Σελιδοδείκτες

MonstersArmy

Εναλλακτικές ονομασίες: MonstersArmy

MonstersArmy Online - βασισμένο στο πρόγραμμα περιήγησης για πολλούς παίκτες. Θα βρεθείτε σε έναν κόσμο όπου δεν σταματάει ο αγώνας ανάμεσα σε βρικόλακες και λυκάνθρωπους. Συνδυάζοντας ένα από αυτά, θα χρειαστεί να πάρετε τα ηνία στα χέρια τους και να δημιουργήσετε μια ισχυρή αποικία. Το κάστρο σας και θα είναι ένα καταφύγιο μεταξύ εκστρατειών τυχερών παιχνιδιών ενάντια στο κυνήγι. Φυσικά, κανείς άλλος που δεν είναι συνηθισμένος άνθρωπος, και δεν σκέφτεται τι συνέβη σε αυτόν θα μπορούσε να συμβεί έτσι. Αλλά ούτως ή άλλως, και μόλις αρχίσετε το MonstersArmy να παίξει μαζί σας, έχει ήδη συμβεί. Τώρα - διψασμένη σαρκώδης σάρκα. Η αιώνια πείνα θα ωθήσει για δράσεις που πρόσφατα φάνηκαν άσχημες και αηδιαστικές. Αλλά τι μπορείτε να κάνετε; Πρέπει να επιβιώσουν και να κάνουν το καλύτερό τους για να αισθάνονται άνετα στη νέα εικόνα. Τελικά ακόμη και να αρχίσετε να ρωτάτε τον εαυτό σας την ερώτηση - και ίσως καλύτερα ότι όλα συνέβησαν;

Ο κόσμος των παιχνιδιών είναι γεμάτος ζεστές μάχες μεταξύ των αντιμαχόμενων πάρτι, απίστευτα γεγονότα, τρελές περιπέτειες και ακόμη και πολλά προβλήματα για τη γεωργία στο δικό του φρούριο, καλά και νοιάζονται για το πώς να αντλούν τον χαρακτήρα σας και να το κάνουν έτσι αήττητο. Και όλα αυτά θα είναι διαθέσιμα σε σας μόλις περάσετε την εγγραφή MonstersArmy. Δημιουργία λογαριασμού - μια αρκετά απλή διαδικασία. Απαιτείται η συμπλήρωση πεδίων όπως η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα χρήστη, ο κωδικός πρόσβασης (επιβεβαίωση) και στη συνέχεια το τετραγωνίδιο, υιοθετώντας τη Συμφωνία και εκφράζετε την επιθυμία σας να λαμβάνετε νέα και στη συνέχεια να αναζητάτε την αλληλογραφία σας και να ανοίγετε την επιστολή που στείλατε. Η επιστολή είναι ένας σύνδεσμος για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας. Όλα αυτά είναι επιχειρηματικά. Ήρθε η ώρα να απολαύσετε το MonstersArmy Online. Παρεμπιπτόντως, οι χαμηλές απαιτήσεις του συστήματος το επιτρέπουν να κάνει σχεδόν οποιονδήποτε. Συνεχίστε λοιπόν!

Αρχικά, πρέπει να αποφασίσετε σε ποιον θέλετε να ανήκετε. Βρικόλακας - με μοναδική δεξιοτεχνία πλάσμα της νύχτας, λυκάνθρωπος - υπεράνθρωπος αυξημένα ένστικτα, το οποίο είναι προικισμένο με μεγάλη δύναμη και ταχύτητα. Ότι οι βρικόλακες και οι λυκάνθρωποι αγωνίζονται σε αυτόν τον εξαιρετικό κόσμο για την ανωτερότητα τους. Ο στόχος σας - να καταστήσετε την κατοχή τους ανέφικτη, δημιουργεί έναν ισχυρό στρατό, ο οποίος δεν φοβάται να εισέλθει στη σύγκρουση, αλλά επίσης συνεχώς να ασχολείται με την έρευνα, την κατασκευή, την ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων. Οι δυνάμεις σας θα γίνουν όλο και πιο εντυπωσιακές και θα αισθανθείτε ότι είστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσετε. Μόνο το παιχνίδι MonstersArmy δίνει την ευκαιρία να ζήσετε ένα αξέχαστο συναίσθημα!

Έτσι, επιβιώσατε και έγινε η μετενσάρκωση των δολοφόνων του. Τόσες πολλές σκέψεις για το πώς δεν, θα πρέπει να αναλάβετε αμέσως επείγοντα θέματα. Όσον αφορά το κάστρο, στην επικράτειά του είναι απαραίτητο να χτιστούν πολλά διαφορετικά κτίρια. Φυσικά, όχι όλα μαζί. Αλλά σταδιακά όλα αυτά τα αντικείμενα θα κατασκευαστούν στην επικράτειά σας. Και ο λαός και ο χρυσός με τη σειρά του είναι από τους πιο πολύτιμους πόρους. Αν νιώθετε αρκετά ισχυρή και νομίζετε ότι έχετε αρκετό πλούτο, έτσι κανείς δεν θα σταματήσει να επιτίθεται στους γείτονες με ληστεία. Και οι πόροι είναι πολύτιμες πηγές ουδέτερων πόλεων. Επομένως, μην καθίσετε ακίνητος.

A εκστρατεία για να έχουν πιθανότητες επιτυχίας, συγκεντρώνουν έναν εντυπωσιακό στρατό. Το παιχνίδι Monster Army σάς επιτρέπει να δημιουργείτε ομάδες μονάδων όπως Ειδικές μονάδες, αερομεταφερόμενες μονάδες, μονάδες πεζικού και ιππικού. ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ? Αυτό είναι σωστό, το κύριο πράγμα που πρέπει να έχει η σοφία να το διαχειριστεί όλα!

Ένα σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού - έρευνα. Βοηθούν στην ανακάλυψη ειδικών ικανοτήτων. Μειώνοντας το σε βρικόλακες Bloodlust, Βελτιωμένη ικανότητα να πετάξει, Ελέγχου Νου και Βελτιωμένη Θεραπεία, και στην ικανότητα των λυκάνθρωπων κατατάσσονται Η μείωση της απεργίας πείνας Lupine, Howling Wolf, και της τακτικής συσκευασίας. Προσπαθήστε να αποκτήσετε αυτές τις ευκαιρίες γιατί εσείς στο μέλλον! Προχωρήστε στο παιχνίδι τώρα για να εξασφαλίσετε έναν πλούσιο ελεύθερο χρόνο! Καλή τύχη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more