Σελιδοδείκτες

Navi Age

Εναλλακτικές ονομασίες: Navi Age

Παιχνίδι Navi Age: Pirate Story

Παράγοντας έναν πειρατή δεν είναι εύκολο. Μόνιμο κύλινδρο, ισχυρό ρούμι, αλατισμένο ψάρι, καπετάνιος και ανεπιθύμητοι συνεργάτες φίλων. Και όμως, καλέστε τους να βγουν στην ξηρά και να γίνουν νόμιμοι τύποι, θα σας ταΐσουν γρήγορα στους καρχαρίες.

Igra Navi Age, ίσως το πιο ευέλικτο παιχνίδι περιήγησης στο οποίο οι μηχανικοί και ο εσωτερικός κόσμος έφτασαν σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό μέγεθος. Οι προγραμματιστές έχουν καταβάλει την μεγαλύτερη προσοχή σε όλες τις στιγμές, από την κατάρτιση λεπτομερειών για τον εξοπλισμό των πλοίων και τα χαρακτηριστικά χαρακτήρα. Στην εποχή του Navi για να παίξετε είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα, συναρπαστική, συναρπαστική.

Lift άγκυρα!

Ακόμα και ένας παίκτης που δεν έδωσε ποτέ προσοχή στο θέμα της θάλασσας σύντομα θα είναι σε θέση να λειτουργήσει με τέτοιες έννοιες όπως τα chippers και το mizzen-mast, straight and slanting πανιά, μπροστά και αποθήκη. Με τον καιρό, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας σκάφος. Στο μενού θα δείτε τα χαρακτηριστικά του:

 • Sails
 • Θέματα
 • Μπολ
 • Uvorot
 • Precision
 • Πρητική επίθεση
 • Κρίσιμη άμυνα
 • Προστασία
 • Η ισχύς του N-Parsa
 • Power V-Sail
 • Power cheerful
 • Type
 • Troum

Αντούθα θα μάθετε πόσα υλικά θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή ενός πολεμικού πλοίου και πόσο θα κοστίσει.

Πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του παιχνιδιού που λαμβάνει ο παίκτης, όταν περάσει η εγγραφή Navi Age. Εκατομμύρια άνθρωποι εκμεταλλεύτηκαν αυτό το προνόμιο και τώρα αλέθουν ανοιχτούς χώρους, ανακαλύπτουν εδάφη, αναζητούν θησαυρούς, αγωνίζονται και παζάρια, σε γενικές γραμμές, συμπεριφέρονται ενεργά.

Έχοντας πάρει εντολή του πλοίου, καλέστε μια ατρόμητη ομάδα. Δεδομένου ότι τα προγράμματα περιήγησης πρέπει πάντα να αναπτύξουν κάτι, το Navi Age iPlayer συνεχίζει αυτή την παράδοση. Οι δείκτες ανάπτυξης πρέπει να παρέχονται σε πλοία και ναύτες, αλλά ο ίδιος ο πλοίαρχος δεν πρέπει να υστερεί. Εάν μερικές ιδιότητες βοηθούν κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης, άλλοι ωφελούνται στην άμυνα και τη μάχη με σώμα. Μερικές φορές, για να ακονίσετε ένα από τα χαρακτηριστικά, αρκεί να ενημερώσετε τον εξοπλισμό σας.

Μάχη ή εμπόριο;

Το αποτέλεσμα της μάχης θα εξαρτηθεί από το πόσο προσεκτικά και με υπευθυνότητα έχετε επιλέξει μια ομάδα και ένα πλοίο, τον εξοπλισμό και την εκπαίδευσή τους. Εξάλλου, ακόμα και ο καπετάνιος Χούκ δεν βασιζόταν μόνο στη δύναμη του άγριου βλέμματός του και της οξύτητας του γάντζου, αλλά με τα κανόνια, την πυρίτιδα, τα σπαθιά και τα πιστόλια.

Κατά την κατεύθυνση των τροχόσπιτων και την οργάνωση των πέναλτι με άλλους παίκτες, προσπαθήστε να μην οπλίσετε ούτε στα δόντια, αλλά στις ρίζες των μαλλιών. Θυμηθείτε ότι είστε αντίθετοι με τους πραγματικούς παίκτες που ενδιαφέρονται να κερδίσουν και να κερδίσουν όχι λιγότερο από εσάς. Ο στόλος τους μπορεί να έχει περισσότερα πλοία που είναι απόλυτα προστατευμένα και εξοπλισμένα με στρατιωτικά όπλα και το πλήρωμα μπορεί να είναι καλύτερα εκπαιδευμένο και να έχει περισσότερη εμπειρία.

Αν καταλάβετε ότι δεν είστε ακόμη ώριμοι για ενεργές ενέργειες, μπορεί να είναι πιο κερδοφόρο για εσάς ενώ ασχολείτε με το εμπόριο, εξοικονομείτε χρήματα, δύναμη και ικανότητες. Δεν υπάρχει έλλειψη εμπορικών λιμανιών σε πολλές ηπείρους και μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε μαζί τους μεταφέροντας διάφορα αγαθά προς πώληση και αγοράζοντας τους απαραίτητους πόρους. Προσφέροντας στους γείτονές σας πολύτιμα αγαθά, μπορείτε να κερδίσετε ένα αξιοπρεπές χρηματικό ποσό και να ξεκινήσετε κάτι που χρειάζεστε επειγόντως αυτή τη στιγμή. Και φτάνοντας στο πεντηκοστό επίπεδο, μπορείτε να επεκτείνετε το στόλο και να αντιστοιχίσετε αυτόματα το εμπόριο. Αυτό μας ελευθερώνει από τη συνεχή κρουαζιέρα μεταξύ των ακτών, χαρίζοντας πολύτιμο χρόνο για πιο ζωτικές και ανταμείβοντας δραστηριότητες.

Developers γεμίσει το παιχνίδι με τα μάτια με διάφορες δυνατότητες για να αναπτύξει μια ιστορία από μόνος σας. Ενδιαφέροντα καθήκοντα ποικίλης πολυπλοκότητας, πολύχρωμες μάχες, υπέροχα τοπία, εξαιρετικά γραφικά και επικοινωνία με παίκτες σε απευθείας σύνδεση, ακριβώς στην κορυφή του παγόβουνου. Θα πρέπει να μελετήσετε τον υπόλοιπο τον εαυτό σας, έχοντας βυθιστεί στα κύματα της συναρπαστικής πλοκής.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more