Σελιδοδείκτες

Ομίχλη

Εναλλακτικές ονομασίες: Ομίχλη

Mist σε απευθείας σύνδεση (on-line Myst) - browser-based multiplayer online παιχνίδι, δωρεάν, η οποία έχει από καιρό αγαπηθεί από ένα αξιοπρεπές ποσό των οπαδών του παρόμοια παιχνίδια. Διαδικτυακό παιχνίδι Myst σε μεγάλο βαθμό αυτό είναι μια δια βίου κάτοικος του browser-based παιχνίδια ρόλων, αλλά παρά το γεγονός αυτό, χάνει όχι μόνο ιδιαίτερη έφεση, αλλά το αντίθετο μάλιστα - έχει γίνει όλο και μια πολύ καλύτερη και πιο σοβαρή από την άποψη της ποιότητας των προϊόντων. Συνδεδεμένοι Mist παιχνίδι - αυτό είναι το κομμάτι του ευχάριστη αίσθηση για τους οποίους οι άνθρωποι συνεχώς τραβιέται μέσα στον κόσμο των MMORPG.

Εγγραφή Mist στο παιχνίδι δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε - το όνομα του λογαριασμού, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν κωδικό πρόσβασης για να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο λογαριασμό σας. Έτσι, μετά από μερικά λεπτά τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, θα λάβετε ένα e-mail ενημερώνοντας τους ότι η καταχώριση Mist πάνω.

Παιχνίδι Myst έχει ένα όμορφο περιβάλλον, πάνω από το οποίο οι σχεδιαστές έχουν εργαστεί για τη δόξα. Έτσι, η χρήση θα εκτιμηθεί από τις δύο αρχάριους και εκείνων για τους οποίους αυτό το online παιχνίδι - δεν είναι η πρώτη για την εγγραφή.

Ένα από τα «highlights» του παιχνιδιού είναι ότι με την αύξηση των επιπέδων της αλλαγής του χαρακτήρα, όχι μόνο τα χαρακτηριστικά παιχνιδιού του, αλλά και την εμφάνισή του. Αναπτύσσεται, που αποτελούν και γίνεται όλο και πιο ηρωικό. Ως εκ τούτου, θα είστε πάντα σε θέση να προσδιορίσει το κατά προσέγγιση επίπεδο της εμφάνισης του αντιπάλου σας, ακόμη και πριν αρχίσει η μάχη.

Ενδιαφέρουσες πορεία προγραμματιστές είναι η εγκατάλειψη πολλών ήδη βαρεθεί απεργίες στις περιοχές του σώματος. Το σύστημα μάχης, το οποίο μας φέρνει αντιμέτωπους με ένα online παιχνίδι Mist είναι ένα είδος σύγχυσης των απλών μάχες και turn-based μοντέλο, προκαλώντας μάχες είναι ενδιαφέρουσα και απρόβλεπτη. Ούτε ένας μονομαχίες πλούσια καταπολέμηση μέρος του παιχνιδιού, προβλέπεται επίσης ότι για τους αγώνες των ομάδων, και αυτό σημαίνει ότι ο χαρακτήρας σας αξίζει να επιλέξετε προσεκτικά την ομάδα ή φυλή για να ενταχθούν. Ομίχλη online παιχνίδι που μπορεί να υπερηφανεύεται όχι μόνο ένα σύστημα μάχης, αλλά και ένα σύστημα άντλησης ήρωα σας. Στην πραγματικότητα, η ουσιαστική απουσία των δωροδοκιών κατηγορίες ως τέτοια.

Όλα σε αυτό το παιχνίδι, υπάρχουν τρεις συνδυασμοί ορισμένα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα, οι οποίες καθορίζουν τη θέση σας στη μάχη. Αν σκληρός αμυντικός, τότε - ευκινησία και την αντοχή, αν σας πιο κοντά στο πνεύμα επιτεθεί ύφος, τότε είναι απαραίτητο να επικεντρωθεί στην αντοχή και τη διαίσθηση. Έτσι, συνδυάζοντας έξυπνα την τακτική της ανάπτυξης του χαρακτήρα, με την πάροδο του χρόνου θα αναπτύξει ένα μοναδικό στυλ μάχης που σας ταιριάζει καλύτερα. Ομίχλη online παιχνίδι ευχαριστημένος ευχάριστα αναπτυχθεί οικονομικό σύστημα. Στο μέσο χρήστη αυτό αντικατοπτρίζεται σε ένα αξιοπρεπές ποσό του ευκαιρίες για να κερδίσουν κρατήσει και τη συντήρησή τους ενός αγαπημένου προσώπου. Ο ευκολότερος και πιο αποτελεσματική επιλογή - παραγωγή και τις πωλήσεις τους πόρους. Επίσης, μπορείτε να κερδίσετε από τα ίδια κατασκευαστής προμηθεύει μια ποικιλία από αντικείμενα. Φυσικά, θα πρέπει να κάνει λίγο περισσότερη προσπάθεια, αλλά τα οφέλη για το έργο θα είναι πολύ μεγαλύτερη. Το παιχνίδι προσφέρει ακόμα μια συναρπαστική ευκαιρία για να συμμετάσχετε στην κλήρωση, αλλά για να δοκιμάσουν την τύχη τους μόλις αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Mist.

Με κάθε νέο επίπεδο του χαρακτήρα σας ανοίγει ένα ορισμένο μέρος των θέσεων του παιχνιδιού, νέες δεξιότητες και την ικανότητα να χρησιμοποιούν πιο ισχυρά όπλα. Στην πραγματικότητα, το οπλοστάσιο, ντουλάπα και παιχνίδι καρτών επεκτείνει στο μέτρο που αυξάνει το επίπεδο του χαρακτήρα σας.

Ξεκινώντας να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Mist, πολλοί παίκτες υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μια chur περίπλοκο και δύσκολο να το καταλάβουμε. Αλλά είναι ακριβώς για αυτό το παιχνίδι σε εφαρμογή ένα σύστημα καθοδήγησης: Τα τρία πρώτα επίπεδα θα είναι στο χέρι σας να ακολουθήσετε τους δασκάλους σας - είναι παίκτες σαν να έχετε κάποια γνώση του παιχνιδιού. Συνεχίζοντας να παίξει στην ομίχλη, τη στιγμή που θα φτάσετε στο επίπεδο τέσσερα, θα έχετε την ευκαιρία να γίνει μέλος μιας από τις φυλές. Σε γενικές γραμμές, ο χώρος για την επιλογή δεν είναι τόσο μεγάλη, αλλά σχεδόν όλες οι φυλές στο παιχνίδι - πολύ ισχυρή, και ως εκ τούτου θα πρέπει να εξετάσει σοβαρά αν εξακολουθούν να αμφιβάλλουν ότι η ένταξη όφελος clan σας.

Λέγεται ότι Mist παίξει αυτό δεν είναι μόνο ευχάριστη, αλλά και ενδιαφέρον - ένα από τα λίγα παιχνίδια που μπορεί δικαίως να χαρακτηριστεί ως επιτυχία. Μην χαζεύω, εγγραφείτε και να αισθανθείτε σαν ήρωας!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more