Σελιδοδείκτες

Νεμέξια Εξέλιξη

Εναλλακτικές ονομασίες: Νεμέξια σε απευθείας σύνδεση

Νεμέξια Online - browser-based multiplayer online παιχνίδι στο οποίο ο παίκτης θα ελέγχει ολόκληρο τον πλανήτη! Ανέγερση μια στρατηγικής σημασίας κτιρίων, η κατασκευή των ισχυρών και ανίκητη χώρο στόλου - όλα είναι οι προτεραιότητές σας σε αυτό το παιχνίδι. Όλοι οι πλανήτες, η οποία ανοίγει σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι σας Νεμέξια βρίσκεται πολύ κοντά με τα άστρα, όπως και στο ηλιακό μας σύστημα. Επηρεάζει ένα ευρύ φάσμα από διαφορετικά κτίρια, βελτιώσεις και στρατιωτικό εξοπλισμό.

Συμμετοχή στο παιχνίδι Νεμέξια, από τον τρόπο, είναι απλή και εύκολη ακόμη και για έναν αρχάριο. Σε Νεμέξια εγγραφή διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Μόλις τέσσερις τομείς των πληροφοριών σχετικά με εσάς και την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Νεμέξια εμφανιστεί μπροστά σας σε όλη τη δόξα του Sway.

Οι προγραμματιστές έχουν καταβληθεί μια πολύ χρόνο αυτό το στοιχείο, προφανώς πιστεύοντας ότι αυτός είναι ο κύριος κρατώντας το ενδιαφέρον στο παιχνίδι.
Παραδόξως, όταν αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Νεμέξια interface του παιχνιδιού που βλέπετε πρώτα απ 'όλα που σας περιμένει είναι ένα φουτουριστικό στυλ, σε γενικές γραμμές, εύκολο στη χρήση και ευχάριστο στο μάτι των έκτακτων του.

Κτίρια και τα πλοία στο παιχνίδι πολύ όμορφα που παρέχονται και το ρολόι razrostayuschimisya megakonglomeratami πολύ ωραίο, ακριβώς όπως περιμένουμε να δούμε πώς διαστημικά σκάφη ταξιδεύουν μέσα από το χώρο γύρω από τον πλανήτη το σπίτι σας. Αλλά πάνω από ένα ουράνιο σώμα που σας δίνεται, οι καλλιτέχνες του παιχνιδιού για κάποιο λόγο δεν συνδέοντας μακριά και να σχηματίσουν τη δική τους εντυπώσεις αφήνει διφορούμενη.

Αρχικά, επιτρέπουμε osvoitya και να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Νεμέξια μέσω quests, έχουμε εξηγήσει με σαφήνεια τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Με την ευκαιρία, σε αντίθεση με πολλά άλλα παιχνίδια Nemeksiya δεν προκαλεί αηδία και την απροθυμία της να παίξει το αρχικό στάδιο, αλλά αντίθετα - από την πρώτη στιγμή που άρχισε να παίζει το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Νεμέξια, γ πρώτα καθήκοντα που αισθανθεί ότι κάποιος σε αυτό το ενδιαφέρον και πρωτότυπο σύμπαν και στην ψυχή σου όλο και περισσότερο τα φώτα λαμπυρίζουν ενδιαφέροντος: «Τι θα συμβεί στη συνέχεια; "- Και τότε θα αναρωτηθείτε.

Σε Νεμέξια, όπως και σε πολλά άλλα φανταστικά παιχνίδια, ο αγώνας είναι για τους πόρους. Προφανώς, το πρόβλημα της kollichestva τους συναρπάζει πολλούς προγραμματιστές στον τομέα των ηλεκτρονικών παιχνιδιών. :) Τώρα, πριν από όλα από εμάς που ξεκίνησε να παίζει Νεμέξια οξεία ανάγκη για τους τρεις τύπους των πόρων: μέταλλα, τα ορυκτά και το φυσικό αέριο. Ως συνήθως, στο σημερινό κόσμο, όλοι οι πόροι που έχουν έρθει σε ένα τέλος, έτσι και απορρίψτε τα στο μυαλό, ακριβώς για να μην πάμε πολύ μακριά, σπαστικές οργάνωση θήραμά τους. Οι πόροι είναι τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την κατασκευή των κτιρίων, του στόλου και διάφορες βελτιώσεις στο παιχνίδι.

Πολεμικά πλοία είναι απαραίτητη όχι μόνο για να υπερασπίζονται κατά των εισβολέων, αλλά και για να επιτεθεί στον εχθρό του πλανήτη Nemeksii. Φυσικά, αν ο στόχος δεν είναι η καταστροφή του ανταγωνιστή, η κυριαρχία επί των πόρων του για σίγουρος.
Εναλλακτικά προϊόντα διατηρήσει ο πλανήτης ενεργεί ενέργεια - ένα άλλο είδος των συγκομιδών στο παιχνίδι Νεμέξια. Επίπεδο του διατηρείται χάρη στην προέλευση της εγκατάστασης στον πλανήτη σας λήψη ενέργειας αστέρι, για να το θέσω απλά - ηλιακά πάνελ.

Μετά την εγγραφή στο Nemeksii, ο παίκτης μπορεί να επιλέξει έναν από τους τρεις αγώνες, στους οποίους θα ήθελε να ενταχθεί. Κάθε μία από τις διαφορετικές φυλές, τόσο της εξωτερικής όσο και τεχνολογικά και η επιλογή αυτή εξαρτάται από την έμφαση της ανάπτυξης του δικού σας πλανήτη.

Παίξει Galaxy Νεμέξια στο οποίο σας έφερε, μεγάλη εμφάνιση, και η χωρητικότητα τους είναι πάντα έτσι ώστε την έναρξη του παιχνιδιού, έχετε τον εαυτό της κοντά τόσο εξειδικευμένο συμμάχους και εχθρούς ενδιαφέροντα των διαφορετικών επιπέδων ανάπτυξης. Γι 'αυτό δεν θα βαρεθείτε - αυτό είναι σίγουρο.

Έχετε ποτέ ονειρευτεί να ταξιδεύουν σε ένα έρημο νησί; Πάρτε το! Στη διάθεσή σας - ένα τεράστιο πλανήτη! Και ο καθένας σε αυτόν τον πλανήτη μόνο στα χέρια σας, χάρη στο παιχνίδι φυλλομετρητή Νεμέξια!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more