Σελιδοδείκτες

NeverFate

Εναλλακτικές ονομασίες: NeverFate

Δημοφιλές παιχνίδι δωρεάν browser φαντασίας NeverFate online προσφορές για να συμμετάσχουν σε multiplayer μάχες, να βελτιώσουν τις μαχητικές του ικανότητες, να μάθουν μαγικά ξόρκια, την εκτέλεση των καθηκόντων του παιχνιδιού, προσχωρούν σε διαφορετικές ομάδες, ακόμα και του εμπορίου. Για να επιτευχθούν όλα αυτά, θα πρέπει να έχετε μόνο έναν υπολογιστή με πρόσβαση στο Διαδίκτυο και να το θέσει ένα από τα παρακάτω σύγχρονα προγράμματα περιήγησης:

 Google Chrome έκδοση 5. 0 (ή νεότερη έκδοση)?

 FireFox 6. 0 (ή νεότερη έκδοση)

 Opera 11. 10?

 Internet Explorer 7.

Το πρώτο βήμα στο δρόμο για μια διασκεδαστική ενασχόληση - Συμμετοχή στο παιχνίδι NeverFate. Και αποτελείται από τις ακόλουθες οδηγίες:

1) σας έγκυρη διεύθυνση e-mail?

2) Η απόδειξη της ισχύος της μέσω της παραλαβής της επιστολής προς τον κώδικα διεύθυνση. Κώδικας θα πρέπει να αντιγραφούν και να τοποθετηθούν στη δεύτερη σελίδα του τμήματος εγγραφής NeverFate?

3) Το όνομα του χαρακτήρα του, την ίδια στιγμή που ενεργεί ως μια σύνδεση για να μπείτε στο παιχνίδι?

4) ορισμένα προσωπικά δεδομένα. Να είστε βέβαιος να περιλάβει την πραγματική ημερομηνία του τοκετού, διαφορετικά, με την ανίχνευση της απάτης, ο χαρακτήρας σας μπορεί να τιμωρηθεί ή ακόμα και μπλοκάρει. Κατόπιν αιτήματος μπορεί επίσης να γίνει με το σημερινό του όνομα, τον τόπο κατοικίας, προσωπικές ασχολίες, εργασία, κλπ.

5) Φύλο του χαρακτήρα πρέπει να είναι η ίδια με τα δικά σας, γιατί διαφορετικά όλοι θα αντιμετωπίσουν την ίδια κλειδαριά. Εδώ θα πρέπει να προσδιορίζουν τον κύκλο των μελλοντικών ήρωα (πολεμιστής ή mage) σας.

Περαιτέρω, είναι απαραίτητο να εξοικειωθούν με τη συμφωνία χρήστη (μπορείτε να το βρείτε στην κεντρική σελίδα), με καθαρή συνείδηση ​​να επιβεβαιώσει την αποδοχή τους από αυτό και πλήρεις, έτσι βήμα NeverFate online εγγραφή. Κάνοντας κλικ στην ορθή, που βρίσκεται στο κουμπί κάτω μέρος, μπορείτε να μεταφερθείτε στη σελίδα "χωρίστρα" πώς μπορείς να παίξεις το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση NeverFate. Μετά την ανάγνωση, κάντε κλικ στο "Next" και να πάρει ένα άλλο αποχαιρετιστήριο (αλλά από την τοπική ανώτερες δυνάμεις). Και μόνο αφού κάνετε κλικ στο κουμπί, θα αρχίσει επιτέλους να παίξει NeverFate.

NeverFate online παιχνίδι είναι ένα σπίτι με πολλά διαφορετικούς χαρακτήρες, αλλά όλοι τους έχουν τα ακόλουθα βασικά χαρακτηριστικά:

= Δύναμη ζημιά που προκλήθηκε ήρωα χωρητικότητα + σακίδιο του?

= Agility dodge?

= Ποιότητα Διαίσθηση κρίσιμη απεργία?

Υγεία = αριθμός της ζωτικής ενέργειας?

Mana = ποσό της μαγικής ενέργειας

= Ποιότητα Intelligence ήρωα μαγική ζημιά που προκλήθηκε?

= Τύχη τύχη σε όλες τις πτυχές NeverFate σε απευθείας σύνδεση?

Χάρισμα = αναλογία των ήρωα άλλα πλάσματα.

Όλα μια μεγάλη ποικιλία από μαχαίρια, τα οποία θα πρέπει να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση NeverFate, μπορούν να ομαδοποιηθούν ως εξής:

 Swords?

 Μαχαίρια?

 Axe, ax?

 Dubina, σφυριά?

 σανίδες.

Για να γίνει κύριος του κάποιο τύπο του όπλου, θα πρέπει να αναπτύξουν αυτές τις δεξιότητες.

Στον τομέα της μαγείας online παιχνίδι NeverFate μπορεί να υπερηφανεύεται για την παρουσία 14 κατηγορίες, καθεμιά από τις οποίες μπορεί να προτείνει να χρησιμοποιήσετε μοναδικά αντικείμενα και ξόρκια

1. General Magic.

2. Η Μαγεία του Φωτός.

3. Magic σκοτάδι.

4. Χάος.

5. Φωτιά.

6. Γη.

7. Νερό.

8. Air.

9. Δέντρο.

10. Metal.

11. Space.

12. Ώρα.

13. Ψυχική θέμα.

14. Φυσική ύλη.

Εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποιο είδος της κατηγορίας που σας αρέσει περισσότερο, επιφανειοδραστικές ουσίες μπορεί να τα κατανοήσει. Αλλά αν επιλέξετε ένα πράγμα, θα είναι άσσος σε αυτή την κατεύθυνση.

Μην διστάσετε: Παίξτε NeverFate - στη συνέχεια να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους σε ένα πολύ διασκεδαστικό τρόπο. Φυσικά, σε αυτή τη σύντομη ανασκόπηση δεν καλύπτεται από πολλές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, αλλά τα διαβάσετε θα είστε σε θέση να «Εγκυκλοπαίδεια», που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού. Αν θέλετε απίστευτη περιπέτεια και ατελείωτες εκτάσεις της επικοινωνίας, να ενωθούν μαζί μας!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more