Σελιδοδείκτες

Need For Speed ​​Most Wanted

Εναλλακτικές ονομασίες: Need For Speed ​​Most Wanted

Κάθε έκδοση του θρυλικού παιχνιδιού NFS είναι τρελό δημοφιλή, όχι μόνο μεταξύ των οπαδών του είδους που αγαπήθηκε από ακόμη και εκείνοι που δεν έχουν ιδιαίτερη αγάπη για το συνηθισμένο αγώνα. Game NFS Most Wanted - αυτό το λεγόμενο «επιστροφή στο μέλλον». Μετά από αυτό κατατάσσεται ως έχουν κάποια παράπονα για την προηγούμενη έκδοση του έργου, αποφάσισε να αλλάξει τους δημιουργούς. Σε αυτή την έκδοση του έργου Criterion Games διάσημο Burnout superbestseller. Για το σκοπό αυτό εταιρεία ήταν επενδεδυμένα με μια μη-brainer - έπρεπε να πάνε πίσω στο παρελθόν και να επιλέξετε το καλύτερο που ήταν στο σχέδιο, πριν άρχισε να επιδεινώνεται, προκειμένου να προσαρμόσει αυτά τα νέα δεδομένα Most Wanted.

Σε γενικές γραμμές, το Need For Speed ​​παιχνίδι Most Wanted μπορεί να θεωρηθεί μια νέα έκδοση της σειράς των παιχνιδιών που κυκλοφόρησαν νωρίτερα. Όλα τα κύρια δράση θα λάβει χώρα στους δρόμους της πόλης Feirheven. Στο δρόμο υπάρχει ένα τοπικό ευκαιρία να συναντηθεί όχι μόνο απλά το συνηθισμένο σπορ αυτοκίνητο και σπάνια μυών αυτοκίνητο, suv, αυτοκίνητο, super και concept car.

Κάθε αναβάτης έχει την τοπική τεχνογνωσία που απαιτείται. Το καλύτερο, από τα οποία υπάρχουν τόσο ανίκητος, και ότι υπάρχει η επιθυμία στο παρελθόν να εξασφαλίζεται αδικία. Στην πραγματικότητα αυτό είναι που θα πρέπει να εκπληρώσει. Με όλα αυτά που αυτή η πρώτη αρχή σε κάποιο βαθμό μοιάζει με την αρχική έκδοση του Most Wanted πρώτα συμπεράσματα δεν χρειάζεται να κάνουν σαν να εξετάσει λεπτομερώς τον αριθμό των καινοτομιών είναι ένα πλήρες και dodelok.

Για να ξεκινήσει το παιχνίδι, θα χρειαστεί να κατεβάσετε το Need For Speed ​​Most Wanted, μια δημοσίευση που έχει ενημερωθεί. Στο χώρο αυτό μπορείτε να διαπιστώσετε ότι, προκειμένου να καλέσει τον παίκτη στο διαγωνισμό, θα σας ζητηθεί λόγω του αριθμού των σημείων nasobirat (σε αυτό το παιχνίδι καλούνται SpeedPoints), που οι παίκτες παίρνουν για την απόκτηση νίκη στο διαγωνισμό. Τώρα το παιχνίδι δεν θα έχει την συνηθισμένη ιστορία. Αυτό μπορεί να εξηγήσει το γεγονός ότι η προσοχή σας η συνήθης αγώνες arcade και πιθανώς θεωρείται ένα από τα πιο σημαντική διαφορά μεταξύ αυτού του παιχνιδιού από τις προηγούμενες εκδόσεις, στην οποία τα υποκείμενα ήταν κόκκινη γραμμή σε όλο το πρόγραμμα.

Η νέα έκδοση NFSMostWanted 2012 έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσουν την τύχη τους σε μια ποικιλία τύπων αγώνες, εκ των οποίων υπάρχουν τέσσερις, και η αρχή που είναι παρόμοια με κάθε άλλη. Δείτε τον αγώνα έχει την ακόλουθη εικόνα:

 Sprint?

 Ring?

 απογείωσης?

 ενέδρα.

Μετά από αυτό, καθώς θα είστε σε θέση να κατεβάσετε NFS Most Wanted, μπορείτε να δοκιμάσετε την πιο πρόσφατη κατάσταση "Ενέδρα", το οποίο θα πρέπει να ξεφύγουμε από το αυτοκίνητο της αστυνομίας. Εξαιτίας αυτού, μπορείτε να ξεχάσετε για τη δική σας ικανότητα με την ταχύτητα οδήγησης, λόγω του γεγονότος ότι τα χαρακτηριστικά επιδόσεων των αυτοκινήτων της αστυνομίας συνεχώς αναμφίβολα θα υψηλότερες. Θα κερδίσει μόνο με πονηριά και την επιδεξιότητα. Ο ίδιος ικανοποιημένος με όλα αυτά που έχουν γραφτεί παραπάνω, μπορεί ρίχνοντας μια ματιά στο Need For Speed ​​Most Wanted βίντεο ρυμουλκούμενο.

Αυτή η έκδοση του παιχνιδιού είναι τώρα διαθέσιμη για smartphones. Αυτό είναι μόνο πλήρεις "τσιπ" στο παιχνίδι NFS Most Wanted στο Android ιδιοκτήτης θα πρέπει να αγοράσει, προκειμένου να αποκτήσει σχεδόν πραγματικό gameplay.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more