Σελιδοδείκτες

Neverwinter Nights 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Neverwinter Nights 2

Παιχνίδι Neverwinter Nights 2 αναφέρεται στο ρόλο που παίζουν παιχνίδια στον υπολογιστή που δημιουργούνται στυλ RPG. Εκδηλώσεις στο παιχνίδι λαμβάνουν χώρα σε έναν φανταστικό κόσμο στον οποίο εσείς, ως ένα σημαντικό παίκτη, θα πρέπει να εξερευνήσουν μπουντρούμια, τα δάση και τις πόλεις.

Παιχνιδιών ηλεκτρονικών υπολογιστών Neverwinter Nights 2, μπορείτε να κατεβάσετε σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα που προσφέρει μια τέτοια ευκαιρία. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις NWN2 δωρεάν και είναι πολύ δύσκολο να πάρει το παιχνίδι θα χρειαστεί να παραγγείλετε το δίσκο.

Πριν ξεκινήσετε να παίξετε Neverwinter Nights 2, θα πρέπει να ελέγξετε αν ο υπολογιστής σας πληροί τις απαιτήσεις για το παιχνίδι:

1) Pentium 4 2. 0 GHz - Επεξεργαστής.

2) 512 MB - RAM.

3) 6.5 GB - HDD.

Play Neverwinter Nights 2 Μπορείτε να ξεκινήσετε με τη δημιουργία του χαρακτήρα σας. Κατά τη διάρκεια του οποίου θα πρέπει να επιλέξετε ποια φυλή και την τάξη στην οποία θα ανήκει. Καθ 'όλη την εξέλιξη του χαρακτήρα σας, θα ανοίξει την πρόσβαση σε άλλα, κατηγορίες γοήτρου, καθώς μπροστά του θα ανοίξει νέες ευκαιρίες.

Στο Neverwinter Nights 2 χαρακτήρες έχουν τα δικά τους μοναδικά χαρακτηριστικά:

1) Ισχύς - επηρεάζει την ικανότητα του χαρακτήρα άρση βαρέων αντικειμένων, και επίσης να προκαλέσει ζημιά στον εχθρό και να χτυπήσει πιθανότητα.

2) επιδεξιότητα - είναι η ικανότητα του χαρακτήρα σας για να αποφύγετε επιθέσεις και να αποφύγουν τα διάφορα είδη των όπλων (melee ή κυμαίνονταν).

3) Αντοχή - δείκτη αντοχής σας.

4) Νοημοσύνη - καθορίζει το πόσο πολλά σημεία οι δεξιότητες που παίρνετε όταν πάτε σε ένα νέο επίπεδο, και επίσης επηρεάζει το ξόρκι.

5) Σοφία - είναι ο αριθμός των πιθανών ξόρκι εξουσίας.

6) Χάρισμα - είναι η δυνατότητα της μαγείας, μάγους, βάρδους και paladins.

Από την επιλογή φύλου θα εξαρτηθεί από το τι οι χαρακτήρες και πώς θα σχετίζονται με το χαρακτήρα σας.

Neverwinter Nights 2 μαθήματα χωρίζονται σε μείζονες και κύρους. Βασικές κατηγορίες είναι διαθέσιμες στο παιχνίδι από την αρχή, και κύρους με το χρόνο.

Οι κύριες κατηγορίες στο Neverwinter Nights 2 είναι οι εξής:

1) Bard - μια κατηγορία που μπορεί να χτυπήσει μέσα από τα τραγούδια. Μπορεί επίσης να προκαλέσει το φόβο και να προκαλέσει φόβο στους αντιπάλους.

2) Βάρβαρος - μια κατηγορία που κανείς να φοβηθούν. Κατά την αντοχή σε κόπωση του μειώνεται, και αυτό γίνεται πολύ ασθενέστερη.

3) Πολεμιστής - αυτή η κατηγορία είναι καθολική. Πολεμιστές είναι ισχυρές σε μάχη σώμα με σώμα και εξαιρετική πυροβολισμό σε λογική απόσταση.

4) Ο Μάγος - είναι μια ευέλικτη τάξη για μάγους. Στην αρχή του παιχνιδιού από τους λίγο πειθώ. Πολύ μακριά για να αντλήσει όλο το παιχνίδι.

5) Druid - μια κατηγορία που έχει τη δύναμη της επούλωσης.

6) Priest - αυτή είναι η πιο πολλά υποσχόμενη κατηγορία. Κατέχει διάφορα ξόρκια και μαγικές ικανότητες.

7) Warlock - ένα μαγικό τάξη που χρησιμοποιεί ξόρκια για τη γοητεία του. Μάγος δεν μπορεί να πάρει περισσότερα προσόντα.

8) Monk - μια κατηγορία που κατέχει τις δεξιότητες για την καλή μάχη σώμα με σώμα.

9) Paladin - μια κατηγορία που έχει πολύ περιορισμένη προοπτική.

10) Dodger - μια κατηγορία που έχει μια ισχυρή ζημιά, αλλά είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστεί.

11) Ranger - ένα υβρίδιο πολεμιστή και druid. Αυτό σημαίνει ότι διαθέτει τις δεξιότητες ως druid, και πολεμιστής.

12) Warlock - μια κατηγορία που κατέχει τις δεξιότητες στη μαγεία.

Στο Neverwinter Nights 2 αποστολές θα πέσουν έξω από διαφορετικά επίπεδα πολυπλοκότητας. Θα πρέπει να τους εκτελέσουν σε πλήρη ισχύ, για να πάρει τη μέγιστη βαθμολογία.

Μπείτε στον κόσμο του Neverwinter Nights 2!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more