Σελιδοδείκτες

Ποτέ Κτηματολογίου

Εναλλακτικές ονομασίες: Ποτέ Κτηματολογίου

Ποτέ Lands online - συναρπαστικό φανταστικό παιχνίδι που θα εντυπωσιάσει τους οπαδούς ενδιαφέρουσες περιπέτειες. Ποτέ Lands online παιχνίδι είναι μια συλλογή από τα πιο ενδιαφέροντα είδη, όπως, για παράδειγμα, τη στρατηγική, καθώς και πολλές άλλες αποστολές. Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Ποτέ Κτηματολογίου θα είναι ενδιαφέρον για όλους - και τα δύο παιδιά και ενήλικες. Με ένα κεφάλι βυθισμένο στο συναρπαστικό gameplay, μπορείτε να επηρεάσετε προσωπικά την έκβαση των γεγονότων σε όλο τον κόσμο. Θα είναι ένα μεγάλο διάλειμμα από την μονοτονία της καθημερινότητας!

Ποτέ Lands on-line παιχνίδι δεν απαιτεί μεγάλες απαιτήσεις του υπολογιστή. Όλα όσα χρειάζεστε για να παίξετε είναι το λειτουργικό σύστημα Windows XP / Vista / Windows 7, η πιο κοινή κάρτα ήχου, πληκτρολόγιο, ποντίκι, web browser και μια σύνδεση στο Internet. Για να παίξετε Ποτέ Κτηματολογίου πρέπει να δημιουργήσετε το προφίλ σας σε αυτό το παιχνίδι, δηλαδή δεν είναι απαραίτητο ότι η καταχώριση έχει γίνει ποτέ Lands χαρακτήρα, τα οποία θα θέλουν να παίξουν. Για να το κάνετε αυτό σε μια ειδική μορφή στην ιστοσελίδα για να εισάγετε το όνομα του χαρακτήρα για τον οποίο θέλετε να παίξετε, επιλέξτε έναν κωδικό πρόσβασης και να στέλνετε e-mail, έτσι πήγε σε ένα αίτημα για την επιβεβαίωση της εγγραφής. Ποτέ Lands σωστή καταχώρηση δεν είναι διαφορετική από τη διαδικασία σε τέτοια παιχνίδια είναι απλή και κατανοητή. Συμμετοχή στο παιχνίδι Ποτέ Lands άκρα εδώ, τότε μπορείτε να προχωρήσετε άμεσα στο παιχνίδι.

Ποτέ Lands online παιχνίδι δημιουργήθηκε το 2004, γι 'αυτό είναι ένα από τα πρώτα γνωστά και πολύ δημοφιλή μαζικά multiplayer online παιχνίδια ρόλων. Αλλά δεδομένου ότι το παιχνίδι έχει αλλάξει πολύ από τότε η πρόοδος δεν είναι στη θέση του, οι προγραμματιστές έχουν συνεχώς να εμπλουτίζεται με νέες και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες "καλούδια". Ανάπτυξη του παιχνιδιού είναι συνεχώς τόσο από τεχνική άποψη όσο και από άποψη τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των παικτών. Μέσα από αυτό το παιχνίδι το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Ποτέ Κτηματολογίου θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και συναρπαστική. Το παιχνίδι είναι δωρεάν, έτσι ώστε περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να το παίξετε! Αν ένας παίκτης είναι πρόθυμοι να επενδύσουν πραγματικά χρήματα στο παιχνίδι - έτσι θα έχετε την ευκαιρία. Φυσικά, από την αρχή του παιχνιδιού ο χρήστης είναι δύσκολο να κερδίζουν εμπειρία και τον αγώνα. Η εξέλιξη αυτή ταχύτερη και ευκολότερη, μπορείτε να βάλετε μόνο το παιχνίδι σε κάποια τσάντα του χρήματος.

Κάθε χαρακτήρας στο παιχνίδι έχει διάφορα χαρακτηριστικά, όπως:
• Υγεία
• επιδεξιότητα
• εξουσία
• τύχη
• γνώση, και πολλοί άλλοι.

Επίσης, ο κάθε παίκτης έχει 33 διαφορετικές δεξιότητες και ικανότητες 38. Ανάπτυξη παραμέτρων και χαρακτηριστικών, που μπορεί να θεωρηθεί το πιο σημαντικό, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό χαρακτήρα. Τα χαρακτηριστικά αυτά πρέπει να επιλέγονται σύμφωνα με την ατομική στυλ του παιχνιδιού. Έτσι, ποτέ δεν Lands παίξει για κάθε χρήστη ένα μοναδικό χαρακτήρα, έχει δημιουργήσει προσωπικά. Κερδίστε πόντους εμπειρίας στο παιχνίδι, μπορείτε να συμμετέχουν σε διάφορες μάχες. Στην περίπτωση αυτή, το συντομότερο ένας χαρακτήρας φτάνει σε ένα νέο επίπεδο, θα ανοίξει νέες δυνατότητες, όπως η βελτιωμένη προσωπικά χαρακτηριστικά, νέα όπλα, νέα ρούχα και πράγματα. Το παιχνίδι δεν ήταν χωρίς «μαγικό ντόπινγκ», ο χρήστης παίρνει όλα τα είδη των ελιξίρια, φίλτρα, παπύρους, τα οποία απλοποιήσει σημαντικά τη διαδικασία του παιχνιδιού. Όλοι τους έχουν αυξηθεί ή άλλα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα, αλλά σε αντίθεση με τις δεξιότητες που έχουν κερδίσει από την εμπειρία, το κάνουν μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Κατά συνέπεια, πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο σε καταστάσεις πραγματικά απαραίτητο και με σύνεση για να μεγιστοποιηθεί η προσωρινή πλεονέκτημα.

Χρήματα στο παιχνίδι ονομάζονται οι άπιστοι. Το μόνο που θέλω να αγοράσει ή να πουλήσει, να ανταλλάσσονται σε αυτά. Θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, όπως τα είδη ένδυσης, τα όπλα, διάφορα άλλα προϊόντα. Χρησιμοποιώντας το παιχνίδι σας με πραγματικά χρήματα, μπορείτε να αγοράσετε μοναδικά έργα τέχνης, τα οποία είναι πολύ ισχυρότερη από ό, τι το πρότυπο.
Μπορεί να κερδίζουν εμπειρία στην χρήση ενός συγκεκριμένου επαγγέλματος. Επιλέγοντας μια κατηγορία και εργασίας, μπορείτε να κερδίσετε όχι μόνο εμπειρία, αλλά και από μη-πεποίθηση.

Το παιχνίδι έχει τέτοιο επάγγελμα:
• έμπορος
• Δρ
• αλχημιστή και πολλοί άλλοι.

Το παιχνίδι μπορεί επίσης να συνδυαστούν σε φατρίες και οικογένειες. Είναι δυνατόν να δημιουργήσετε τη δική σας clan ή να συμμετάσχετε σε ένα υπάρχον.

Ο παίκτης θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να ενώσουν τις δυνάμεις οι οποίες:
• Φως
• Χάος
• Darkness [_7_ ] • σούρουπο

Φυσικά, κάθε δύναμη έχει μοναδικές ικανότητες και τις δεξιότητες που είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more