Σελιδοδείκτες

Επόμενη Machina

Εναλλακτικές ονομασίες: Επόμενη Machina

Επόμενο Παιχνίδι Machina επαν-κατακτά τον κόσμο.

Developer και εκδότης, Housemarque, σε ένα πρόσωπο, παρουσίασε το 2017 ένα δυναμικό arcade με μια κάτοψη. Το παιχνίδι Next Machina, με τις συνεχείς κινήσεις του γύρω από τις θέσεις, τις θεαματικές εκρήξεις, τα φωτεινά λέιζερ, σαν να μας ρίχνουν πριν από δεκαετίες, όταν ένα παρόμοιο θέμα ήταν στο ύψος της μόδας. Ωστόσο, όλα τα νέα, είναι συχνά πολύ καλά ξεχασμένα παλιά. Βασιζόμενοι σε αυτό το αξίωμα, πολλοί με ευχαρίστηση εμπλέκονται στην προσφερόμενη ιστορία, νεανική ψυχή.

Από το μακρινό παρελθόν στην ηλικία των XXI

Δεν αρκεί να παίξεις το παιχνίδι Next Machina, αυτό είναι και μια κίνηση στο παρελθόν και το ίδιο το θέμα είναι σε αρμονία με την κατάσταση. Τα πάντα ξεδιπλώνονται στον κόσμο του μακρινού μέλλοντος, όταν η τεχνολογία εισήλθε με τόσο έντονο τρόπο στην ανθρώπινη ζωή, που οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να φανταστούν ένα λεπτό ύπαρξης χωρίς αυτούς. Μόλις τα ρομπότ ανέκτησαν τη συνείδηση ​​και συνειδητοποίησαν πόσο ισχυρότεροι είναι από τους κυρίους τους.

λογικό πάντα προσπαθεί για την ελευθερία, και ως εκ τούτου η τεχνική επαναστάτησε, και ο πόλεμος άρχισε. Κάθε στρατιώτης στις τάξεις των ανθρώπων αξίζει το βάρος του σε χρυσό και ως εκ τούτου τα περισσότερα μέλη της ανθρώπινης φυλής αποφασίζουν να κατεβάσουν την Next Machina, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα νίκης. Στο πεδίο της μάχης δεν υποχωρεί εχθροπραξίες. Οι μηχανές θέτουν έναν στόχο να μας καταστρέψουν, ώστε να καταστείλει την εξέγερση να εργαστεί σκληρά. Η μάχη διαρκεί για 15 επίπεδα και κάθε φορά που είναι δυνατόν να προχωρήσουμε περαιτέρω, εμφανίζονται νέες ευκαιρίες. Αλλά όχι μόνο γίνεστε ισχυρότεροι, αλλά και ο εχθρός. Μια μέρα θα συναντήσετε έναν ιδιαίτερα ισχυρό αντίπαλο του αφεντικού. Μόνο νικώντας τον, θα σας επιτραπεί να συνεχίσετε περαιτέρω το ηρωικό μονοπάτι.

Από το όπλο είναι ένα καλό σύνολο με διαφορετικές θανατηφόρες δυνάμεις:

  • Λέιζερ
  • Εγκαταστάσεις εγκατάστασης
  • Pushki
  • Rockets

Στις τάξεις του εχθρού, επίσης, μια καταπληκτική ποικιλία, και μπορείτε να δείτε περιοδικά πεζοπόρους στήλες, κινούμενα γούνα ή τροχούς. Φυσικά, η δύναμη επίθεσης και η αρχή της δράσης είναι διαφορετικά, οπότε και το όπλο εναντίον τους θα πρέπει να χρησιμοποιείται διαφορετικά.

Ξεκινώντας από το Next Machina για να παίξετε, πρέπει να είστε έτοιμοι να δράσετε γρήγορα, αλλά εσκεμμένα. Αυτό είναι ένα είδος δοκιμής και εκπαίδευσης για μια καλή ανταπόκριση. Χωρίς αυτήν, είναι αδύνατο να επιβιώσουμε σε έναν τόσο εχθρικό κόσμο, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τις συνεχείς τροποποιήσεις του. Βλέποντας ότι ο στρατός των ανθρώπων αυξάνεται, προχωρώντας και αγωνιζόμενος, τα ρομπότ βελτιώνονται επίσης. Η κατάσταση περιπλέκεται από το γεγονός ότι ο χώρος ελιγμών είναι περιορισμένος και είναι αδύνατο να μετακινηθεί σε ασφαλή απόσταση. Σε όλες τις πλευρές κάτι εκρήγνυται, κινείται, βγαίνει, αναφλέγεται. Απλά καταφέρετε να αντιδράσετε σε μια αλλαγή στην κατάσταση και να διατηρήσετε το πεδίο μάχης υπό έλεγχο.

Perf Επόμενη Η Machina θυμίζει εορταστικά πυροτεχνήματα. Και αν ενεργοποιήσετε τον ήχο με πλήρη ένταση, τότε θα απορροφηθείτε από ένα γκάμα ηχητικών εφέ, όπου οι βολές, οι εκρήξεις, οι γουργούροι ανακατεύονται και ο Θεός ξέρει τι άλλο. Το παιχνίδι παρέχει επίσης λειτουργία Arena, όπου μπορείτε να πάτε για τον ανταγωνισμό με άλλους παίκτες. Οι περισσότερες νίκες που έχετε, τόσο πιο απότομη είναι η κατάστασή σας, και τα δάνεια που λαμβάνετε είναι ωραίο να ξοδέψετε για τη βελτίωση των δεξιοτήτων και των όπλων σας. Οι παίκτες που έχουν βιώσει τη διασκέδαση, ομολογούν ότι το μολυσματικό gameplay καθυστερεί γρήγορα και δεν αφήνει να φύγει. Μπορείτε να ξεφύγετε από αυτό μόνο με την προσπάθεια, αλλά οι σκέψεις σας εξακολουθούν να επιστρέφουν σε ένα φωτεινό, δυναμικό παιχνίδι.

Οι συγγραφείς παραδέχτηκαν κάποτε ότι το έργο εμπνεύστηκε από στοές από το μακρινό παρελθόν. Δημιουργώντας τη δική τους έκδοση, αποφάσισαν να διατηρήσουν το στυλ ρετρό, οπότε αυτό εξηγεί τα οπτικά ειδικά εφέ και τον έλεγχο της Next Machina. Μένει μόνο να ξεκινήσει το gameplay και να περάσει από πολλά επίπεδα, ενώνοντας την εταιρεία άλλων gamers για να προσθέσει τη δική του γνώμη για το προϊόν.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more