Σελιδοδείκτες

Mount & Blade

Εναλλακτικές ονομασίες: Mount & Blade

Παιχνίδι Mount & Blade - μια μεγάλη αντιπροσωπευτική του είδους RPG με το "σοβιετική" ιππικό προκατάληψη. Δεν μυστικό της δημιουργίας του, προγραμματιστές, οικογένεια Yavuz έκανε. Οι παίκτες μπορούν να εξοικειωθούν με το έργο σε όλα τα στάδια των δοκιμών. Με την ευκαιρία, υπαίθρια σκηνή του ξεκίνησε το 2005 από. Ταυτόχρονα οι δημιουργοί ποτέ για μια στιγμή να ξεχάσουμε το παιχνίδι, αναπτύσσεται συνεχώς προσθήκες και ενημερώσεις της. Λάτρεις του είδους αμέσως αντιληπτό ότι κάτι ετοιμάζεται να κλίμακας - κατάλληλη για την επίσημη παρουσίαση του παιχνιδιού, είναι σε θέση να μετατρέψει τον κόσμο τυχερού παιχνιδιού. Αλληλεπίδραση με τους παίκτες - δηλαδή, ίσως, η πιο σοφή λύση για τους προγραμματιστές που θέλουν να κάνουν ένα έργο για τους ανθρώπους!

Αρχίζοντας το Mount & Blade παιχνίδι, δηλαδή, δημιουργώντας την εμφάνιση του χαρακτήρα σας και να κάνει το πέρασμα της δοκιμής, τα αποτελέσματα της οποίας θα συνεχίσει να εξαρτάται από την τύχη και τα κύρια χαρακτηριστικά του ήρωα, μπορείτε να βρείτε κάποιες ομοιότητες με το Project Oblivion. Στην πραγματικότητα, η κατάσταση είναι πολύ πιο σοβαρή. Το έργο αυτό αποτελεί ένα περισσότερο από τα συνηθισμένα RPG παιχνίδι. Και αν συγκρίνουμε το παιχνίδι με άλλα έργα, θα είναι πολύ πιο κατάλληλο για να σχεδιάσετε μια αναλογία με την Corsair ή τους πειρατές. Ποια είναι η αλήθεια, σε αντίθεση με τα παραπάνω, M & B όλα τα μεγάλα γεγονότα που εκτυλίσσονται σε στέρεο έδαφος.

Το Mount & Blade ιστορία των γεγονότων συμβαίνει και στο έδαφος της φανταστικό κόσμο που ονομάζεται Calradia. Τοπία κάπως θυμίζει Μεσαίωνα. Ωστόσο, εδώ δεν θα πρέπει να κρύψει από τα αδιάκριτα τέρατα και την καταπολέμηση της απαίσια κακό. Σύνολο καρτών παιχνίδι αποτελείται από πέντε βασίλεια στα οποία, εάν εφαρμοστεί σωστά κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να αναγνωρίσετε τη Σκανδιναβία, ορισμένες χώρες στη Δυτική και Νότια Ευρώπη, τη Ρωσία, τη Μογγολία. Ο πρωταγωνιστής θα ταξιδεύουν στο έδαφος του Calradia συνοδεία. Και αυτή η ιστορία είναι μόνο ένα μικρό στοιχείο σε μεγάλο και πολύπλοκο σύστημα. Τα πάντα δεν σταματά για ένα λεπτό. Είναι αξιοσημείωτο ότι στο Mount & Blade χαρακτήρες (τουλάχιστον οι περισσότεροι από αυτούς) είναι αθάνατα. Μπορούν να καλύψουν διάφορες τροποποιήσεις, να εξαφανιστούν για λίγο, πηγαίνει στη φυλακή, αλλά οι παίκτες πρέπει να γνωρίζουν ότι αργά ή γρήγορα θα επιστρέψουν πάλι στο παιχνίδι, σώοι και αβλαβείς. Μπορεί να φαίνεται ότι μια τέτοια χαρακτήρες κύκλου κουραστική και χωρίς ενδιαφέρον, αλλά αυτό δεν είναι έτσι, το αντίθετο - βοηθά να προσαρμοστούν καλύτερα στο παιχνίδι, να γίνει ένα μέρος του (όλο το κάτι στην οθόνη το πρόσωπο γνωρίζει!

Gameplay ξεκινά μετά μπορείτε να κατεβάσετε Mount & Blade. Σε διάφορες τοποθεσίες σε ήρωα σας θα πρέπει να ανατίθενται καθήκοντα και τις αναθέσεις. Αποστολές μπορεί να είναι αρκετά διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας - αν χρειάζεται να περάσει ένα e-mail, ή να σκοτώσει έναν άνθρωπο τόσο τυχεροί. Όταν με τις εντολές των άλλων ανθρώπων θα βαρεθείτε, μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας στο εμπόριο. Με αυτή τη σειρά των γεγονότων, δεν χρειάζεται να περάσετε ώρες εξερευνώντας ετικέτες και ιδιαίτερα το εμπόριο, να επιλέξουν την κατεύθυνση της δραστηριότητας, και στη συνέχεια το ίδιο το παιχνίδι θα σας καθοδηγήσει στο σωστό δρόμο.

Εξερευνήστε όλες τις δυνατότητες του παιχνιδιού μπορεί να είναι περισσότερο, βλέποντας ένα περιγραφικό βίντεο Όρος λεπίδα.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more