Σελιδοδείκτες

Ανάγκη για ταχύτητα: άνθρακας

Εναλλακτικές ονομασίες: Ανάγκη για ταχύτητα: άνθρακας

Σειρά παιχνίδι NFS είναι κάτι γνωστό και γνωστή σε όλο τον κόσμο για κάθε παίκτη, και ακόμη και εκείνοι που είναι απολύτως δεν καταλαβαίνουν αγωνιστικά παιχνίδια και έχουν voitelskogo δεξιοτήτων, Λατρεύω αυτή τη σειρά των παιχνιδιών. Το παιχνίδι Need for Speed: Carbon μέρος τρία έργα υψηλού προφίλ. Η ιστορία του κύριου χαρακτήρα, η οποία παρουσιάζεται στο κοινό Most Wanted, συνεχίστηκε και σε αυτό το μέρος. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτού του παιχνιδιού κερδίζεται από την αστυνομία, όπως και τώρα ήταν λίγο πιο ήρεμη. Και εδώ είναι ό, τι τους οπαδούς χαίρονται την πρώτη έκδοση του παιχνιδιού, οι δημιουργοί αποφάσισαν να επιστρέψουν οι τοπικοί αγώνες νυχτερινή λειτουργία. Κάθε αυτοκίνητο που παρουσιάζεται σε αυτό το παιχνίδι για τους συμμετέχοντες στην Carbone επιλογή, σε κάποιο βαθμό, μοιάζουν με τα ίδια θρυλικά αυτοκίνητα από το Most Wanted. Αλλά η επιλογή ενός αυτοκινήτου ποικιλία είναι πολύ μεγάλη. Αυτό το σπορ και μικροτεχνίας, και αγωνιστικά, και συμπαγή αυτοκίνητα, τα αυτοκίνητα μυών και κάθε πολλές έννοιες. Τώρα για τους συμμετέχοντες του παιχνιδιού έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν για το βραβείο στον εαυτό του, και τώρα αφοσιωμένη ομάδα. Η ομάδα μπορεί να αποτελείται από παίκτες που είναι πιο διαφορετικές ικανότητες, γιατί είναι σημαντικά αυξημένη την ευκαιρία να κερδίσει τη νίκη στο διαγωνισμό.

Σε όλους, παρά το γεγονός ότι σήμερα παίζουν Need for Speed: Carbon απαγορεύεται, ενώ συμμετέχουν σε αγώνες drag, λάτρεις των extreme αισθήσεις δεν έχουν εγκαταλείψει το παιχνίδι, μαζί με το οποίο, οι δημιουργοί αποφάσισαν να ευχαριστήσουν αυτούς που αγαπούν το παιχνίδι και επιστρεφόμενο φαβορί drift. Υπάρχει και μια άλλη τροποποίηση της επιστροφής σε πραγματικό προσομοιωτή κατάσταση, η οποία σχετίζεται με το αρχικό σχέδιο του παιχνιδιού σε μεγάλο βαθμό. Με όλες τις βλάβες που είστε σε θέση να θέσει το αυτοκίνητο στο παιχνίδι φαίνονται τόσο κοντά στην πραγματικότητα. Και οι ιδρυτές ήταν σε θέση να προσθέσετε την πιθανότητα της καύσης αυτοκινήτων, η οποία συμβάλλει στην πιο ρεαλιστική πορεία του παιχνιδιού.

Για να ξεκινήσετε το παιχνίδι είστε υποχρεωμένοι να κατεβάσετε το Need for Speed: Carbon, και να θέσει τον πελάτη παιχνίδι sveem υπολογιστή. Στο πλαίσιο του έργου θα περιμένετε πολλά εργασίες και συναντήσεις, μόνη διαφορά από τις προηγούμενες δόσεις θα είναι ότι σχεδόν κάθε έλεγχος θα πρέπει να διεξάγεται σε ένα θαμμένο κοντά στην πίστα. Απλά ήθελα να αναφέρω ότι στο καθεστώς της ελεύθερης βόλτα ακυρώθηκε.

Το Need for Speed: Carbon δωρεάν παιχνίδι για κάθε συμμετέχων έχει την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις πιο προηγμένες πόλεις στους δρόμους, ο οποίος ανέπτυξε τους δημιουργούς του έργου δεν σταματά με την παραγωγή το πρώτο μέρος του παιχνιδιού. Απλά κοιτάξτε καλά αξίζει διαφημίζουν Valley, η οποία περιλαμβάνει μια σειρά από καινοτομίες σε αυτό το έργο. Στις απότομες στροφές και απίστευτα ισχυρός στο Need for Speed: Carbon μηχάνημα θα σας δώσει τις νεότερες κάρτες μοναδική γεύση. Σε αυτό το παιχνίδι, ακόμα και τα πιο μικρά λάθη μπορεί να κοστίσει ζωές, ώστε θα πρέπει να παρακολουθούν προσεκτικά την κατάσταση. Μάχες είναι στην κοιλάδα ιδιαίτερη προσοχή. Σε αντιπαραθέσεις υπάρχουν δύο τύποι μάχες: από την αρχή του χαρακτήρα σας προσπαθεί να προσεγγίσει όσο το δυνατόν πλησιέστερα στον αντίπαλο, έτσι ώστε τα γυαλιά πηγαίνουν πιο γρήγορα, και μετά που εκτελούν τις ίδιες ενέργειες του αντιπάλου σας. Μάθετε όλες τις αποχρώσεις του παιχνιδιού είναι δυνατόν, αν ψάχνετε για το παιχνίδι Need for Speed: Carbon trailer video!

Οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες στο παιχνίδι, φυσικά παρατηρήσει ότι θέλετε να εξετάσουμε πιο καινούργια τρόπους, όμως, τους τρόπους που ήδη πιάσει τη φαντασία αρκετά τον ίδιο τρόπο όπως. Ωστόσο λήψη NFS Carbon είναι απαραίτητη για κάθε παίκτη που σέβεται τον εαυτό της!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more