Σελιδοδείκτες

Metal Gear Rising: Revengeance

Εναλλακτικές ονομασίες: Metal Gear Rising: Revengeance

Metal Gear Rising: Revengeance παιχνίδι που βγήκε 19. 02. 2013 Και έκδοση του παιχνιδιού για το PC πήρε σχεδόν ένα χρόνο για να 09. 01. 2014 όταν ατμού. New Metal Gear παιχνίδι που αναπτύχθηκε από τους εταιρεία της Platinum Games, η οποία είναι ο συγγραφέας ενός από τα καλύτερα slashers του σήμερα. Επιπλέον, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με Kojima Productions. Ως αποτέλεσμα, έχουμε αποκτήσει ένα παιχνίδι στον υπολογιστή που καταστρέφει όλους τους γνωστούς κανόνες της slashers και εισάγει μια νέα πολυεπίπεδη σύστημα μάχης. Αν θέλετε να διαβάσετε online Metal Gear Rising: Η κριτική Revengeance, δεν είναι μόνο για να δείτε την άποψη των επικριτών ότι Metal Gear Rising: Revengeance - δεν είναι μόνο απίστευτα απότομη δράση σε ένα φανταστικό σύμπαν, αλλά μια συνέχεια με το πνεύμα όλων των αποθηκευμένα παιχνίδια τρόπο και μακρύ διάλογο codec, καθώς και γνωστούς χαρακτήρες και τους υπαινιγμούς της αρχικής σειράς. Απλά Revengeance - είναι ένα spin-off, αν δεν είστε σε συγκεκριμένους όρους - για παράδειγμα, τι σημαίνει να επεκταθούν από την κύρια πλοκή με το μοναδικό του στυλ.

Μηχανική παιχνίδι βασίζεται σε δύο πυλώνες. «Η πρώτη φάλαινα" - μια γραμμή ιστορία και την παραγωγή », η δεύτερη φάλαινα" - είπε Slashers στυλ Bayonett. Ο κύριος χαρακτήρας έχει τη συνήθη σειρά των επιθέσεων και αυτό που ονομάζεται Λειτουργία λεπίδα. Τραβώντας τη σκανδάλη, ο παίκτης παίρνει τον χαρακτήρα του σε αυτή την κατάσταση, και αμέσως γύρω από αυτό επιβραδύνει την ώρα, και Raiden εμφανίζεται περιθώρια ελιγμών.

Πες μου, σε κάθε άλλο παιχνίδι στον υπολογιστή, μπορείτε να εκτελέσετε ελεύθερα τα κάθετα τοιχώματα του γίγαντα ουρανοξύστες και σπεύδουν κατ 'ευθείαν σε σας ρουκέτες, και ακόμη χαράξει εχθρούς, ελικόπτερα και γιγαντιαία ρομπότ σε κομμάτια; Μετά από όλα, ως όπλο στο παιχνίδι εκεί kibermechi, katanas και όλα τα είδη των διαφορετικών λεπίδα. Απλά Metal Gear Rising: Revengeance pc

Μπορεί να χρησιμοποιήσει μια ντουζίνα όπλα. Κάθε όπλο ήρωας του παιχνιδιού μας δεν το είχα προσέξει.

Εκτός από τις συνήθεις καθεστώς των επιθέσεων έχει ένα σπαθί, το οποίο μπορεί να ελεγχθεί χάρη στις απεργίες το δικαίωμα stick. Σε αυτή την κατάσταση της επίθεσης είναι πολύ πιο καταστροφική. Αν vobodnom κατάσταση με τους λογαριασμούς με τους εχθρούς, θα σας δίνεται σημεία "zandatsu", η οποία στα ιαπωνικά σημαίνει "Κόψτε και να λάβει." Αυτά τα σημεία είναι πολύ σημαντικά, καθώς επιτρέπουν να ανακτήσει όχι μόνο την υγεία, αλλά και η κλίμακα του σπαθιού δωρεάν, την αφαίρεση των υγρών από τα νεκρά cyborgs αγκάθια. Εκτός από την Metal Gear Rising: Revengeance PC έχει διπλό μαχαίρι, τα οποία συνδέονται με τον τύπο του ψαλιδιού. Έτσι, θα μπορεί να φορτιστεί και θα αφαιρέσει την πανοπλία με μεγάλη εχθρούς. Υπάρχουν επίσης αρκετά σπάνιο για όπλο παιχνιδιών που ονομάζεται sai, το οποίο μοιάζει με ένα μικρό στιλέτο τρίαινα και είναι σε θέση να σας τραβήξει προς τον εχθρό, και στη συνέχεια να ακινητοποιήσει τον εχθρό ηλεκτρική εκκένωση. Εκτός αυτού, τα όπλα, το οποίο αναφέρεται στη δευτερογενή, έχει μια σειρά από επιθέσεις combo με μια σειρά από χρήσιμα χαρακτηριστικά.

Αν δεν έχετε ακόμη αποφασίσει εάν ή όχι θα Metal Gear Rising: Revengeance download, τότε εμείς θα σας συμβουλεύσει να ζητήσει απευθείας σύνδεση Metal Gear Rising: Revengeance βίντεο, βλέποντας ότι θα είναι πιο εύκολο να πάρουν μια απόφαση. Σε πολλά βίντεο θα δείτε μάχες αφεντικό. Και Metal Gear Rising: Revengeance αφεντικά έκανε επίσης απίστευτα ποιοτικά με την Platinum Games. Επιπλέον, μετά τις μάχες με το αφεντικό Raiden παίρνει ένα νέο όπλο τεράστια καταστροφική δύναμη και απίστευτη ταχύτητα, καθώς και άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά.

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, κατεβάστε το παιχνίδι και να πάρει ευχαρίστηση από αυτό. Καλή τύχη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more