Σελιδοδείκτες

Metro: Last Light

Εναλλακτικές ονομασίες: Metro: Last Light

Metro: Last Light παιχνίδι που δημιουργήθηκε στο είδος του shooter 1ου προσώπου. Είναι η συνέχεια του παιχνιδιού Metro 2033. Προγραμματιστές Metro: Last Light αρνήθηκε να της βασίστηκαν στα γεγονότα του δεύτερου βιβλίου του Δ. Glukhovski. Αποφασίστηκε να γίνει ένα παιχνίδι που θα είναι μια άμεση συνέχεια του πρώτου μέρους.

Αν αποφασίσετε να κατεβάσετε Metro: Last Light, θα μάθετε ότι ο πρωταγωνιστής του δεύτερου μέρους είναι επίσης Artem. Αυτή τη στιγμή η κύρια αποστολή του - για να αποτρέψει έναν εμφύλιο πόλεμο μεταξύ των κατοίκων των διαφόρων σταθμό του μετρό. Κατά την ανάπτυξη του sequel έχουν εντοπιστεί 3 βασικές αρχές:

1. Εξοικονόμηση ατμοσφαιρική τρόμου Metro 2033.

2. Διαφοροποίηση τους τύπους των όπλων.

3. Βελτίωση της τεχνολογίας Metro 2033.

Όλες οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και είναι πλέον σε Metro: Last Light pc Artem θα πρέπει να λύσουμε το χάος που βασίζεται στις δράσεις και τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στην Metro2033. Δεν έχουν περάσει μεταλλάξεις και την καταπολέμηση των Ναζί και το κόκκινο με το άλλο. Και όλα αυτά πρέπει να πολεμήσουμε.

Μια boevki στο Metro: Last Light προσφέρουμε σχηματικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: οι πυροβολισμοί και οι μάχες με τους ανθρώπους και κυνηγούν όλα τα είδη των τεράτων. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στην καλύτερη περίπτωση, ότι k εμφανίστηκε προγραμματιστές υπόσχονται μια πραγματική φυσική των αντικειμένων, καθώς και βελτιωμένη AI. Φαίνεσαι, και ο Tom είναι τώρα μόλις τρεις «κορμό», το καθένα από αυτά μπορεί να αντληθεί ή έχουν αυξημένη ισχύ πυρός ή abgreydiv απότομη θέαμα.

Για να αυξήσετε τις μάχες με τους αντιπάλους φάσμα όπλα Metro: Last Light παρουσιάζεται επίσης πολύ ευρύτερο. Όπλα μερικές φορές υποστεί μια ριζική αναθεώρηση. Τώρα υπάρχει μια ευκαιρία για να πάρετε ένα αποκλειστικό όπλο: RPK πολυβόλο 45 γύρους, τροποποίηση Καλάς AKSU τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή VSSK "εξάτμισης", έξι κάννη αυτόματο Velopal κυνηγετικό όπλο.

Όπως μπορεί να δει κανείς, παρέμειναν τα καλύτερα υποπολυβόλα, καραμπίνες και περίστροφα, αλλά πρόσθεσε τουφέκια ελεύθερων σκοπευτών και miniguns. Και αυτό δεν γίνεται μάταια. Προς το παρόν, όταν γίνεστε Metro: Last Light παιχνίδι, στη συνέχεια, να συναντηθεί με ένα πολύ τρομακτικό μεταλλαγμένο αφεντικά

OMedveditsa - φέρουν μεταλλαγμένο.

OGigantskaya γαρίδες.

Φαντάσματα Ορεινό-μήτρα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Metro: Last Light είναι γενικά καλή. Είναι πολύ επαγγελματικά αναμμένο σπηλιές και σήραγγες, τέλειο σχήμα έκανε χαρακτήρες. Έρχονται στην επιφάνεια, όλα καθίζηση, ομίχλη, λάσπη είναι πολύ φυσικό. Τέλεια γίνει φωνή: ουρλιάζοντας μεταλλάξεις κραυγές και άλλους ήχους πολύ γραφικό και πιστευτός.

Αλλά αν είστε ακόμα αναποφάσιστοι για το αν θα παίξει στο Metro: Last Light, θα πρέπει να ζητήσει από το internet Metro: Last Light βίντεο και να δείτε όλα όσα έχει πει από πρώτο χέρι. και να δείτε όλα όσα έχει πει από πρώτο χέρι. Καμία ζημιά δεν θα έρθει στην επίσημη ιστοσελίδα http://store του παιχνιδιού. steampowered. com/agecheck/app/43160 /, εγγραφείτε εκεί και να μπει στο πνεύμα του παιχνιδιού. Και στη συνέχεια, εγκαταστήστε το Metro: Last Light στον υπολογιστή σας για να καταλάβετε τι συναισθήματα σας προκαλεί αυτό το παιχνίδι. Δοκιμάστε το! Πηγαίνετε για το!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more