Σελιδοδείκτες

Might and Magic: Heroes. Βασίλειο

Εναλλακτικές ονομασίες: Might and Magic, Heroes of Might and Magic

Might and Magic: Heroes. Βασίλειο - η ενσάρκωση του παγκοσμίου φήμης σε απευθείας σύνδεση στρατηγική

Βήμα Κληρονομιάς στρατηγική λατρεία έκταση του δικτύου έγινε δωρεάν online παιχνίδι Might and Magic: Heroes. Βασίλειο. Ωστόσο, τώρα είναι - σε πραγματικό χρόνο παιχνίδι στρατηγικής. Αρχικά Might and Magic: Heroes βασίλεια σε απευθείας σύνδεση στο τέλος του 2011 το παιχνίδι ήταν εντελώς εντοπίζεται στα ρωσικά.

Συμμετοχή στο παιχνίδι Might and Magic: Heroes. Βασίλειο δεν είναι καμία δυσκολία. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να πάτε στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, όπου θα πρέπει να πατήσετε το κόκκινο κουμπί που λέει "PLAY". Στη συνέχεια, θα σας προσφερθεί η επιλογή να δεσμεύουν τα μέρη (υπάρχουν 4). Might and Magic: Heroes. Βασίλειο μετά την εγγραφή σας απαιτεί για να καθορίσετε το όνομα και το έμβλημα, το οποίο θα είναι η αρχική κάρτα για τους άλλους στρατιώτες. Μην ξεχνάτε ότι επιλεγμένων συμβόλων σας θα εμφανίζεται σε όλα τα μηνύματα που δημοσιεύετε. Επόμενο βήμα: θα πρέπει να σκεφτείτε ένα όνομα για το όνομα της πόλης και την εμφάνιση του ήρωα, όπου μοναδικότητά σας - αυτό είναι ένα "συν" για τις μελλοντικές δραστηριότητες τυχερών παιχνιδιών σας. Στη συνέχεια, πατήστε την επιλογή "Δημιουργία ενός βασιλείου," και το Μητρώο φάση Might and Magic: Heroes. Βασίλειο - ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Έτσι, Might and Magic: Heroes. Βασίλειο σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι, όπου το κύριο όργανο ελέγχου πάνω από το βασίλειο είναι ήρωες. Μπορείτε να τους προσλάβει στην ταβέρνα. Κάθε χαρακτήρας θα έχει την πορεία της, η οποία εξαρτάται από το κλάσμα της πόλης. Ο μέγιστος αριθμός για τις συναλλαγές παίκτη - 3, το καθένα από αυτά μπορεί να είναι από τρία σε πέντε δεξιότητες. Παίξτε το παιχνίδι Might and Magic: Heroes. Βασίλειο σε απευθείας σύνδεση μέσων - πολλά ταξίδια και την καταπολέμηση. Κατά τη διάρκεια αυτών των συνόδων, θα συναντήσετε μια ποικιλία από αντικείμενα, αλλά μόνο οκτώ από αυτές μαζί σας μπορεί να έχει κάθε χαρακτήρα.

Στρατός Might and Magic: Heroes Kingdoms Online - η βάση της στρατιωτικής ισχύος, η οποία αποτελείται από τις ομάδες - ομάδες πλάσματα του ίδιου τύπου, αγωνίζονται μαζί. Για μια μάχη επηρεάζεται τόσο από τα χαρακτηριστικά του ήρωα και άμυνες της περιοχής και της πόλης, ξόρκια και αντικείμενα. Τι υπέροχο Might and Magic παιχνίδι: Heroes. Βασίλειο σε απευθείας σύνδεση, είναι το γεγονός ότι, ανεξάρτητα από την έκβαση της μάχης, η απώλεια των στρατευμάτων θα είναι μόνο 30%. Δηλαδή, ακόμη και αν ο αγώνας καταστράφηκε ολόκληρο το στρατό σας, τελικά θα "επιστρέψει" το 70% του αρχικού αριθμού των στρατιωτών.

Να παίξει με επιτυχία το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Might and Magic: Heroes. Βασίλειο πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην ανάπτυξη της πόλης. Μετά από όλα, υπάρχουν και θα προσληφθεί πόρων του στρατού και των ηρώων. Η πόλη βρίσκεται στο κέντρο της περιοχής, το οποίο αποτελείται από 24 τετράγωνα, τα ανθρώπινα τέρατα. Νίκη επί τους παρέχουν πρόσβαση σε αντικείμενα, 4 ορυχεία ή απλά ελεύθερο χώρο για την κατασκευή. Δομές παρέχουν ένα μπόνους για την υπεράσπιση και να συμβάλει στην ανάπτυξη της οικονομίας σας.

Όταν αρχίσετε να παίζετε Might and Magic: Heroes. Βασιλείου, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι έχετε ένα εγγυημένο δεκαπέντε προστασία από τις επιθέσεις για την ανάπτυξη του παιχνιδιού και την οχύρωση της πόλης. Επίσης, δεν βλάπτει γνωρίζοντας ότι μπορείτε να δημιουργήσετε μια συμμαχία με έως και 20 συμμετέχοντες. Γη τους περιλαμβάνεται επίσης στη συμμαχία, που εξασφαλίζει αυξημένη προστασία για την περιοχή σας. Ανταλλαγή πόρων μεταξύ των μελών της συμμαχίας φέρνει συνήθως μια αμοιβαία επωφελής, καθώς κάθε πόλη έχει συνολικά 4 δικά της ορυχεία, αν Might and Magic: Heroes. Βασίλειο έχει 7 σε απευθείας σύνδεση πόρους (καθώς και την αρχική πηγή).

Σε Might and Magic: Heroes. Βασίλειο των χρηστών θα διαδραματίσει στον κόσμο Ασάν σπαράσσεται από τον πόλεμο μεταξύ των τεσσάρων εθνών:

• Ιππότες

• Demons

• Necromancers

• The Sorcerer

Ο κύριος στόχος του κάθε παίκτη - να αποκαταστήσει την τάξη και να δώσει στον κόσμο ελπίδα για ευημερία και ειρηνικό μέλλον. Ως εκ τούτου ... πάμε για αυτό, μπορείτε να απολαύσετε όλα τα πλεονεκτήματα του παιχνιδιού και κερδίστε!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more