Σελιδοδείκτες

Microsoft Flight Simulator

Εναλλακτικές ονομασίες: Microsoft Flight Simulator

Παιχνίδι Microsoft Flight Simulator - ένα πολιτικό προσομοιωτή πτήσης. Μια ολόκληρη σειρά από θέματα που ξεκίνησε την ιστορία της, ήδη από την ύπαρξη χιλίων nine εννιακόσια εβδομήντα δεύτερο έτος. Αλλά κατασκευαστές να παράγουν αυτά τα παιχνίδια περίφημη εταιρεία Microsoft. Θάλασσα gameplay προσφέρει διασκέδαση και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Αλλά δεν είναι browser-based παιχνίδι, οπότε αν έχουν εκφράσει την επιθυμία να παίξει, θα πρέπει να κατεβάσετε το Microsoft Flight Simulator. Ίσως για να ξεκινήσετε είναι να δείτε βίντεο από το Microsoft Flight Simulator και screenshots, ή τουλάχιστον να διαβάσει μέσα από τις πληροφορίες που παρέχονται εδώ.

Game Microsoft Fly Simulator έχει μια πολύ πραγματική βάση. Συναρπαστικές φυσική της πτήσης, και έτσι περιπλέκει τη διαχείριση των μεταφορών που είναι διαθέσιμο μόνο εδώ - αεροσκάφη. Το παιχνίδι διαθέτει όλων των ειδών τα αεροπλάνα για να διαλέξετε. Μόνο εδώ:

• Ρεάλ αεροδρόμια?

• Διεκπεραίωση υποστήριξη?

• Αυτόματος πιλότος?

• Καιρικές συνθήκες?

• Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα?

• Δημιουργία προτύπων και τα αεροδρόμια.

Ρεάλ Αεροδρόμια - έχετε μια μοναδική ευκαιρία να παίξει σχεδόν σε όλα τα μεγάλα αεροδρόμια με πραγματικά δεδομένα, τα τοπία.

Dispatching υποστήριξη - όλο το gameplay σας υποστηρίξει, όπως και στον πραγματικό κόσμο, την αποστολή των υπηρεσιών και γλυκιά φωνή από την άλλη πλευρά του καλωδίου.

Αυτόματος πιλότος - εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να μετακινήσετε, όπως και στη ζωή, την αυτόματη λειτουργία.

Καιρικές συνθήκες - θα ξεπεράσει όλα τα είδη των καιρικών συνθηκών. Και ακόμα καλύτερα. Τι γίνεται αν υπάρχει μια σύνδεση στο Internet, μπορείτε να έρθετε σε πραγματικό χρόνο για τις καιρικές συνθήκες.

Εκπαιδευτικών μαθημάτων - όπως σε κάθε παιχνίδι στον υπολογιστή, θα περάσετε την αρχική κατάρτιση ενώπιον μιας ανεξάρτητης πτήση στον ανοικτό ουρανό.

Δημιουργία μοντέλα και τα αεροδρόμια - είναι μια μοναδική ευκαιρία. Για να το κάνετε αυτό, θα δοθεί όλα τα απαραίτητα.

Το Microsoft Flight Simulator ίδιο το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό να παίξει. Μόνο εδώ, χάρη στα εξαιρετικά γραφικά, μπορείτε να πάρετε μακριά από τα πραγματικά υπάρχοντα αεροδρόμια. Και σε γενικές γραμμές να δείτε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη μας. Επειδή μπορείτε να πετάξετε ως χαμηλή και εκτιμάται ιδιαίτερα. Στην πρώτη έκδοση, μπορείτε να πετάξετε ακριβώς δίπλα Elfivoy πύργο ή πάνω από την επικράτεια της πυκνή ζούγκλα. Στη δεύτερη περίπτωση, βέβαια, στην πραγματικότητα το σύνολο της επικράτειας θα μετατραπεί σε ψηφιδωτά, ίσως λίγο δεν είναι αρκετό εντοπιστεί. Αλλά αν σκεφτεί κανείς όλα τα μεγάλα συν του παιχνιδιού, ότι αυτό είναι μόνο ένα μικρό μειονέκτημα.

Ως αποτέλεσμα, οι πιλότοι ενταχθούν σε μια ομάδα και να δημιουργήσει μια εικονική αεροπορική εταιρεία. Και ασχολούνται με την ανατροφή τους. Μια καλή δικαιολογία για να καλέσετε έναν φίλο και να κάνουν νέες.

Πώς να κάνετε; Ήδη αισθάνθηκε μια παρόρμηση να αισθάνονται τη δύναμη αυτού του ουράνιου χώρου;

Και γι 'αυτό θα πρέπει να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και Microsoft Fly Simulator κατεβάσετε το παιχνίδι μόνο. Προσπαθήστε να γνωρίσει τη θεϊκή κόσμο και τον επίγειο κόσμο να κοιτάξει στα μάτια ενός πουλιού.

Επειδή όλοι οι εργαζόμενοι σε αυτό το παιχνίδι επενδύσει όχι μόνο το καλύτερο των δυνάμεών τους, αλλά και την ψυχή. Και για όλους τους οπαδούς φαβορί.

Πήγαινε στο site. Εδώ σας περιμένουν για την εμφάνισή σας. Απολαύστε το παιχνίδι!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more