Σελιδοδείκτες

Neverwinter σε απευθείας σύνδεση

Εναλλακτικές ονομασίες: Neverwinter σε απευθείας σύνδεση

Το παιχνίδι Neverwinter Online ψάχνει για γενναίους ιππότες.

World της φαντασίας αυξάνεται, προσφέροντας στους παίκτες ασυνήθιστες οικόπεδα, μυστηριώδεις κόσμους. Γίνεται ο ήρωας μιας άλλης περιπέτειας, μπορείτε να ανακαλύψετε νέες όψεις του είδους, να επισκεφθείτε τα μαγικά κάστρα, να πολεμήσετε με άλλα πλάσματα. Οι οπαδοί από τέτοιες ιστορίες θα πάνε αμέσως στους σκοτεινούς λαβύρινθους των μπουντρούμι για τους κρυμμένους θησαυρούς και τα αρχαία μυστικά που αποθηκεύονται από το παιχνίδι Neverwinter Online, βασισμένο στο φανταστικό παιχνίδι ρόλων Dungeons Dragons. Ξεχάστε κάθε φόβο και προστατέψτε την πόλη του Neverwinter συμμετέχοντας σε μάχες.

Σας περιμένεις τους δράκους, τα κακά ξωτικά, πολλά καθήκοντα. Θα χρειαστείτε αντοχή, εξαιρετική αντίδραση, άριστη κατοχή όπλων και επιθυμία να κερδίσετε. Δεδομένου ότι τα πάντα βασίζονται στη δυναμική των γεγονότων, δεν υπάρχει πάντα χρόνος να σκεφτούμε. Λειτουργήστε διαισθητικά, αλλά μην ξεχάσετε την τακτική. Πίσω από κάθε χαρακτήρα είναι ένα πραγματικό πρόσωπο, και το αποτέλεσμα της μάχης θα δείξει ποιος είναι καλύτερα προετοιμασμένος για τις σκληρές πραγματικότητες αυτού του κόσμου.

Όλοι οι χαρακτήρες είναι προικισμένοι με ορισμένες δεξιότητες, και το μενού από όλες τις προτεινόμενες ικανότητες οκτώ θα βοηθήσει να εξοικειωθούν με αυτούς. Αφήστε να μην πολλά, αλλά όλες οι δεξιότητες είναι μόνο χρήσιμες.

Αποστολή με τάξεις ηρώων.

Ήρωες χωρίζονται σε πέντε κατηγορίες με χαρακτηριστικά στα χαρακτηριστικά, και πριν από το Neverwinter Online για να παίξετε, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τους:

  • Μάγος Λόρδος. Αυτός είναι ο ιδιοκτήτης της πιο ισχυρής μαγείας, συνθλίβοντας τον εχθρό. Δεν τον κοστίζει να ελέγχει τη θέληση των ανθρώπων, προσφεύγοντας στην δύναμη του νου και στα στοιχεία του πάγου, καθώς και χρησιμοποιώντας τη βοήθεια μιας σφαίρας που χτυπά τις ακτίνες ενέργειας.
  • Γρηγόρης κληρικός. Ως σύμμαχος είναι απαραίτητος. Υποστηρίζει την πίστη και τη δύναμή σας και σας βοηθά να θεραπεύετε τις πληγές σας.
  • Planet-Dodger. Το όνομα είναι απολύτως δικαιολογημένο, αφού ένας τόσο έξυπνος πολεμιστής, ο οποίος κατέχει τέλεια μερικά μαχαίρια, πρέπει να αναζητηθεί. Αυτός μεταμφιέζεται με υπερηφάνεια, παραβιάζοντας τα πονηρά και τρελαίνοντας τα κρύα όπλα του στον εχθρό.
  • Fearless Warrior. Οπλισμένος με ένα σπαθί με δύο χέρια και αλυσοδεμένος σε χαλύβδινη θωράκιση, είναι σχεδόν ανίκητος.
  • Φρουρά Πολεμιστής. Παρουσιάζει τέλεια σε μάχη χέρι-χέρι, κατέχοντας τεχνικές επίθεσης και άμυνας. Είναι θαρραλέος και εξαγριωμένος, και το κοφτερό του σπαθί φαίνεται να συγχωνεύεται με τον κύριό του, και να γίνει μια φυσική συνέχεια. Λοιπόν, η μαζική θωράκιση την μετατρέπει σε απρόσιτο στόχο για επιθέσεις από τον εχθρό.

Κάθε χαρακτήρας είναι σε θέση να αλλάξει την πορεία των γεγονότων, γενναία μάχες. Και για να γίνετε ένας από αυτούς, πρέπει να κατεβάσετε το Neverwinter Online, δοκιμάστε το ρόλο και επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο.

Pass αναζητήσεις, επιλέξτε ένα επάγγελμα.

Η δυνατότητα δημιουργίας δικών σας αποστολών αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη από τους προγραμματιστές του iPlayer Neverwinter Online. Έχοντας καταθέσει ένα έργο, εκθέστε το για να περάσετε από άλλους παίκτες. Αλλά, προσπαθήστε να το κάνετε ενδιαφέρον, διαφορετικά ένα χαμηλό επίπεδο δεν θα περάσει μετριοπάθεια.

Κάθε χώρα μπορεί να εισέλθει στην κατηγορία και να επιλέξει μια αναζήτηση, έχοντας μελετήσει τις απαιτήσεις της: χρόνος ταξιδιού, δυσκολία, ανταμοιβή, άλλα χαρακτηριστικά. Με το πέρασμα, μπορείτε να καλέσετε άλλους συμμετέχοντες ή να μεταβείτε στο κατόρθωμα μόνοι σας. Μπορείτε επίσης να μάθετε τη γνώμη άλλων παικτών για αυτό και αφήστε τη δική σας γράφοντας ένα σχόλιο και βαθμολογώντας το.

Μετά το δέκατο επίπεδο, επιλέξτε ένα επάγγελμα:

  • Αλχημιστής
  • Lider
  • Παρασκευή κατασκευής
  • Όπλα
  • Mikstur

Δώστε στον βοηθό σας ένα καθήκον και ενώ εργάζεστε σε ένα νέο θέμα, θα ασχοληθείτε με κάτι άλλο, για παράδειγμα, μια μάχη με δράκους.

Μια εντυπωσιακή ματιά στις Neverwinter Συνδεδεμένες μάχες που λαμβάνουν χώρα μεταξύ ομάδων 5x5 ή 20x20. Μπορείτε να πολεμήσετε με τους παίκτες ή τα τέρατα, επιλέγοντας τον τύπο μάχης PvP ή PvE.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more