Σελιδοδείκτες

Τα μικρά μου αγροκτήματα

Εναλλακτικές ονομασίες: Οι μικροί μου αγρότες
Το

My Little Farmies είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι προγράμματος περιήγησης. Το My Little Farmies είναι ένα αγρόκτημα κατασκευών. Αυτό το παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε δέκα γλώσσες.

Στην εγγραφή My Little Farmies εμφανίζεται στην αρχική σελίδα του ιστότοπου. Για να εγγραφείτε, πρέπει να συμπληρώσετε τα ακόλουθα πεδία: εισάγετε το όνομά σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στα Κυριλλικά. γράψτε έναν κωδικό πρόσβασης για τη σελίδα σας. εισαγάγετε τον λογαριασμό email σας. τότε ελέγξτε αν το γράψατε σωστά. επιλέξτε το διακομιστή στον οποίο θέλετε να παίξετε από την παρεχόμενη λίστα. Στη συνέχεια, επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στην επιγραφή που αναφέρει ότι αποδέχεστε τους όρους και το απόρρητο που σας παρέχει ο ιστότοπος. στη συνέχεια κάντε κλικ στο μεγάλο κόκκινο κουμπί "Παίξτε δωρεάν".

παιχνίδια κτηρίου έχουν τεράστιο μαγνητισμό για όλους τους ανθρώπους, γιατί δεν υπάρχει πάντα αρκετός χρόνος στη ζωή για αυτά τα πράγματα.

Για να παίξετε το My Little Farmies, δεν χρειάζεστε ισχυρές παραμέτρους συστήματος του υπολογιστή σας, το κύριο πράγμα είναι η παρουσία ενός προγράμματος περιήγησης στο Διαδίκτυο και, φυσικά, η ίδια η σύνδεση με το Διαδίκτυο. Λάβετε υπόψη ότι τα σύγχρονα ηλεκτρονικά παιχνίδια λειτουργούν καλά εάν το Διαδίκτυο είναι υψηλής ταχύτητας και φυσικά δεν υπάρχουν δυσλειτουργίες.

Το

My Little Farmies θα σας δώσει την ευκαιρία να παίξετε από την αρχή σε ένα μικρό οικόπεδο. Θα γίνετε πραγματικός αγρότης, γιατί θα πρέπει να ασχοληθείτε με την κηπουρική, την εκτροφή βοοειδών, την καλλιέργεια καλλιεργειών, γενικά, όλα όσα επιθυμεί η ψυχή σας.

Το

My Little Farmies έχει τις ακόλουθες δραστηριότητες για εσάς: 10.0001

 • Πεδία φυτών - Πρέπει να φυτέψετε τα φυτά στα οποία έχετε πρόσβαση αυτήν τη στιγμή.
 • Πότισμα - Πρέπει να ποτίζετε τα νεκρά φυτά.
 • Η συγκομιδή είναι μια συνεχής διαδικασία που πρέπει να γίνει μόλις οι καλλιέργειες σας είναι ώριμες.
 • Flowers - Μπορείτε επίσης να τα μεγαλώσετε για ομορφιά.
 • Το
 • Decor είναι μια ποικιλία στοιχείων που θα διακοσμήσουν το έδαφος της φάρμας σας, τους φράκτες, τις βρύσες κ.λπ. Μπορείτε να τα αγοράσετε στο κατάστημα.
 • Factory - Με εργοστάσια μπορείτε να παράγετε προϊόντα υψηλής αξίας.
 • Mill - εδώ μπορείτε να φτιάξετε αλεύρι από σιτηρά.
 • Κουζίνα - αυτό το αντικείμενο θα σας δώσει την ευκαιρία να μαγειρέψετε νόστιμο φαγητό.
 • Μπόνους - τα παίρνετε αν εισέρχεστε στο παιχνίδι κάθε μέρα, για την τοποθέτηση ντεκόρ ή για αγορές ευκαιρίας.
 • Σχέσεις - αυτοί οι τίτλοι παίρνετε, για παράδειγμα, για την καλλιέργεια ορισμένου αριθμού λαχανικών ή φρούτων.
 • Ζώα - Μπορείτε να τα αγοράσετε στο κατάστημα. Εάν τα φροντίσετε καλά, θα σας φέρουν ακόμη περισσότερους πόντους.
 • Παραγγελίες - τις λαμβάνετε για ορισμένα προϊόντα. Όσο πιο όμορφο είναι το αγρόκτημά σας και όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε τις εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις, τόσο περισσότερους πελάτες θα έχετε.
 • Φίλοι - Μπορείτε να επισκεφθείτε τα αγροκτήματά τους, να συγκεντρώσετε διάφορες συλλογές, να μοιραστείτε εμπειρίες. Φυσικά, το παιχνίδι γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρον μαζί με φίλους.
Το

My Little Farmies iPlayer είναι ένα παιχνίδι τόσο για ενήλικες όσο και για μικρούς. Μην στερηθείτε τον εαυτό σας από την ευχαρίστηση, χαλαρώστε στο εικονικό αγρόκτημα!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more