Σελιδοδείκτες

Monopoly Αστέρι

Εναλλακτικές ονομασίες: Monopoly Star, το μονοπώλιο

Παιχνίδι Monopoly Star είναι ένα μαζικά multiplayer online παιχνίδι ανήκει στο είδος της "οικονομικής στρατηγικής", στο οποίο θα πρέπει να έχετε το πάθος, την τύχη, την ευφυΐα. Αυτό είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι με τους φίλους σας. Επίσης, ευχάριστα συναισθήματα που μπορείτε να πάρετε σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι της Monopoly, σε VIP συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να μεταφέρετε τα παιχνίδια για να κερδίσει το δικό του ηλεκτρονικό πορτοφόλι της.

Παιχνίδι Monopoly υπαγορεύει τους κανόνες όσο πιο κοντά στην έκδοση του desktop (Monopoly, έμπορος, τραπεζίτης, εκατομμυριούχος, κλπ. ). Για λόγους ευκολίας, το gameplay είναι αυτοματοποιημένη σε Monopoly σε απευθείας σύνδεση, δεν χάνει την ευκαιρία σας να συμμετέχουν στη λήψη τυχόν οικονομικές αποφάσεις. Ο κύριος στόχος του παιχνιδιού Monopoly σε απευθείας σύνδεση είναι να καταστρέψει τους αντιπάλους σας, αλλά δεν χρειάζεται να είναι ο ίδιος σε πτώχευση. Η κατάστασή σας Monopoly σε απευθείας σύνδεση μπορεί να αυξηθεί: να νοικιάσετε ή να πωλήσετε την ιδιοκτησία σας, θέλετε να αγοράσετε πριν από αυτό.

Πριν από Monopoly παίξετε online, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας πληροί τις απαιτήσεις συστήματος, όπως: επεξεργαστής συχνότητα - 2GHz, 1GB RAM, Κάρτα Γραφικών - 128 MB. Monopoly εγγραφή δεν παίρνει πολύ από το χρόνο σας και εύκολη:

1. Στην κύρια σελίδα, επιλέξτε το στοιχείο "Εγγραφή"?

2. Παρακαλώ εισάγετε μια έγκυρη διεύθυνση e-mail?

3. Πληκτρολογήστε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης και να το επαναλάβει?

4. Σκεφτείτε το ψευδώνυμο του χαρακτήρα και να ανεβάσετε ένα avatar, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το πραγματικό σας όνομα, το φύλο, την ημερομηνία γέννησης και την περιοχή της κατοικίας?

5. Επιλέξτε "Εγγραφή".

Monopoly παιχνίδι - ένα δημοφιλές σε όλο τον κόσμο πλοίου οικονομική παιχνίδι, το οποίο δημιουργήθηκε από την αμερικανική Charles Darrow. Game Monopoly Αστέρια αρκετά συναρπαστικό, αναγκάζει τους συμμετέχοντες να δείξει τα συναισθήματα, εκτός αυτού, το παιχνίδι Monopoly είναι μια οικονομική στρατηγική με σχετικά απλούς κανόνες. Στο Monopoly μπορεί να παίξει σε απευθείας σύνδεση τουλάχιστον 2 άτομα. Ο στόχος σας είναι να κάνει ο αντίπαλος πτώχευση. Θα Monopoly παίξετε online και με τη σειρά του να ρίξει τα ζάρια, κινείται σε έναν κύκλο σε διάφορες θέσεις - για όσο έπεσε στα ζάρια. Οι ενέργειές σας στο Monopoly σε απευθείας σύνδεση εξαρτάται άμεσα σε ποιόν τομέα (τομέας των κυττάρων) θα, δηλαδή, υπάρχουν αρκετές επιλογές: να αγοράσει μια τράπεζα ή ένα κτίριο , να πληρώσει τα λύτρα, εάν ο χώρος που ανήκει στον αντίπαλο. Για να κερδίσετε Monopoly σε απευθείας σύνδεση, μπορείτε να εκμισθώνουν ή πωλούν τη δική τους δομή και δράση. Σε αυτή την περίπτωση, εάν η συναλλαγή δεν έχετε αρκετά χρήματα, μπορείτε να πάρετε την πίστωση στο παιχνίδι Monopoly.

Θα είναι online για να παίξουν Monopoly με τους παλιούς κανόνες. Έχει ορθογώνια αγωνιστικό χώρο, θα έχετε αντιπάλους, μπορείτε ζαριά (εικονική, σε αυτήν την περίπτωση). Monopoly παιχνίδι θα σας επιτρέψει να αγοράσει το κτίριο και να συσσωρεύουν κεφάλαια. Δημιουργοί Monopoly σε απευθείας σύνδεση η δόξα προσπάθησε να φύγει από τη μέγιστη ομοιότητα έκδοση του παιχνιδιού σε απευθείας σύνδεση με την πραγματική του έκδοση. Πρέπει να πω ότι το έκαναν: Τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού Monopoly Αστέρια κυριολεκτικά τυφλώνουν ρεαλισμό, απλότητα, εύλογου και την ευκολία.

Παιχνίδι Monopoly αρχικά τοποθετηθεί ως ένα ελεύθερο παιχνίδι, αλλά υπάρχει επίσης η δυνατότητα εισαγωγής μέσα, για παράδειγμα, να αγοράσει ένα VIP-καθεστώς, το οποίο προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Αλλά Monopoly onlin e είναι προαιρετική προϋπόθεση: δεν μπορείτε να περάσετε τα χρήματά σας και να απολαύσετε Monopoly σε απευθείας σύνδεση!

Κερδίστε χρήματα Monopoly onlin e μπορούν να παίζουν με άλλους παίκτες για τα χρήματα κάτω από το καθεστώς (η νίκη μπορεί να φέρει στο WMR-γρι) . Μπορείτε επίσης να συμμετάσχουν στο τουρνουά, το οποίο έχει ένα χρηματικό βραβείο. Στο Monopoly σε απευθείας σύνδεση, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να γίνει - για να συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα θυγατρικών του έργου. Τα χρήματα που κέρδισε Monopoly onlin e μπορούν να περάσουν στο παιχνίδι ή να θέσει το WMR πορτοφόλι.

 

Monopoly Αστέρι online εγγραφή