Σελιδοδείκτες

Need for Speed: The Run

Εναλλακτικές ονομασίες: Need for Speed: The Run

Σχετικά με το τι είναι το παιχνίδια NFS πρόγραμμα έχουν όλες τις πληροφορίες από τα παιδιά με τους ενήλικες, από τους εραστές αγωνιστικά σε όσους δεν έχουν πολύ εντυπωσιασμένος από αυτούς. Το Need for Speed ​​παιχνίδι: The Run είναι μια άλλη προηγμένη συνέχεια του θρυλικού έργου το οποίο θα ανοίξει σε ορισμένες παραμεθόριες τελευταίες ταλέντο του οδηγού και το κέρδος από την πορεία του παιχνιδιού μέγιστη ευχαρίστηση. Το σχέδιο υπέστη ένα μεγάλο αριθμό τροποποιήσεων και είναι κατασκευασμένα από όλες τις προηγούμενες εκδόσεις, αλλά μόνο τα καλύτερα χαρακτηριστικά. Σε εκθέσεις και παρουσιάσεις με μεγάλη ευχαρίστηση κάνοντας επιδείξεις όλα τα οφέλη αυτού του έργου. Η κύρια αλλαγή στο παιχνίδι είναι στην εμφάνιση του κύριου χαρακτήρα. Επί του παρόντος, υπέβαλε καμία θολούρα, που κάθεται στο κάθισμα του οδηγού, και είναι ήδη ένα ολοκληρωμένο χαρακτήρα, το οποίο είναι σε θέση να αφήσει το αυτοκίνητο, για να κρυφτεί από την αστυνομία, δείτε τα όμορφα κορίτσια, απολαύστε το αγαπημένο σας σόδα, ενώ δεν αυξάνεται από το κάθισμα του οδηγού. Και ακόμα κι αν αυτές οι δράσεις υλοποιούνται μόνο στο Need for Speed: The Run video clip και scripted σκηνές, αλλά το γεγονός αυτό δείχνει ήδη προς τη θετική κατεύθυνση της ανάπτυξης του έργου.

Δεδομένου ότι το πρόγραμμα χρησιμοποιείται για τη δημιουργία του κινητήρα, την Frostbite 2, η προκαταβολή αυτή θα απέβλεπε στο μέλλον εικόνες στο παιχνίδι, δηλαδή την υποχρέωση να συμμορφωθούν με αυτή την ποιότητα και τη φωτεινότητα. Αυτό είναι ό, τι συνέβη για να φθάσουν σε όλους τους σχεδιαστές που συμμετείχαν ενεργά στο έργο. Διαφορά με τους προκατόχους του NFS The Run PC είναι σε φωτεινά χρώματα, καθώς και από το έργο, η ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν η πιθανότητα εφαρμόζεται μερική καταστροφή. Το μηχάνημά σας θα είναι πλέον σε θέση να πηδήσει σε ένα χαντάκι ή μια πτώση από έναν απότομο βράχο, όταν δεν έχετε το χρόνο να γυρίσει ή δεν θα είναι σε θέση να ανακτήσει τον έλεγχο. Πολύ καλύτερα να πάρετε μια δραματική διακύμανση του καιρού. Για παράδειγμα, όταν ξεκινάτε να ταξιδέψει σε όλη την εκτάσεις του φαραγγιού της ερήμου ή στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας παίρνει ένα κύμα άμμο και ψιλό χαλίκι, το οποίο θα φαίνεται τόσο ρεαλιστικό που θα σκεφτείτε ότι στην πραγματικότητα είναι τώρα σε ένα από έρημο ή φαράγγι. Ένα παιχνίδι ημέρα χιονιού NFS The Run θα σας βοηθήσει να πάρετε την ευχαρίστηση από την κρίση μόλις πέσει το χιόνι κάτω από τις ρόδες του οχήματος, το οποίο συνοδεύεται από το μοναδικό θόρυβο του κινητήρα.

Χάρη στην ιστορία του παιχνιδιού θα σας ενθουσιάσει. Ο κύριος χαρακτήρας στο παιχνίδι είναι εκπροσωπήθηκαν ως επαγγελματίας οδηγός, η οποία παράγει τα χρήματα για τη ζωή μέσω της συμμετοχής στην πιο ποικίλη τρίτου αγώνα. Μόνο που τώρα πρέπει να αποδείξει την ικανότητά τους μέσω εργαστηρίων νίκη στις μεγάλες κούρσες στην απεραντοσύνη της δυτικής ακτής των ΗΠΑ. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η βασική ιδέα πίσω από το παιχνίδι. Τώρα η ουσία του παιχνιδιού είναι να περάσει τη μακροχρόνια, η οποία αναλύεται σε διάφορα τμήματα. Εν τω μεταξύ, είστε υποχρεωμένοι να πραγματοποιήσετε λήψη Need for Speed: The Run, για να απολαύσετε το μοναδικό τοπίο που αναβοσβήνουν έξω από το παράθυρο. Όλα το ίδιο έργο δεν αποκλείει την πιθανότητα άσκηση και τη δίωξη του οργανωμένου με τη συμμετοχή των άλλων οδηγών ή τα ίδια μπάτσους.

Και είναι ότι η διαχείριση και το οικόπεδο υπάρχει η δυνατότητα της απαίτησης, αλλά στο Need for Speed: The Run μηχάνημα δεν θα προκαλέσει τυχόν μομφές.

Γρήγορα NFS Η λήψη Run, προκειμένου να δουν ένα άλλο όμορφο έργο της σειράς.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more