Σελιδοδείκτες

Millidor

Εναλλακτικές ονομασίες: Millidor

Milidor σε απευθείας σύνδεση (on-line Millidor) - multiplayer online παιχνίδι είδος μπορεί να οριστεί ως μια συνολική στρατηγική. Επιπλέον, σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Milidor περιέχει περισσότερα στοιχεία και την οικονομική προσομοιωτή και ακόμη βήμα RPG. Ήρωας σας είναι ο πλοίαρχος ενός αυξανόμενου και πολλά υποσχόμενη προοπτική αυτοκρατορίας, τις αρμοδιότητές του περιλαμβάνουν την επέκταση των συνόρων της, ενισχύοντας τη θέση της στον παγκόσμιο χάρτη του κόσμου του παιχνιδιού. On-line παιχνίδι Milidor σε κάποιο βαθμό είναι μια σημαντική ανακάλυψη στον τομέα των browser παιχνίδια.

Εγγραφή Milidor παιχνίδι είναι πολύ απλό και πολύ του χρόνου θα πρέπει να το πάρει. Θα πρέπει να εισάγετε το όνομα του λογαριασμού, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και τον κωδικό πρόσβασης για να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, στο e-mail σας θα σταλεί σε εσάς με πληροφορίες που Milidor ολοκληρώσετε την εγγραφή, και ο λογαριασμός σας έχει ενεργοποιηθεί.

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό των προγραμματιστών του παιχνιδιού μας έχουν ευχαριστημένος. Τώρα παίζουν το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Millidor μπορείτε είτε μέσω του site στο πρόγραμμα περιήγησης ή να κατεβάσετε ένα ειδικό πρόγραμμα πελάτη. Όλα αυτά σημαίνουν ότι Millidor σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι στο οποίο θα είστε σε θέση να οπουδήποτε θέλετε, και το μόνο που χρειάζεται - ένας υπολογιστής με σύνδεση στο internet. Δελεαστικό, έτσι δεν είναι;

Η δυναμική της ανάπτυξης και το συνολικό μέγεθος του σύμπαντος τυχερών παιχνιδιών τρελός κανέναν απόλαυση που αποφασίζει να βυθίσει στον κόσμο της περιπέτειας αυτό το παιχνίδι. Εδώ τα πάντα είναι τοποθετημένα έτσι ώστε ο κόσμος του παιχνιδιού είναι σε συνεχή κίνηση, όλα τα στοιχεία από το μικρότερο μέχρι το κολοσσιαίο αλλάζει συνεχώς και εξελίσσεται, ή φθορές. Πολύ ενδιαφέρον σύστημα παιχνιδιού που εφαρμόζονται στην ισοπέδωση. Σε κάθε παίκτης έχει ένα συγκεκριμένο σύνολο αναπτυξιακής χαρακτηριστικά σημεία, τα οποία πρέπει να διανείμει από την αρχή.

Επίσης, ο κάθε χαρακτήρας έχει μια περιοχή, η οποία πρέπει να τηρείται για τον εξοπλισμό και την ανάπτυξη, θα είναι για το δικό σας κάστρο, το οποίο μπορεί δικαίως να ονομαστεί το καταφύγιό σας. Millidor online παιχνίδι σχεδιασμένο για τον ασθενή και την ισχυρή-minded παίκτες, γιατί γύρω από την περιοχή σας τεντωμένο δεκάδες ή ακόμη και εκατοντάδες άλλοι. Και κάθε φορά που ο κάτοχος δεν έχει σκεφτεί να περιορίσουν τα υπάρχοντά σας, ή ακόμη και προσπάθησε να το κάνει. Υπεράσπιση ενάντια στους εχθρούς είναι δυνατή μόνο όταν έχετε στη δική υπάρχει ισχυρή και ισχυρό στρατό. Κατ 'αρχήν, ο στρατός - είναι το σύνολο του πληθυσμού του κράτους σας. Στρατιώτες θα είναι οι μονάδες, η οποία θα είναι αρκετά πυρομαχικά και όπλα στο οπλοστάσιό σας. Στην πραγματικότητα, ένα τέτοιο δυναμικό σύστημα της υποχρεωτικής στράτευσης θα εγγυάται τη σχετική ασφάλεια του κράτους. Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Millidor είναι πιο ενδιαφέρουσα αν ενταχθούν πιστούς συντρόφους σας, και είναι εδώ γιατί.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του παιχνιδιού - είναι συμμαχίες, η οποία θα μπορούσε να γίνει μέρος του κράτους σας. Αν ο σημερινός τρόπος κυβερνώντος clans δεν είστε ικανοποιημένοι, μπορείτε πάντα να γίνει μια πραγματική και νόμιμη ηγέτης της δικής του. Επιπλέον, το παιχνίδι μπορεί να λειτουργήσει ως μισθοφόρος. Έτσι, ο άλλος παίκτης παίρνει σε υποταγή τα υπάρχοντά σας, και εσείς, με τη σειρά του, τον πλήρωσε ένα ορισμένο χρηματικό ποσό ως αντίτιμο της μίσθωσης.

Για όποιον έχει ποτέ ονειρευτεί να γίνει ένας σοφός μάγος, η παράσταση παιχνίδι από τα έξι διαφορετικά είδη της μαγείας. Χρησιμοποιώντας τους στη μάχη, μπορείτε να πάρετε μια αρκετά σημαντική μπόνους και τις πιθανότητές σας να κερδίσετε αυξάνονται αισθητά πάνω από τον εχθρό. Ή, στο τέλος, η οικονομική τους κατάσταση μπορεί πάντα να βελτιωθεί μέσω της πώλησης ενός ζεύγους τρεις κυλίνδρους ή φίλτρα που έχετε κάνει. Είναι, παρεμπιπτόντως, αρκετά αξιοπρεπή χρήματα.

Στην πραγματικότητα, πάρα πολύ σε αυτό το παιχνίδι συνδέεται με τη μαγεία και μαγεία, και αυτή η συνειδητοποίηση έρχεται σχεδόν από την πρώτη στιγμή, όταν θα αρχίσει να παίζει Millidor. Εδώ, για παράδειγμα, ορισμένες δυνάμεις έχουν ένα συγκεκριμένο σύνολο των παραμέτρων της αντίστασης σε διάφορα είδη της μαγείας, επίσης, το ίδιο το παιχνίδι είναι απλά γεμίζει μέχρι την κορυφή των διαφόρων μυστικιστικές τεχνήματα που μαίνεται μέσα σε μια τεράστια αρχαία μαγική δύναμη. Σε γενικές γραμμές, στον κόσμο του παιχνιδιού εκεί Millidora πέντε αγώνες που παίζονται: ξωτικά, orcs, άνθρωποι, νάνοι και Δρυίδες. Κάθε φυλή στο οπλοστάσιο υπάρχουν περίπου δύο δωδεκάδες των ειδών τα κτίρια και διάφορα είδη των στρατευμάτων που μπορεί να αναπτυχθεί από βελτίωση του επιπέδου τους.

Δίψα για περιπέτεια κυκλοφορίας κρύβονται μέσα σας! Εγγραφείτε και αρχίστε να παίζετε Millidor!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more