Σελιδοδείκτες

Αποστολή κατά της τρομοκρατίας

Εναλλακτικές ονομασίες: Αποστολή κατά της τρομοκρατίας

Αποστολή κατά της τρομοκρατίας Online - multiplayer sci-fi δράσης με τον πελάτη δωρεάν μοντέλο. Αυτή η εκπληκτική first-person shooter που δίνει πολλές συγκινήσεις. Εργάστηκε για την ανάπτυξη του έργου της εταιρείας Kingsoft. Και το 2010, το παιχνίδι ΜΑΤ εμφανίστηκε στο Διαδίκτυο, χάρη στον εκδότη - η εταιρεία CIB Net Station. Λόγω αυτών των χαρακτηριστικών ως ένα τεράστιο οπλοστάσιο, διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού, με τη χρήση μοναδικών ειδών εξοπλισμού, Mission κατά της τρομοκρατίας παίξει πραγματικά ενδιαφέρουσα. Ο αριθμός των χρηστών αυξάνεται κάθε μέρα, και σήμερα μπορείτε να γίνετε ένας από αυτούς. Για να γίνετε μέλος του περιπετειώδεις δραστηριότητες, το μόνο που χρειάζεται για να κατεβάσετε την αποστολή κατά της τρομοκρατίας. Πολυλειτουργικό game chat θα φέρει σας ενθουσιάσει, και ότι θα ανοίξει επίσης πρόσβαση σε κοινωνικούς τομείς - επιπλέον συν. Καλώς ήλθατε στον εικονικό κόσμο, που δεν είναι ποτέ βαρετή!

Πριν ξεκινήσετε να παίζετε Αποστολή κατά της τρομοκρατίας, θα ήταν ωραίο να μάθετε τι συμβαίνει σε αυτόν τον φανταστικό κόσμο. Οι εξελίξεις συμβαίνουν στο απώτερο μέλλον. Αντιμετωπίστε ο ένας τον άλλο δύο πλευρές. Ένας από αυτούς προσπαθεί να πάρει την παγκόσμια κυριαρχία επί της ανθρωπότητας επιζών και ο άλλος υπερασπίζεται το δικαίωμα στην ελευθερία και επιθυμεί να αποκαταστήσει την τάξη στον κόσμο. Η ομάδα των μαχητών της ελευθερίας διεισδύσει «κακομεταχειρίζεται» και έχει γίνει πλέον πολύ δύσκολο να γίνει διάκριση μεταξύ των δικών τους. Και όμως οι άνδρες έχουν την τάση να μην πάει στην πρόκληση. Ποιο είναι το τέλος της ιστορίας; Αν θέλετε να μάθετε γρήγορα για να γίνετε μέλος της κοινότητας τυχερών παιχνιδιών.

Για να φτάσετε στο gameplay, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη παιχνίδι στο PC σας. Αποστολή Ενάντια εγγραφή τρόμος δεν παίρνει πολύ χρόνο, και η διαδικασία λήψης είναι αρκετά απλή. Δεν λόξυγκας θα πρέπει να προκύψουν. Μόλις η πρώτη φορά που θα βρεθείτε σε έναν άγνωστο κόσμο, θα πρέπει να καθορίσουμε την εμφάνιση του χαρακτήρα σας. Σύστημα Avatar σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την εμφάνιση του ήρωα με τον τρόπο που θέλετε. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για τις νίκες στις μάχες εξωτερικοί αρκετά. Πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα καλό ντύσιμο. Αποστολή Ενάντια παιχνίδι τρόμου σας επιτρέπει να χρησιμοποιούν διαφορετικά όπλα. Διαθέσιμο 18 τύποι πρωτογενούς όπλα, 3 τύποι δευτεροβάθμια όπλα, 3 τύποι των κρύων όπλων και 5 τύπους χειροβομβίδων. Όλα αυτά θα αποκτήσουν σε ένα ειδικό κατάστημα. Το κύριο πράγμα είναι ότι τα κεφάλαια ήταν διαθέσιμα, αλλά έχουν να κάνουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, που εκτελούν πολλές εργασίες. Αλλά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί. Σε MAT σε απευθείας σύνδεση μπορεί να μετατρέψει τον εχθρό του σε ένα ζώο (π.χ., έναν χοίρο ή μια χελώνα), με τη χρήση ειδικών στοιχείων. Αυτό είναι όπου μπορείτε να διασκεδάσετε στο έπακρο!

Μπορεί να παίξει σε διαφορετικούς τρόπους. Επιλέξτε αυτό που σας αρέσει: λειτουργία ενός τρόπου κατάρτισης Team Battle, τρόπο επιβίωσης της ομάδας, τον τρόπο επιβίωσης και μόνο λειτουργία, κατάκτηση ζόμπι mode. Και ούτω καθεξής, μέχρι τις μάχες δεξαμενή. Δοκιμάστε όλους τους τρόπους και ανάμεσά τους υπάρχουν σίγουρα ότι θα είναι το πιο αγαπημένο. Λοιπόν, πάμε μπροστά! Καλή τύχη! Σε αυτόν τον πόλεμο χωρίς τύχη δεν μπορεί να κάνει!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more