Σελιδοδείκτες

Might & Magic Duel of Champions

Εναλλακτικές ονομασίες: Might & Magic Duel of Champions

Might & Magic Μονομαχία Champions online παιχνίδι - δωρεάν κάρτα παιχνίδι φυλλομετρητή, απαιτεί τη χρήση της στρατηγικής. Θα μεταφέρονται στο συναρπαστικό κόσμο της φαντασίας, όπου θα αγωνιστεί με τους παίκτες όπως εσείς τον εαυτό σας, ή να αντιμετωπίσει μακριά με την τεχνητή νοημοσύνη. Έχοντας μια σειρά από κάρτες που αποτελούνται από αυτούς τους τύπους ως μονάδες, τα γεγονότα, οι χαρακτήρες, τα ξόρκια και την τύχη, μπορείτε να κάνετε μεγάλα πράγματα. Νίκησε θα βοηθήσει σωστή τακτική, οι μάχιμες δυνάμεις πιστές ρύθμιση, επιδέξια χρήση της μαγείας ξόρκια και τη δυνατότητα να δημιουργήσετε συμβάντα που θα είναι σε ετοιμότητα. Πιθανόν ιστορία Might & Magic Μονομαχία Champions σε απευθείας σύνδεση θα φανεί οικείο. Επειδή το έργο της εταιρείας Ubisoft Κεμπέκ δημιουργήθηκε με τις καλύτερες παραδόσεις της διασκέδασης του Διαδικτύου. Ωστόσο, δεν νομίζω ότι το παιχνίδι Might & Magic Duel of Champions είναι η λογοκλοπή θέματα περίσσεια. Έχει πολλά χαρακτηριστικά που μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να διεισδύσει σε ένα εξαιρετικό κόσμο - είναι Might & Magic Μονομαχία Champions εγγραφής. Μόλις δημιουργήσετε το λογαριασμό σας, θα είναι σε θέση να κατεβάσετε τον client. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα σας αποσταλεί ένα email με ένα κλειδί ενεργοποίησης για την υπηρεσία UPlay. Χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο, θα ανακαλύψετε την πρόσβαση σε εικονική πραγματικότητα. Συμμετοχή στο παιχνίδι Might & Magic Duel of Champions - η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Προσεκτικά συμπληρώνοντας τα απαιτούμενα πεδία (όνομα χρήστη, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον κωδικό πρόσβασης, ημερομηνία γέννησης), και τον έλεγχο, επιβεβαιώνει τη συμμόρφωση με τους κανόνες, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η διοίκηση να στείλει αμέσως την ανωτέρω επιστολή. Όσον αφορά τις απαιτήσεις του συστήματος, αν και αυτό το ζήτημα δεν σας ενοχλεί. DuelofChampions παιχνίδι σε αυτό το πλαίσιο δεν είναι ιδιότροπη και να απολαύσετε το gameplay είναι αρκετά δυνατό με τις μέσες ρυθμίσεις του υπολογιστή.

Έτσι, πού να ξεκινήσει για πρώτη φορά στο νέο κόσμο; Από τη στιγμή που θα παίζει από την πλευρά της μια από τις υπάρχουσες φατρίες, στην αρχή να κάνει μια επιλογή. Θα μπορούσε & Magic Μονομαχία Champions μπορείτε να παίξετε ως μέρος του Τάγματος του Τάγματος, ή Inferno Νεκρόπολη. Εξαρτάται από την φατρία μίζα σύνολο των καρτών που διαθέτουν. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να επεκτείνει την ήδη υπάρχουσα γκάμα των καρτών. Την πάροδο του χρόνου, θα κερδίσετε χρήματα (χρυσό ή σφραγίδες), το οποίο μπορείτε να περάσετε κατά την κρίση της. Για παράδειγμα, για την απόκτηση του συνόλου των καταστρωμάτων ή επιμέρους σύνολα καρτών. Εάν είναι επιθυμητό πραγματικό vlazhivat σημαίνει ότι κανείς δεν θα σας πάρει το δικαίωμα σε αυτό. Έτσι, αν δεν θέλετε να περνούν το χρόνο τους για τη συσσώρευση του νομίσματος παιχνιδιού, αγοράζουν νέες μάχιμες μονάδες για πραγματικά χρήματα.

Πώς να συμβεί αγώνες; Η δράση λαμβάνει χώρα στο πεδίο, διαιρείται σε 16 θέσεις για τις κάρτες. Θα είναι επένδυση μέχρι τις τάξεις των στρατευμάτων, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι οι διαφορετικές μονάδες εκτελούν τα καθήκοντά τους. Τοξότες, άγγελοι, ζόμπι, γρύπες, hellhounds, paladins, δαίμονες, σκελετοί δημιουργήθηκε επίθεση. Πίσω από τους στρατιώτες είναι ο πρωταγωνιστής. Εάν ελαττώσετε τη γραμμή ζωής του εχθρού ήρωας στο μηδέν, θα παραμείνει ανοχύρωτη. Θα πρέπει να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για την επίτευξη αυτού του στόχου. Αλλά μην ξεχνάμε εδώ ότι τα όνειρα και ο αντίπαλός σας το συντομότερο δυνατόν για να φτάσει σε σας. Σχετικά με την έκβαση μιας μάχης δεν επηρεάζει μόνο τη χρήση των μονάδων χάρτες. Αυτό που συμβαίνει μπορεί να αλλάξει δραματικά αν στην πορεία είναι γεγονότα κάρτες τύχη ή ξόρκια. Προκαλεί ξόρκια, τα οποία ο ίδιος δεν αναμένει, καθώς και να βοηθήσει να αυξήσει μαχητές δύναμη ή τη θεραπεία σας, αν είναι απαραίτητο, την πληγείσα μονάδα. Και για να παίξει τα χαρτιά της τύχης και τα γεγονότα θα πρέπει να ματώνουν την ηρωική φιγούρα που ονομάζεται "μοίρα." Με τη βοήθεια της τύχης κάρτα θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που δεν είναι ιδιαίτερα θα εκτιμήσουν τον αντίπαλο. Πράγματι, σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να αλλάξετε ό, τι συμβαίνει στην εύνοιά τους. Λοιπόν, κάρτες εκδήλωση επιτρέπουν ή να διαρκέσει δύο νέες κάρτες από την τράπουλα, ή να περάσει περιττό να προσπαθήσει να σχεδιάσετε ένα καλό χάρτη. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε κρίσιμες καταστάσεις, όταν αρχίζει να φαίνεται ότι δεν έχετε τίποτα για να σώσει.

Στην παράμετρο «μοίρα» και ο χαρακτήρας είναι προικισμένη με διαφορετικά χαρακτηριστικά: δύναμη, τη μαγεία και την υγεία. Προσέξτε αύξησή τους, να ανακαλύψουν νέες ευκαιρίες. Θα πρέπει επίσης να θεωρούν ότι όλες οι κάρτες καταναλώνουν ενέργεια. Έτσι, θα πρέπει να παρακολουθεί τη ροή και φροντίζει για τη συσσώρευση. Σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι Might & Magic Duel of Champions θα πρέπει πολύ προσεκτικά. Μετά από όλα, μια λάθος κίνηση θα μπορούσε να σας βυθίσει στην άβυσσο, και οι σωστές αποφάσεις πιο κοντά κατάρρευση μισητό αντίπαλο.

Φυσικά, η θέση σας στο παγκόσμιο σύστημα κατάταξης είναι έτσι ένας δείκτης της επιτυχίας. Έτσι, ο καθένας εδώ προσπαθεί να ανακτήσει τη θέση τους στον ήλιο. Φυσικά, πολλά εξαρτώνται από την τύχη, αλλά η σκληρή δουλειά μπορεί να κάνει θαύματα! Ναι, ποιο είναι το σημείο να υποστηρίζουν καιρό; Ξεκινήστε να παίζετε το παιχνίδι Might & Magic Μονομαχία των Πρωταθλητών τώρα και να δείξουμε σε όλους τι είναι ικανοί! Καλή τύχη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more