Σελιδοδείκτες

MU σε απευθείας σύνδεση

Εναλλακτικές ονομασίες: MU σε απευθείας σύνδεση

MU Online - multiplayer online παιχνίδι ρόλων στο είδος της επιστημονικής φαντασίας. Λίγοι στην παγκοσμίως γνωστή κορεατική εταιρεία Webzen, αποφάσισε να προσπαθήσει να αναγκάσει σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Και σίγουρα καταφέρει. Μετά MU σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι δεν ήταν μόνο γνωστή, αλλά και το παιχνίδι μάζα. Επίσης, ένα μεγάλο συν που μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι MU σε απευθείας σύνδεση δωρεάν.

Για να ξεκινήσετε το παιχνίδι θα δείτε το βίντεο και τα στιγμιότυπα MU σε απευθείας σύνδεση, και στη συνέχεια πρέπει να κατεβάσετε το παιχνίδι MU σε απευθείας σύνδεση. Και τώρα μπορείτε να βυθίσει στον κόσμο της φαντασίας.

Τώρα εκτελέσει μια σύντομη ανασκόπηση της MU σε απευθείας σύνδεση. Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι θα μπει στον κόσμο της MU. Το ίδιο το όνομα του προτύπου δεν σας λέει ότι δεν είναι απλό και συνηθισμένο. Πράγματι είναι. Είναι όλα υπέροχα και καταπληκτικά. Πριν επιλέξετε μεταξύ των τριών εμφανίσεις τους χαρακτήρες:

• The Dark Knight,

• Σκούρο μάγος?

• Elf.

The Dark Knight - ένα σημαντικό συν - μια ισχυρή σωματική βία. Καλές μάχες και μόνο, σώμα με σώμα, όπλο juggling, η οποία έχει μια τεράστια ποικιλία, ισχυρή πανοπλία και ισχυρή στην άμυνα.

Σκούρο οδηγός - υπόκεινται σε στοιχεία - πάγου, πυρκαγιά, κεραυνό. Ικανός να teleport, ακόμη και στη μέση της μάχης, αυτός υπόκειται σε όπλα μαζικής καταστροφής, χρησιμοποιώντας τις μαγικές για να αναρρώσουν, αλλά λίγο αδύναμη σε μάχη σώμα με σώμα.

Elf - edfiyka. Μοναδική κατηγορία, αλλά με την εξέλιξη των εξελιγμένων, καλύτερα σε μια απομακρυσμένη επίθεση, λειτουργεί ως γιατρός, ενισχύει τόσο την προστασία και τους συμμάχους επίθεση. Καλή ως ομάδα και ατομικά.

Αλλά το gameplay του παιχνιδιού επιτρέπει τη δημιουργία ενός και μόνο ατόμου έως και οκτώ χαρακτήρες. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να δοκιμάσετε οποιοδήποτε χαρακτήρα. Και το πιο ενδιαφέρον πράγμα στο παιχνίδι δεν δεν είναι μία εξίσου χαρακτήρα. Ο καθένας είναι διαφορετικός. Ως δημιουργοί προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από είδη ένδυσης και εξοπλισμού.

Παίξτε MU σε απευθείας σύνδεση θα πρέπει να συνοδεύεται από ένα μόνο κύριο στόχο - την καταπολέμηση του κακού πλευρά, να καταστρέψει όλα τα τέρατα στο δρόμο του. Αλλά αν εμβαθύνουν, τότε φυσικά θα φιλοδοξούν να κινηθεί γρήγορα στο επόμενο υψηλότερο επίπεδο, να αυξήσει αυτά τα χαρακτηριστικά και τις δεξιότητες, να δημιουργήσει ένα ισχυρό χαρακτήρα.

MU σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ομάδες σε δύο εκδόσεις:

• Προσωρινή - Party?

• Μόνιμη - συντεχνία.

Εδώ συν είναι ότι μπορείτε να καλέσετε τους φίλους σας και να δημιουργήσετε μια φιλική ομάδα.

Όταν επιλέξετε το χαρακτήρα σας να πάρετε σε μια συγκεκριμένη κατηγορία, για κάθε πόλη. Και εκεί που έχετε το στήθος σχεδιαστεί για να άρει τα χρήματά σας.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μπορείτε να βρείτε πολλά ενδιαφέροντα και συναρπαστικά γεγονότα.

Επίσης, το παιχνίδι Mu Online Free σας δίνει την ευκαιρία να επιβιώσουν στο παιχνίδι, δηλαδή, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε πραγματικά χρήματα. Αλλά και πάλι δεν θα πλουτίσεις εύκολα.

Το παιχνίδι γίνεται σε καλά γραφικά, μπορείτε εύκολα να διακρίνει την κατάσταση της πόλης. Ιδανικό εντοπιστεί χαρακτήρες, τίποτα για τα ρυμουλκούμενα. Ήχος μνήμη και δεν αποσπά την προσοχή από το παιχνίδι.

Σε γενικές γραμμές, μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι με φανταστική χαρακτήρες σε ένα όμορφο κόσμο τους. Μπορείτε να παίξετε καλό!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more