Σελιδοδείκτες

MU Origin 2

Εναλλακτικές ονομασίες: MU Origin 2, MU Origin 2

MU Origin 2 - το εντυπωσιακό MMORPG συλλέγει όλες τις οθόνες των τηλεφώνων

Game MU Origin 2 από το στούντιο Webzen, το οποίο δημιούργησε μια κινητή έκδοση του διάσημου παιχνιδιού υπολογιστή. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε πλήρως τη διαδικασία από το smartphone σας. Στην περίπτωσή μας, θα παίξετε χρησιμοποιώντας το Android Bluestacks emulator. Το ίδιο το παιχνίδι θα είναι ενδιαφέρον για όσους αγαπούν τις μάχες και τις μαζικές μάχες. Θα πρέπει να αναλάβετε τη διοίκηση του νέου ήρωα, να το αντλήσετε και να τον οδηγήσετε να πολεμήσει με άλλους παίκτες στον παγκόσμιο χάρτη.

Ξεκινήστε

Στην πρώτη εκκίνηση πρέπει να κατεβάσετε επιπλέον αρχεία παιχνιδιών, μεγέθους 1600 MB. Στη συνέχεια, η προφύλαξη παιχνιδιών θα μας οδηγήσει στο πεδίο της μάχης, όπου τρεις γενναίοι ήρωες πολεμούν με τους μινώτες. Ξαφνικά, ένα ντους μετεωριτών ξεκινά από τον ουρανό, αλλά οι μετεωρίτες δεν είναι απλοί, είναι δαίμονες που πέφτουν από τον ουρανό. Οι ήρωές μας δεν απελπίζονται στο πνεύμα και θερμαίνονται από τη μάχη που βιάζεται στη μάχη. Και έτσι ξεκινά το ταξίδι μας στον κόσμο του MU Origin 2 για να παίξουμε.

Για να ξεκινήσουμε, ας επιλέξουμε έναν χαρακτήρα για τον εαυτό μας:

  • Ο Σκοτεινός Ιππότης είναι ο κύριος της μάχης από χέρι σε χέρι. Συνδυάζει την κυριαρχία του σπαθιού και την ωμή δύναμη για να καταστρέψει τους εχθρούς.
  • Το Dark Sorcerer είναι ένας μάγος που ειδικεύεται στα στοιχειακά. Ελέγχουμε τα μυστικά ξόρκια που θα εκπλήξουν τους εχθρούς.
  • Elf - Αναγκάστε κάθε βολή να αντιμετωπίσετε τη μέγιστη ζημιά. Πυροβολεί με θανατηφόρα βέλη που κάνουν ακόμη και τους δαίμονες να ξεφεύγουν από το φόβο.
  • Ένας ιερός μάγος είναι οπαδός της μαγικής τέχνης και το κάλεσμα των βοηθών. Χρησιμοποιεί ισχυρά ξόρκια και καλεί πλάσματα από άλλους κόσμους.

Κάθε ένας από τους ήρωες έχει μια ένδειξη της πολυπλοκότητας του παιχνιδιού και των χαρακτηριστικών, οπότε λάβετε υπόψη αυτές τις πληροφορίες κατά την επιλογή.

Το παιχνίδι ξεκινά, ο χαρακτήρας σας εμφανίζεται στο πανδοχείο και δέχεται την πρώτη εργασία. Πρέπει να απαλλαγείτε από ένα σωρό αράχνες στην περιοχή της πόλης. Η κίνηση πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας το χειριστήριο στα αριστερά, στα δεξιά έχετε μια διάταξη δεξιοτήτων μάχης και ένα κουμπί επίθεσης. Λάβετε υπόψη ότι το παιχνίδι διαθέτει αυτόματο τρόπο κίνησης και μάχης. Επομένως, μην ανησυχείτε ότι πρέπει να παρακολουθείτε συνεχώς τον χαρακτήρα σας, μπορεί να τα πάει καλά με τους εχθρούς σας χωρίς εσάς ή να ταξιδέψετε στο επόμενο σημείο της διαδρομής.

Ξεκινήστε για να περάσετε από τη γραμμή αναζήτησης και έτσι θα κερδίσετε τα πρώτα νομίσματα, θα πάρετε τον πρώτο εξοπλισμό και θα αυξήσετε το αρχικό επίπεδο. Αυξάνοντας το επίπεδο, θα ανακαλύψετε νέες δυνατότητες του παιχνιδιού και του χαρακτήρα σας. Καθώς προχωράτε στην ιστορία, θα μάθετε τις περιπλοκές του παιχνιδιού, οπότε διαβάστε προσεκτικά ποιοι χαρακτήρες του παιχνιδιού σας γράφουν. Επίσης, καθώς ανεβαίνετε, το εύρος των δεξιοτήτων επίθεσης και θεραπείας θα επεκταθεί. Μελετήστε προσεκτικά και χρησιμοποιήστε τα στη μάχη και μην ξεχάσετε να αυξήσετε το επίπεδό τους.

μπουντρούμια

Το παιχνίδι

MU Origin 2 έχει τη δική του λειτουργικότητα μπουντρούμι στην οποία πρέπει να πολεμήσεις τέρατα και αφεντικά. Μπορείτε να τα πάρετε, είτε μόνα είτε σε μια ομάδα με άλλους παίκτες. Στο τέλος της περιπέτειας, μια ανταμοιβή σας περιμένει. Κάθε μπουντρούμι έχει επίπεδο δυσκολίας ανάλογα με τη συνολική ισχύ του παίκτη. Υπάρχουν 15 μπουντρούμια συνολικά, όλα ανοίγουν όταν ο χαρακτήρας φτάσει σε ένα ορισμένο επίπεδο. Μέχρι 5 προσπάθειες να επισκεφτείτε τέτοια μέρη γίνονται ανά ημέρα. Γι 'αυτό, ξοδέψτε τα με σύνεση, γιατί η ανταμοιβή εκεί είναι άξια. Εάν ανακαλύψατε ένα νέο, πιο προηγμένο μπουντρούμι, αλλά οι προσπάθειες έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί, θα πρέπει να περιμένετε την επόμενη μέρα.

Level Up & Εξοπλισμός

Η κύρια εγγύηση της νίκης σε οποιαδήποτε μάχη είναι το επίπεδο και η δύναμή σας. Βασικά, η αύξηση του επιπέδου σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε εργασίες για τις οποίες αποκτάτε εμπειρία, χρήματα και μερικές φορές αντικείμενα. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε εμπειρία καταστρέφοντας τέρατα στο χάρτη σε διαφορετικές τοποθεσίες, πολύτιμα έπαθλα μπορούν επίσης να εγκαταλείψουν αυτά. Επίσης, η δύναμή σας επηρεάζεται από τον εξοπλισμό, τη σπανιότητα και το επίπεδο ακονίσματος. Τύποι σπανιότητας:

  • magic - πράσινο
  • Σπάνια - Μπλε
  • μοναδικό - βιολετί
  • Epic - Πορτοκαλί
  • θρυλικό - κόκκινο
Το

Red gear είναι το ισχυρότερο και πιο δροσερό, είναι πολύ δύσκολο να το βρείτε, αλλά αν συναρμολογήσετε το κιτ, θεωρήστε ότι έχετε γίνει ανίκητος.

Η λήψη του MU Origin 2 σε έναν υπολογιστή είναι εύκολη. Αρχικά, πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τον εξομοιωτή Android Bluestacks και στη συνέχεια να παίξουμε σε αυτό.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more