Σελιδοδείκτες

Υπουργείο Πολέμου

Εναλλακτικές ονομασίες: Υπουργείο Πολέμου

Υπουργείο του Πόλεμος σε απευθείας σύνδεση - multiplayer browser-based παιχνίδι στρατηγικής δωρεάν μοντέλο. Εκδηλώσεις στο εσωτερικό κόσμο του παιχνιδιού ανάπτυξη σε πραγματικό χρόνο, έτσι θα έχετε πάντα την ευκαιρία να παρέμβει στην κατάσταση. Παγιδευμένη στο Μεσαίωνα, θα κατευθυνθείτε τη δική του αυτοκρατορία και να αναλάβει το καθήκον της να κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να ευημερούν. Έχετε να κάνετε ένα τιτάνιο έργο να μετατρέψει την εμφάνισή του και να γίνει σοφός διοικητής να αντικατοπτρίζει όλους τους κινδύνους, και να κερδίσει από τους άλλους ό, τι είναι κακό.

Να κάνουν ένα βήμα πίσω στο χρόνο, θα χρειαστεί Υπουργείο του Πόλεμος καταχώρισης. Μόλις ο λογαριασμός σας θα είναι αμέσως σε θέση να δημιουργήσει ένα χαρακτήρα και πηγαίνετε να συναντήσετε έναν άγνωστο εικονική ζωή.

Ρωτήστε γιατί θα πρέπει να παίξετε το παιχνίδι Υπουργείο του Πόλεμος ; Πολλοί λόγοι. Κατ 'αρχάς, επειδή θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να πάρει όσο πιο πολλά και πέντε περιόδους ανάπτυξης, δηλαδή Savage Εποχή , Σκοτάδι Εποχή , Feudal Εποχή , Κάστρο Εποχή [ _39_] και Αυτοκρατορία Εποχή . Με κάθε βήμα που παίρνετε όλο και πιο ισχυρή και με αυτοπεποίθηση. Δεύτερον, έχετε την επιλογή του τι πρέπει να γίνει. Εσείς αποφασίζετε ποια είναι η πιο κατάλληλη κουλτούρα. Ρώμη, την Αίγυπτο, την Περσία, ή ίσως την Κίνα; Όλοι αυτοί οι πολιτισμοί ειδικά επιδόματα τους, συγκεκριμένους τρόπους ζωής, ειδικές δυνάμεις. Πολιτισμός, το οποίο θα διαχειρίζεται, θα πρέπει να οδηγήσει στην παγκόσμια κυριαρχία. Αν αυτή είναι επιτυχής - στη συνέχεια έφθασε στο υψηλότερο στόχο. Τρίτον, κρατώντας Υπουργείο του Πόλεμος παιχνίδι, δεν πρόκειται ποτέ να βαρεθεί. Υπάρχουν τόσα πολλά ευρεία ποικιλία των κατηγοριών απλά δεν δίνουν μια δεύτερη ανάπαυσης! Θα πρέπει να ασχολούνται και την κατασκευή, και επιλέξτε στρατιώτες του στρατού του, και να φροντίζει για τα κατοικίδια ζώα, τα οποία τελικά να γίνει μια μεγάλη βοηθός στη μάχη, και όμως συνεχώς στεγνό το κεφάλι πάνω από το ποια στρατηγική να επιλέξει το ίδιο για την επόμενη μάχη. Όσο για τα ζώα, είναι ευλογημένοι (τρία είδη) και ευτυχισμένη νοικοκυριό (επίσης τρία είδη). Σχετικά στρατιώτες πρέπει να γνωρίζουν ότι πρέπει να επιλεγεί προσεκτικά, και να το κάνουμε, δηλαδή να προσλάβει έναν μαχητή, που μπορείτε να την τοπική ταβέρνα. Λοιπόν, το τέταρτο, το παιχνίδι Υπουργείο του Πόλεμος προσφέρει ένα τέτοιο ευρύ φάσμα των διαφόρων εξοπλισμού που αντιστέκονται στον πειρασμό να το δοκιμάσετε σε δράση μπορούν να ξεγελάσουν μόνο. Εξοπλισμός διαιρείται σε τέσσερα επίπεδα ποιότητας. Κάθε επίπεδο υποδεικνύεται από το χρώμα του - λευκό, πράσινο, μπλε, μοβ - από τον πιο ισχυρό εξοπλισμό για τους αδύνατους, αντίστοιχα. Ω ναι, και δεν είναι μόνο αυτό! Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μπορείτε να βρείτε συμμάχους και να κάνει πράγματα αδιανόητα. Ενώνουμε τη συντεχνία - τη σωστή απόφαση. Όσο περισσότερο ότι Υπουργείο του Πόλεμος προσφέρει αυτό το δωρεάν πλεονέκτημα.

Θα πρέπει να ενημερωθούν σχετικά με τα πρόσθετα πλεονεκτήματα του έργου. Στο παιχνίδι υπάρχουν πολλά στοιχεία του παιχνιδιού, το οποίο θα απολαύσετε με ευχαρίστηση. Θα μάθετε να χρησιμοποιείτε θολωτή αρχιτεκτονική και τέχνη, πέτρα αναγέννηση χειρόγραφο φασκόμηλο, κοβάλτιο μεταλλεύματος, το βιβλίο ευγενή αναφαίρετο δικαίωμα, το διαβατήριο Αρκαδία, τα στρατεύματα σοκ, καθαρό χρυσάφι. Ξεπερνώντας το ένα μετά το άλλο από πέντε διαφορετικές ηλικίες, θα ζήσετε μια τεράστια σειρά από συναρπαστικές περιπέτειες. Αυτή η πορεία από την αρχή μέχρι το τέλος θα επιτρέψει το τρένο ως ψυχική και σωματική ικανότητα. Να είστε δραστήριοι και το μόνο που θα πετύχει! Ας παιχνίδι σας με αυτό το παιχνίδι θα είναι ευχάριστη και αξέχαστη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more