Σελιδοδείκτες

Might & Magic: Era of Chaos

Εναλλακτικές ονομασίες:

Might Magic: Era of Chaos είναι ένα παιχνίδι MOBA για κινητές πλατφόρμες με στοιχεία στρατηγικής. Τα γραφικά δεν είναι κορυφαίου επιπέδου, αλλά καλά, το voice acting είναι υψηλής ποιότητας. Η μουσική έχει επιλεγεί καλά και μοιάζει πολύ με τις μελωδίες που θυμούνται πολλοί από το παιχνίδι Heroes στον υπολογιστή.

Στο παιχνίδι, πρέπει να σχηματίσετε μια ομάδα μαχητών και να τους οδηγήσετε κατά τη διάρκεια διαφόρων αποστολών.

Πρώτα απ 'όλα, είναι καλύτερο να εστιάσετε στο πέρασμα της εκστρατείας, όπου θα έχετε την ευκαιρία να κατανοήσετε τις περιπλοκές του παιχνιδιού και να αποκτήσετε ένα βασικό σύνολο μαχητών για να σχηματίσετε μια αρκετά δυνατή ομάδα.

Θα χρειαστεί να βοηθήσετε τη Queen Ironfist να αποκαταστήσει το βασίλειο της Errafia. Αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς έναν στρατό ηρώων, και εδώ ακριβώς πρέπει να τη βοηθήσετε. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης των αποστολών ιστορίας, θα είναι ωραίο να επισκεφθείτε ξανά το γνώριμο σύμπαν των Heroes of Might and Magic. Συντρίψτε στο δρόμο σας όλους τους εχθρούς που θα προσπαθήσουν να παρέμβουν στην αποστολή σας.

Αφού κατακτήσετε την καμπάνια, δοκιμάστε έναν από τους άλλους τρόπους παιχνιδιού.

Δεν θα βαρεθείτε, υπάρχουν πολλοί τρόποι παιχνιδιού που σας περιμένουν εδώ:

  • Crypts
  • Dwarven Treasury
  • Ουτοπία του Δράκου
  • Arena

Αυτά είναι μόνο μερικά από αυτά, στην πραγματικότητα είναι πολλά περισσότερα.

Αποφασίστε να πάτε για φήμη και εμπειρία, εστιάστε στην εξόρυξη χρυσού ή πόρων και ίσως επισκεφτείτε τοποθεσίες όπου μπορείτε να αποκτήσετε θραύσματα σπάνιων ηρώων.

Οι πολεμιστές παραδοσιακά για τέτοια παιχνίδια μπορούν να χωριστούν σε διάφορες κατηγορίες.

  1. Οι Μάγκες είναι τρομεροί πολεμιστές που προκαλούν τεράστιες ζημιές από απόσταση με μαγικές δεξιότητες, αλλά δεν είναι οι καλύτεροι πολεμιστές σώμα με σώμα
  2. Οι ιππότες και παρόμοιοι μαχητές είναι μια τρομερή δύναμη όταν βρίσκονται πρόσωπο με πρόσωπο με τον εχθρό, αλλά μπορούν να καταστραφούν από απόσταση από μάγους ή βέλη
  3. Τα βέλη είναι παρόμοια με τους μάγους στα χαρακτηριστικά τους, αλλά προκαλούν φυσική ζημιά
  4. Οι μονάδες υποστήριξης δεν είναι εγγενώς μαχητές, αλλά μπορούν να θεραπεύσουν ή να εξουδετερώσουν τα υπόλοιπα στρατεύματά σας ή να αποδυναμώσουν τους αντιπάλους

Σωστά συγκέντρωσε μια ομάδα μαχητών διαφορετικών τάξεων, θα είναι πολύ εύκολο να νικήσεις οποιονδήποτε εχθρό.

Πριν από τη μάχη, είναι σημαντικό να τοποθετήσετε σωστά τα στρατεύματα στο πεδίο της μάχης, το κάνετε στο γνωστό πλέγμα των εξαγώνων.

Επιστρέφετε συχνά. Υπάρχουν ημερήσιες και εβδομαδιαίες ανταμοιβές σύνδεσης.

Πολεμήστε δύο φυλές που εναλλάσσονται τυχαία κάθε εβδομάδα.

Εγγραφείτε σε υπάρχουσες συντεχνίες ή δημιουργήστε τη δική σας. Συνομιλήστε με παίκτες σε όλο τον κόσμο.

Λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς με θέμα τις διακοπές για να κερδίσετε σπάνια βραβεία ή εξωτικά κομμάτια ήρωα.

Εάν θέλετε να ευχαριστήσετε οικονομικά τους προγραμματιστές για αυτό, υπάρχει ένα κατάστημα εντός του παιχνιδιού. Αγοράστε οποιαδήποτε διακοσμητικά στοιχεία, premium νόμισμα εντός του παιχνιδιού ή θραύσματα ήρωα για πραγματικά χρήματα εκεί και πείτε ευχαριστώ στην ομάδα ανάπτυξης παιχνιδιών με αυτόν τον τρόπο.

Το παιχνίδι λαμβάνει συχνές ενημερώσεις που διορθώνουν σφάλματα και κάνουν βελτιώσεις.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το

Might Magic: Era of Chaos στο Android εδώ κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο σε αυτήν τη σελίδα.

Εάν είστε λάτρης αυτού του σύμπαντος ή αγαπάτε τα παιχνίδια αυτού του είδους, θα πρέπει οπωσδήποτε να εγκαταστήσετε το παιχνίδι τώρα!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more