Σελιδοδείκτες

Mortal Kombat Komplete Edition

Εναλλακτικές ονομασίες: Mortal Kombat Komplete Edition

Παιχνίδι Mortal Kombat Komplete Edition - είναι μια νέα δημιουργία της εταιρείας faytingovy - High Voltage Software. Οι εκδότες αυτού του παιχνιδιού ήταν οι δύο εταιρείες και η Warner Bros Interactive Entertainment. Παιχνίδι Mortal Kombat Komplete Edition pc αμέσως εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο και έχει κερδίσει παγκόσμια δημοτικότητα αμέσως μετά τη δημοσίευση. Στο Mortal Kombat Komplete Edition είναι μια χαρά για να παίξει! Μετά από όλα, εδώ πέρασε σημαντικές καινοτομίες: το σύστημα μάχης έχει καθαριστεί (απεργίες combo σύστημα να γίνει πιο ελεύθερη) και η πιο σημαντική καινοτομία - Super Meter. Η κλίμακα αυτή αποτελείται από τρία τμήματα, τα οποία μπορεί σταδιακά να συμπληρωθεί ανάλογα με το πώς επέκταση οπλοστάσιο των τεχνικών ήρωα. Όλοι τους χαρακτήρες του παιχνιδιού είναι διαφορετική από κάθε άλλη μοναδικές μεθόδους και το σοκ combo-series. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η έκδοση του Komplete Edition για PC κάθε παίκτης μπορεί να παίξει με το πληκτρολόγιο, ρυθμίζονται εύκολα για να ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας διαχείριση. Μετά οι μαχητές στο παιχνίδι συγκλίνουν στη μάχη, στην οποία δεν υπάρχουν κανόνες και ένας είναι ο στόχος - να κερδίσει με κάθε κόστος! Για να επιτευχθεί αυτό, χρησιμοποιούν όλα τα είδη των όπλων και μαγικά κόλπα. Δεν υπάρχει αμφιβολία για το έτος που παίζουν την έκδοση για PC, αναγνωρίστηκε ως το καλύτερο παιχνίδι faytingovy.

Ας μιλήσουμε λίγο για το απαιτήσεις συστήματος του παιχνιδιού και η οποία θα πρέπει να έχουν τον προσωπικό σας υπολογιστή. Mortal Kombat κυκλοφόρησε σε πολλαπλές πλατφόρμες. On - Xbox 360 και PlayStation 3 της παραγωγής που πραγματοποιήθηκε την άνοιξη του 2011. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μόνο μια επανεκκίνηση του παιχνιδιού πήγε προς όφελος του έργου, επειδή έχουν πολλά σφάλματα έχουν καθοριστεί στο παιχνίδι, αν το σφάλμα δεν ήταν πολύ, αλλά αυτό είναι ένα καλό σημάδι! Φυσικά, μετά την κυκλοφορία αυτού του παιχνιδιού προγραμματιστές πήρε ένα μεγάλο συν - είναι απίστευτες πωλήσεις του παιχνιδιού και τα ίδια απίστευτα ενθουσιώδεις επευφημίες των κριτικούς από όλο τον κόσμο - δεν θα αμφιβολία gamers. Η ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού Komplete Edition για προσωπικούς υπολογιστές ήταν γραφτό να βγει τρίτης Ιουλίου του 2011 έτους. Αλλά προσφιλής κουτί με δίσκο παιχνίδια, πήγε στα ράφια και τα ράφια της τρίτης του Αυγούστου. Πιστέψτε με, το παιχνίδι Mortal Kombat Πλήρης Edishn θα είναι πολύ καλός φίλος και συνεργάτες στον αγώνα κατά της πλήξη σας. Τώρα ας ηχεί απαιτήσεις του συστήματος που θα κληθούν να λάβουν μέρος σε αυτό το παιχνίδι:

Για να κάνετε τον υπολογιστή σας μπορεί να "τραβήξει αυτό το παιχνίδι, πρέπει να πληροί τις ακόλουθες απαιτήσεις συστήματος.

- OS: 32-σμού, τα Windows Vista, 7-ka, ka-8?

- Επεξεργαστής μέσα δεν ακόλουθα χαρακτηριστικά: Intel Core Duo, 2. 4 GHz ή AMD Athlon X2, 2. 8 GHz.

- RAM ελάχιστο: 2 GB.

- Video ή NVIDIA GeForce 8800 GTS, ή AMD Radeon 3850?

- DX 10.

Για να πάρετε επιπλέον χαρακτηριστικά στο παιχνίδι και να απολαύσετε την πλήρη έκδοση του παιχνιδιού, ο υπολογιστής σας πρέπει να έχει την ακόλουθη διαμόρφωση.

- OS-64-bit, Windows Vista, 7-ka, ka-8?

- Εντός του επεξεργαστή - Intel Core i5 750, 2. 67 GHz ή AMD Phenom II X4 965, 3. 4 GHz

- RAM - 4GB.

- Video-επίπεδο - NVIDIA GeForce GTX 560 ή AMD Radeon HD 6950?

- DX 11.

Στο παιχνίδι αφεντικά Mortal Kombat Komplete Edition πάρα πολύ είναι διαθέσιμα και θα πρέπει να ασχοληθεί μαζί τους. Επιπλέον, αν οι χαρακτήρες τραυματίες, πραγματικά αιμορραγούν στροφές ρούχα σε κουρέλια. Ταυτόχρονα, το παιχνίδι γίνεται εξαιρετική συνοδεία ήχου: μουσική υπόκρουση είναι εδώ και, αιχμηρές κραυγές, η αρχική φράση.

Πριν από τη λήψη παιχνίδια εξετάσουμε προσεκτικά, βίντεο Edition Mortal Kombat Komplete, μετά βλέποντας μπορείτε να κατεβάσετε Mortal Kombat Komplete Edition.

Σας ευχόμαστε καλή τύχη! Και μην αφήνετε την επιτυχία!

 

Mortal Kombat Komplete Edition