Σελιδοδείκτες

Need for Speed: Shift

Εναλλακτικές ονομασίες: Need for Speed: Shift

Σχετικά με το γεγονός ότι αυτό που οι πειραματιστές ήταν οι ιδρυτές του θρυλικού έργου NFS, ακούγεται μόνο από εκείνους που είναι πολύ εικονικό χώρο και δεν είναι εξοικειωμένοι με τα παιχνίδια στον υπολογιστή. Και όλοι όσοι παρέμειναν γνωρίζει τον αριθμό των πόσα ενημέρωση, πρόσθεσε, και έκανε καινοτομίες που επέζησαν αυτό το έργο. Το παιχνίδι Need for Speed: Shift - είναι η επόμενη σκέψη για το θέμα αυτό. Αυτή η σειρά διαφέρει από τα προηγούμενα παιχνίδια σε αυτή την κούρσα δικαίως θεωρείται ένα διεγερτικό, και όχι η συνήθης arcade. Το μόνο μειονέκτημα, το οποίο, σε γενικές γραμμές, χωρίς δυσκολία, μπορεί να αποφασίσει, μετά την επίσκεψη των σχετικών θεμάτων στο φόρουμ - η δυσκολία στον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Μαζί με αυτό το παιχνίδι NFS Shift είναι η μέγιστη ρεαλιστική και εύλογη. Κάθε αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με κάμερες από την καμπίνα, τιμόνι με πετάλια, αλλά στο πιο ασήμαντο tyunninga θα σας δώσει την πιθανότητα να κερδίσει χάρη στα πολύτιμα δευτερόλεπτα του ανταγωνισμού. Με κάθε νέα κούρσα είναι πιθανό να δούμε μια νέα ματιά σε σας μεγαλύτερη μεταφορικό μέσο. Όπως και οι περισσότερες τέτοιες ευκαιρίες για την αληθινή τους λάτρεις του αυτοκινήτου. Με κάθε νέο κομμάτι που μπορείτε να αλλάξετε το στυλ του αυτοκινήτου στο δρόμο. Στην πραγματικότητα αυτές οι αλλαγές θα πρέπει να προσέξετε για το σύνολο του gameplay.

Κάθε αγώνας μοιάζει αρκετά με τον ίδιο τύπο, αλλά ακόμα από το γεγονός αυτό δεν έχει χάσει το ενδιαφέρον. Μετά από αυτό, καθώς θα είστε σε θέση να κατεβάσετε το Need for Speed: Shift έχετε την ευκαιρία να μάθουν για το τι κάθε υπολογιστή που περιέχει το πρόγραμμα οδήγησης σε αυτό το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό εξωφρενική συμπεριφορά. Για να συνηθίσουν στην πίστα και να αισθάνονται πλήρως θα χρειαστεί να ταξιδέψει σε όχι λίγες φυλές.

Αυτό το παιχνίδι συνεχίζει να χρησιμοποιεί την κλίμακα της σταδιοδρομίας. Για την ευκαιρία για να ανοίξει μια νέα κατηγορία παίκτης πρέπει να εισπραχθεί λόγω εμπειρίας Stars μετοχή. Χάρη στις ικανότητές σας, μπορείτε να μεταβείτε στις παραπάνω κατηγορίες. NFS Shift λήψη πιθανώς οφείλεται επίσης στο γεγονός ότι υπάρχουν υλοποιήσει τη δυνατότητα για τον αγώνα "με πρόσκληση", η οποία θα παλέψει με τους αντιπάλους και είχε αποσπαστεί η προσοχή από τα εγκόσμια καθήκοντα των αποσπασμάτων.

Σε αυτό το παιχνίδι θα είστε σε θέση να ανοίξει όλες τις δυνατότητές της, όπως και η πλειοψηφία του gameplay αποκλείεται ειδικά για τις προσωπικές ικανότητες του παίκτη. Και σε όλη αυτή την ενίσχυση αντιπροσώπευε ακυρώθηκε (σχετικά με τα συμπεράσματα παιχνιδιών επικριτές της, είναι ένα από τα καλύτερα για όλα τα έργα) και εκπληκτικά γραφικά (η οποία έχει γίνει παράδοση) μουσικής υπόκρουσης.

Και για smartphone android Need for Speed: Shift για PC και έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τα μέρη multiplayer, να κοινωνικοποιηθούν και να ανταγωνίζονται με άλλους παίκτες στο παιχνίδι και με διαφορετικά μέρη του πλανήτη. Όταν ανοίγετε στη βαθμολογία, δείχνοντας τις ικανότητές σας και όλα αυτά που έχουν φθάσει στο επίπεδο των ανταγωνιστών για την εκτίμηση οδηγικές αρετές.

Ιδιαίτερα γνωστό στους συμμετέχοντες του παιχνιδιού είναι ένας τρόπος μονομαχία, επιλογή που Need for Speed: Shift μηχανή για κάθε νέα κούρσα ανταποκριθούν στις νέες αυτές.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more