Σελιδοδείκτες

Παγκόσμια Oksaroy

Εναλλακτικές ονομασίες: Oxsar Κόσμο, Oxsar

Παγκόσμια Oxsar online - είναι ένα multiplayer browser-based σε απευθείας σύνδεση στρατηγική για το διάστημα, στο οποίο ο παίκτης θα πρέπει να επεκτείνει την αυτοκρατορία τους και να αυξήσουν την επιρροή των άλλων γαλαξιών στο όνομα του κύριου στόχου - να γίνει ένας σημαντικός στο σύμπαν!

Oxsar World σε απευθείας σύνδεση δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη του παιχνιδιού και είναι διαθέσιμο σε οποιονδήποτε browser, εκτός από αυτό το παιχνίδι μπορείτε να παίξετε για το iPad2, iPad, iPhone, iOS και Android.
Για να ξεκινήσει το παιχνίδι, World Oxsar online εγγραφή. Αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:
1) Χρησιμοποιήστε το λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, το Mail. ru, VK και συμμαθητές. Κάνοντας κλικ σε ένα από τα κουμπιά των κοινωνικών δικτύων (πιεστική ανάγκη, όπου υπάρχει ένας καταχωρημένος λογαριασμός) και ακολουθήστε τις οδηγίες για να περάσει τη διαδικασία εγγραφής στο παιχνίδι?
2) απευθείας από το παιχνίδι, κάνοντας κλικ στο "Εγγραφή" στην το νέο παράθυρο που ανοίγει, πληκτρολογήστε στα αντίστοιχα πεδία όνομα χρήστη, e-mail, τον κωδικό πρόσβασης και να αποδεχθεί μια συμφωνία με τους κανόνες του παιχνιδιού. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Εγγραφή" για αυτό το παιχνίδι πάνω Εγγραφή Oxsar κόσμο.

Και τώρα μπορείτε να δείτε ποιο είναι το παιχνίδι προσφέρει Oxsar World Online. Πηγαίνοντας μετά την εγγραφή του παιχνιδιού, επιλέγοντας το μενού "Planet", για να αναφέρουμε τον πλανήτη του. Και πρόκειται να "Ρυθμίσεις" μπορείτε να ορίσετε interface του παιχνιδιού σας (παιχνίδι δέρματος, στυλ φόντου, στυλ πίνακα, μια σειρά από φωτογραφίες των μονάδων και έτσι

Σε αυτό το παιχνίδι ο παίκτης μπορεί να επιλέξει ένα από αυτά τα επαγγέλματα: Universal (δεν έχει εξειδίκευση), Σαχτάρ Ντόνετσκ (ειδικεύεται στην εξόρυξη πόρων) Ο επιτιθέμενος (ειδικεύεται στις επιθέσεις), αμυντική βιομηχανία (που ειδικεύεται στην άμυνα) και Tankman (ειδικεύεται στην δύναμη punching) .

Το σύστημα επίτευγμα, αρχικά να περάσουν από βασική εκπαίδευση. Επιπλέον, η ανάγκη να οικοδομήσουμε μια ηλιακή μονάδα παραγωγής ενέργειας για να παράγει θερμότητα και να τροφοδοτήσει τον πλανήτη μας.

Το παιχνίδι διαθέτει πόρους, όπως το μέταλλο, πυρίτιο, υδρογόνο και Ενέργειας Credits (μπορείτε να τα αγοράσετε για πραγματικά χρήματα). Με κάθε νέο επίπεδο ανάπτυξης των ορυχείων, και αυξάνει την ποσότητα των πόρων.
Metal - είναι οι φτηνότερες πρώτες ύλες, αλλά, αλλά χρειάζεται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Το κύριο στοιχείο των δομών στήριξης για την κατασκευή των κτιρίων και πλοίων.
Silicon - αυτός ο πόρος που απαιτείται για όλα τα οχήματα και τα κτίρια. Το βασικό υλικό για την κατασκευή των ηλεκτρονικών στοιχείων και των κραμάτων.
Υδρογόνο - αυτός ο πόρος είναι απαραίτητη ως καύσιμο για τα πλοία, όλες σχεδόν τις μελέτες που βλέπουν γαλαξίες, καθώς και για τη χρήση του αισθητήρα φάλαγγας.
Ενέργεια - αυτό είναι αναγκαίο για την παροχή ενέργειας για τα ορυχεία και τα συνθεσάιζερ.

On-line παιχνίδι World Oxsar έχει Galactic εναλλάκτη - είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να ανταλλάξετε τους πόρους που είναι διαθέσιμα σε αφθονία στις χρειάζεται επειγόντως πόρους.
Παίξτε online παιχνίδι World Oxsar να ασχολούνται κατά κύριο λόγο σε μια ποικιλία από κατασκευές κτιρίων, και να αυξήσει την ταχύτητα της κατασκευής των κτιρίων, είναι απαραίτητο να οικοδομήσουμε ένα ρομπότ στο εργοστάσιο, το οποίο παρέχει έναν εύκολο εργασίας, και τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην κατασκευή των πλανητικών υποδομής.

Αποθήκευση μετάλλων και πυριτίου, δεξαμενές υδρογόνου, εργαστηριακή έρευνα, σιλό πυραύλων, ναυπηγεία, άμυνα των φυτών ... και πολλά περισσότερα, όχι λιγότερα από τα απαιτούμενα κτίρια που θα κατασκευαστούν για την ανάπτυξη της αυτοκρατορίας του.

Εκτός από τα κτίρια, World Oxsar online παιχνίδι έχει ένα τεράστιο οπλοστάσιο των διαστημοπλοίων που επηρεάζουν τις ικανότητές τους. Αυτή μικρά φορτηγά και μεγάλα φορτηγά, Fighters και Cruisers, Death Star Destroyer ... και, σε γενικές γραμμές, η επιλογή είναι εντυπωσιακή! Οπλοστάσιο άμυνα είναι επίσης σε μεγάλο υψόμετρο. Εδώ και Laser εγκατάστασης, και Rocket, Plasma Ion και κανόνι, διάφορες ασπίδες, κ.λπ.

On-line παιχνίδι World Oxsar χρησιμοποιεί ένα μοναδικό σύστημα μάχης και τη δική μάχες του προσομοιωτή. Games Marketplace θα επιτρέψει στο εμπόριο των πόρων, πλοία και αντικείμενα από άλλους παίκτες. Και κάνει την έρευνα, η οποία σε αυτό το παιχνίδι είναι σήμερα 20 είδη, μπορεί να ανοίξει νέες τεχνολογίες και προηγμένα οπλικά συστήματα.

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση World Oxsar δυνατόν, λαμβάνοντας μέρος στο σύστημα παραπομπής, προσελκύοντας νέους παίκτες στο παιχνίδι και για να λάβουν μπόνους. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε με τη φυλή (η οποία θα δώσει κάποια πλεονεκτήματα) ή να δημιουργήσετε το δικό σας. Πηγαίνοντας στο Chat, μπορείτε να συνομιλήσετε με άλλους παίκτες.

Για να συνοψίσουμε, θέλω να πω: Παίξτε World Oxsar θα είναι πολύ συναρπαστικό. Δημιουργήστε μια οικονομική και στρατιωτική υποδομή στον πλανήτη του, και να πάει αποικισμό σε άλλους. Κατακτήστε νέων συστημάτων και γαλαξιών. Σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να παίζετε το World Oxsar το Oxsar World Εγγραφή υπενθυμίσω. Καλή τύχη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more