Σελιδοδείκτες

Τομέα Ναυτικού

Εναλλακτικές ονομασίες: Θαλάσσιο πεδίο

Navy Field online είναι ένα μαζικά online παιχνίδι για πολλούς παίκτες. Παίζοντας αυτό θα ληφθεί κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, όπου θα πρέπει να πολεμήσετε με τους στόλους του εχθρού.

Θα χρειαστεί να επιλέξετε ένα στόλο, ποια χώρα θα διοικήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, την Ιταλία ή την ΕΣΣΔ.

NavyField μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στον επίσημο ιστότοπο του παιχνιδιού.

Η εγγραφή

NavyField δεν θα σας πάρει πολύ, θα χρειαστείτε:

 1. s στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού,
 2. δημιουργήστε το λογαριασμό σας,
 3. εισάγετε τη φανταστική σύνδεση,
 4. εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης που δημιουργήσατε,
 5. εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Επόμενο, μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι, γι 'αυτό, στην κύρια σελίδα του δικτυακού τόπου εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας (κωδικός πρόσβασης).

Στην αρχή του παιχνιδιού σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε έναν από τους προτεινόμενους τρόπους παιχνιδιού, η επιλογή του πλοίου και η ίδια η μάχη θα εξαρτηθεί από αυτό. Θα μπορέσετε να πολεμήσετε τόσο στη φρεγάτα όσο και στο υποβρύχιο. Η πάλη μπορεί να συμβεί σε διαφορετικές ώρες της ημέρας. Και έχετε επίσης την ευκαιρία να επιλέξετε τη λειτουργία καταγραφής του λιμένα του εχθρού, όπου θα πρέπει να αποφασίσετε να φυλάξετε το λιμάνι σας ή να επιτεθείτε στο λιμάνι των εχθρών. Ανεξάρτητα από την επιλογή της λειτουργίας, τα σημεία για μάχη απονέμονται τόσο σε κάθε παίκτη ξεχωριστά όσο και σε κάθε ομάδα ως σύνολο. Ο νικητής είναι η ομάδα που προκάλεσε τη μεγαλύτερη ζημιά στον εχθρό ή κατάφερε να νικήσει πλήρως τον στόλο του.

Navy Field μπορείτε να παίξετε τόσο τον εαυτό σας όσο και τους φίλους σας, μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας συντεχνίες και να επιτεθείτε στους αντιπάλους σας.

Για να νικήσουμε τους εχθρούς, πρέπει να έχετε όχι μόνο έναν καλό στόλο, αλλά και να γνωρίζετε τα βασικά συστατικά του.

 • κινητήρας ·
 • FCS,
 • θωράκιση,
 • όπλα ·
 • πυρομαχικά ·
 • σωλήνες τορπιλών ·
 • αεροσκάφη για το στόλο.

Υπάρχουν πολλές ποικιλίες

κινητήρων στο στόλο, αλλά η επιλογή του κινητήρα εξαρτάται από το στυλ παιχνιδιού σας · έχετε πάντα την ευκαιρία να αντικαταστήσετε τον κινητήρα στο σκάφος σας.

Το

FCS είναι το δεύτερο σημαντικό στοιχείο του σκάφους σας. Χάρη στην FCS, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όπλα σε ένα πλοίο, κάθε είδος FCS έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά και είναι κατάλληλο για διαφορετικές κατηγορίες πλοίων. Απαιτείται θωράκιση για την αποφυγή απεργιών ενάντια στο κύτος του πλοίου, ενώ η πανοπλία μπορεί να προσφέρει ασφάλεια τόσο για το κατάστρωμα όσο και για το πλοίο στο σύνολό του. Τα όπλα αποτελούν σημαντικό μέρος οποιουδήποτε πλοίου, χωρίς όπλα που δεν θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μάχες, υπάρχουν τρία είδη όπλων: κανονικά (όπλα), μεγάλες αποστάσεις, όπλα για πολεμικά αεροσκάφη. Πυρομαχικά κυρίως κοχύλια στα όπλα, είναι τεσσάρων τύπων, ανάλογα με τον τύπο του πλοίου. Σωλήνες Torpedo Μπορείτε να εξοπλίσετε το πλοίο σας με ναυτικό ορυχείο, διάφορες εγκαταστάσεις τορπιλών. Τα αεροπλάνα διαθέτουν τέσσερις τύπους αεροσκαφών στο στόλο, είναι σχεδιασμένα για διαφορετικούς σκοπούς, αποσπούν την προσοχή ενός αντιπάλου ή βομβαρδίζουν τον στόλο του, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η προμήθεια καυσίμων από αυτούς δεν είναι απεριόριστη.

Το

Navy Field online είναι γεμάτο από ποικίλους χάρτες που ποικίλλουν ανάλογα με το ποιος παλεύετε.

TheNavy Field παιχνίδι θα σας βυθίσει στον κόσμο των πραγματικών μάχες του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και εσείς οι ίδιοι μπορεί να αλλάξει την πορεία της ιστορίας.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more