Σελιδοδείκτες

Misty Continent: Cursed Island

Εναλλακτικές ονομασίες:

Το Misty Continent: Cursed Island είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι στρατηγικής για κινητά. Το παιχνίδι έχει όμορφα γραφικά, καλή φωνή και επιλογή μουσικής.

Η αποστολή σας είναι να συλλάβετε τους επτά μυστηριώδεις θησαυρούς που άφησαν πίσω τους οι θεοί της θάλασσας. Σύμφωνα με το μύθο, αυτό θα κάνει τον κυβερνήτη που μπορεί να πετύχει απίστευτα ισχυρό και δυνατό. Η εύρεση όλων θα είναι πολύ δύσκολη, αλλά κάθε θησαυρός που θα βρεθεί θα δώσει σε εσάς και στους πολεμιστές σας πρόσθετες δεξιότητες και θα εφοδιάσει τη χώρα σας με πόρους.

Στο παιχνίδι θα έχετε κάτι να κάνετε:

  • Δημιουργήστε έναν ισχυρό στρατό
  • Εξόρυξη
  • Ολοκληρωμένες αποστολές
  • Επεκτείνετε την επικράτεια της πολιτείας σας

Είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε ποια στρατηγική σας ταιριάζει καλύτερα και θα οδηγήσει την αυτοκρατορία σας στην επιτυχία.

Εκτός από τις κύριες αποστολές ιστορίας, θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε επιπλέον, που μπορεί να είναι εξίσου ενδιαφέροντα και να σας επιτρέψουν να αποκτήσετε πολλούς χρήσιμους πόρους ή ισχυρά τεχνουργήματα.

Μην ξεχάσετε να αναπτύξετε και να βελτιώσετε το φρούριο σας. Αυτό θα ενισχύσει την άμυνα και θα αυξήσει την παραγωγή χρυσού και άλλων εξίσου πολύτιμων πόρων.

Οι προγραμματιστές προσπάθησαν να σας κάνουν να θέλετε να παίζετε το Misty Continent: Cursed Island κάθε μέρα. ημερήσιες και εβδομαδιαίες ανταμοιβές σύνδεσης σας περιμένουν εδώ. Δεν είναι απαραίτητο να περάσετε όλη την ημέρα στο παιχνίδι, λίγα λεπτά είναι αρκετά αν δεν υπάρχει τρόπος να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο.

Για να αναζητήσετε θησαυρούς, πρέπει να πολεμήσετε πολλά φαντάσματα και άλλα κακά πνεύματα. Αλλά βεβαιωθείτε ότι οι πολεμιστές είναι πάντα έτοιμοι να αποκρούσουν το χτύπημα, γιατί οι πειρατές τις περισσότερες φορές επιτίθενται ξαφνικά. Η εξερεύνηση του Καταραμένου νησιού είναι μια εξαιρετικά επικίνδυνη δραστηριότητα, μην το ξεχνάτε.

Μερικοί θησαυροί δεν χρειάζεται να τους αναζητήσετε σε επικίνδυνα ταξίδια, καθώς βρίσκονται κυριολεκτικά ακριβώς κάτω από τα πόδια σας. Επεκτείνετε τα όρια των εδαφών σας και κατασκευάστε νέα ορυχεία και λατομεία για να λαμβάνετε τακτικά πολύτιμους πόρους.

Για μερικές από τις χώρες θα πρέπει να κάνετε πόλεμο με τις άγριες φυλές που ζουν σε αυτές.

Θυμηθείτε, κάθε ένας από τους ήρωες των αρχηγών των στρατών σας έχει τις δικές του μοναδικές δεξιότητες, οι οποίες μεταφέρονται σε όλους τους πολεμιστές της ομάδας, μερικές φορές αυτό βοηθάει πολύ στη μάχη.

Το forge θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε και να βελτιώσετε αντικείμενα χωρίς να αφήσετε τα υπάρχοντά σας. Αναβαθμίζετε τακτικά τα όπλα και την πανοπλία των πολεμιστών σας και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια των μαχών.

Στο παιχνίδι, μπορείτε να βρείτε πολλούς νέους φίλους σε όλο τον κόσμο και ακόμη και να δημιουργήσετε μια συμμαχία για να ολοκληρώσετε κοινές εργασίες που δεν μπορείτε να κάνετε μόνοι σας.

Μέχρι τις γιορτές, εδώ, όπως και σε πολλά άλλα παιχνίδια, υπάρχουν ειδικοί διαγωνισμοί και θεματικές εκδηλώσεις με μοναδικά δώρα.

Στο κατάστημα εντός του παιχνιδιού, θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε νόμισμα premium και άλλα αντικείμενα που θα κάνουν το παιχνίδι πιο άνετο για εσάς. Οι προγραμματιστές θα χαρούν αν τους ευχαριστήσετε οικονομικά κάνοντας αγορές εντός του παιχνιδιού. Αλλά αυτό δεν είναι καθόλου απαραίτητο, μπορείτε να παίξετε χωρίς να ξοδέψετε πραγματικά χρήματα.

Misty Continent: Cursed Island δωρεάν λήψη στο Android, μπορείτε να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο στη σελίδα.

Ξεκινήστε να παίζετε τώρα, επτά μαγικοί θησαυροί περιμένουν τον ήρωα που μπορεί να τους βρει!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more