Σελιδοδείκτες

Παράδεισος

Εναλλακτικές ονομασίες: Nebesa

Ουρανό online - είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες στο στυλ φαντασία, χωρίς μηνιαίο πάγιο, το οποίο συνδυάζει τα είδη της ρόλος-παίζοντας παιχνίδια, λογική παιχνίδια και στρατηγική.

Για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Ουρανό, θα χρειαστείτε μια σύνδεση στο internet υψηλής ταχύτητας και το Adobe Flash Player εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση. Κατεβάσει στον υπολογιστή σας και να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε πρόσθετο λογισμικό - δεν απαιτείται.

Συμμετοχή στο παιχνίδι Ουρανό δεν απαιτείται - μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας σε δικτυακούς τόπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το YouTube, VKontakte, το Facebook και το Mail. ru. Αν αποφασίσετε να πάτε αυτή η διαδρομή, στη συνέχεια, ελέγξτε τον Ουρανό σας ζητά να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας, και στη συνέχεια θα σας ζητήσει να επιλέξετε τον χαρακτήρα σας και το κλάσμα για την οποία θα παίξει. Σε κοινωνικά δίκτυα, θα βρείτε ισχυρή υποστήριξη - εξειδικευμένες κοινότητες, όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με το παιχνίδι. Αν αποφασίσετε να εγγραφείτε, θα χρειαστεί να περάσουν από τη συνήθη διαδικασία

- Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού γραμματοκιβωτίου

- Κωδικός

- Κωδικός από την εικόνα

- Συμφωνώ με τους όρους αυτής της συμφωνίας.

Περαιτέρω οδηγίες θα σταλεί στο email σας. Συνδεθείτε, τότε υπάρχει μια είσοδος για το παιχνίδι, θα είναι στη διεύθυνση και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης. Παράδεισος online εγγραφή είναι πλήρης, και μπορείτε να βυθιστείτε στον υπέροχο κόσμο της που φέρουν νησιά.

Online παιχνίδι Ουρανό επικεντρώνεται στην αντιπαράθεση μεταξύ των έξι λατρείες, χωρίζεται σε δύο αντίπαλες φατρίες. Κάθε παράταξη έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της, καθώς και τον προστάτη της και ιδιαίτερο διακριτικό σήμα. Ουρανό online παιχνίδι σας προσφέρει για να επιλέξετε πώς ο χαρακτήρας σας θα είναι, και ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του θα έχει

- Λατρεία της Παναγίας είναι γνωστή για τις θεραπευτικές της ικανότητες, την ομορφιά και την κατοχή ειδικές συνταγές της, ένα σημάδι της λατρείας της Παναγίας είναι ένα λευκό φτερό?

- Για ultra Φεστιβάλ - τα πιο χαρούμενα οπαδούς λατρεία που τους αρέσει να διασκεδάζει κόμμα, διακριτικό σήμα τους - αυξήθηκαν?

- Για ultra Defender (- υπογράψει γκρινιάρης κεφάλι λιονταριού) - τάσσεται υπέρ της δικαιοσύνης, μισούν διαμάχες?

- Cult of Sorrow (ντέφι) και να ξέρετε ότι τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο είναι παροδική, και μόνο πόνο και τη δυστυχία για πάντα?

- Cult Τρομακτικό , των οποίων χαρακτηριστικό είναι η αράχνη, υπηρετούν πιστά τον προστάτη του, διαπράττουν σφαγές και εντυπωσιακή τρόμο σε όλους τους άλλους?

- Cult Destroyer (κρανίο) είναι ένοχος της έριδος, εχθρότητα, το μίσος και την καύση.

Όταν ξεκινάτε να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Ουρανό, θα γίνει ο φύλακας της δικής του νησιού, όπου θα πρέπει να χτίσει ένα κτίριο: δέντρο, σπήλαιο, το σχολείο μάγοι, στίβο, κατάστημα. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο των κτιρίων σας, τα περισσότερα χαρακτηριστικά που θα είναι διαθέσιμες. Φυσικά, το επίπεδο των κτιρίων εξαρτάται επίσης από το επίπεδο σας.

Για να παίξετε στον Ουρανό, θα πρέπει να δώσει τις μάχες με τους υπουργούς των άλλων θρησκειών, κερδίζοντας έτσι την εμπειρία. Από την εμπειρία, αυτό εξαρτάται από την ταχύτητα με την οποία ο χαρακτήρας σας θα κινηθεί σε ένα άλλο επίπεδο. Κάθε αγώνας - ένα μικρό ξεχωριστό παιχνίδι παζλ στο οποίο θα πρέπει να οικοδομήσουμε μια αλυσίδα από τρία πέτρες. Κάθε πέτρα φέρει τη λειτουργία του, και θα πρέπει να σπάσει το κεφάλι σας για το τι στρατηγική θα είναι πιο συμφέρουσα σε μια συγκεκριμένη περίπτωση. Για να παίξετε στον Ουρανό, δεν θα αρκούσε μόνο για να πατήσετε το κουμπί κατά τη διάρκεια της απεργίας μάχης παράλογη, όχι, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λογική των δεξιοτήτων τους.

Ουρανό online παιχνίδι συγκρίνεται ευνοϊκά με παρόμοια προγράμματος περιήγησης (εκείνες που δεν απαιτούν τη λήψη επιπλέον λογισμικό) παιχνίδια με μοναδικά, φωτεινά και πολύχρωμα γραφικά που θυμίζουν αρχαία ινδική πίνακες ή πίνακες ζωγραφικής Vallejo. Σε κάθε περίπτωση, αυτό το παιχνίδι δεν θα σας αφήσει να βαρεθείτε.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more