμετέχετε ανεξάρτητα ή μαζί με άλλους δρομείς.

Υπάρχουν επίσης και άλλα είδη των φυλών:

1) σπριντ (σπριντ) - ένα είδος της φυλής στην οποία θα πρέπει να πάει πιο γρήγορα από ό, τι ο αντίπαλος στον τελευταίο γύρο.

2) κύκλο (κύκλωμα) - είναι το πρότυπο είδος των αγώνων, στους οποίους θα πρέπει να έρθει πιο γρήγορα τους αντιπάλους.

3) η ομαδική καταδίωξη (ομάδα διαφυγής) - ένα είδος των αγώνων, στο οποίο θα πρέπει να νικήσει τον αντίπαλό του σε μια ορισμένη απόσταση.

4) χώρος (μόνο στη λειτουργία φωτογραφίας) - αυτή είναι η φυλή που σας προσφέρουν οι χορηγοί. Ο στόχος σας είναι πιο γρήγορα από τον αντίπαλό του να έρθει στο χώρο και να πάρει τη νίκη το βραβείο σας.

5) κυνήγι θησαυρού (κυνήγι θησαυρού) - ένα νέο είδος των αγώνων.

6) καταδίωξη (διαφυγής) - αυτός είναι ένας αγώνας στον οποίο θα συμμετάσχουν κατά της αστυνομίας.

7) ευθεία (drag) - είναι ένας αγώνας για μια μικρή απόσταση. Κατά τη διάρκεια της θα πρέπει να αλλάξετε ταχύτητες και δεν χτύπημα σε αντικείμενα που εμφανίζονται στη διαδρομή.

Game World - μια σύγχρονη αγωνιστικά παιχνίδι, στο οποίο μπορείτε να ελέγξετε τον εαυτό σας ως μια πραγματική δρομέας.

Εκτελέστε σύνθετη αποστολή, να συμμετέχουν σε αγώνες, μπαίνουν στο παιχνίδι Need for Speed ​​World εκατό τοις εκατό. Κερδίστε το σεβασμό των φίλων και των αντιπάλων φοβούνται

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more