Σελιδοδείκτες

MechRage

Εναλλακτικές ονομασίες: Mechrage

Οι πραγματικότητες του πλανήτη μετά από μια πυρηνική έκρηξη, η κυριαρχία της τεχνητής νοημοσύνης, βάναυση αποικιοκράτες αντιπαράθεση στον αγώνα για κάθε τετραγωνικό μέτρο και μάχη ρομπότ γίγαντας - MechRage online κόσμο δημιουργήθηκε για εκείνους που έχουν πάθος για την επιστημονική φαντασία και κυβερνοπάνκ στυλ. Συνδεδεμένοι MechRage πρόγραμμα περιήγησης στο παιχνίδι - είναι ένα μαζικά multiplayer στρατηγικής σε πρώτο πρόσωπο, στο οποίο θα σταθεί ισχυρό ρομπότ Mech και θα δημιουργήσετε το δικό σας αποικία, για να την προστατεύσει και να κερδίσει νέο έδαφος.

Για να παίξετε το παιχνίδι MechRage ταιριάζει σχεδόν σε κάθε υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Windows 98/ME/2000/XP/Vista x32/Seven, επεξεργαστή Intel Pentium III 800 MHz ή ταχύτερος, 256 MB RAM και μια κάρτα γραφικών τουλάχιστον 64 Mb. Για να μπορείτε να παίξετε εκτός συνδεθείτε στο Internet, θα χρειαστείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης plugin εγκατεστημένο το Adobe Flash Player έκδοση δεν είναι κάτω από 10. 0. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Internet Explorer για να επιλέξετε τουλάχιστον την έκδοση 8. 0, FireFox δεν είναι κάτω από 6. 0 έκδοση, Google Chrome ή Opera.

Συμμετοχή στο MechRage παιχνιδιών που διατίθενται με διάφορους τρόπους:

 • Εξουσιοδότηση χρησιμοποιώντας Looki λογαριασμό
 • Χρησιμοποιήστε το λογαριασμό του στο Facebook για την καταχώριση
 • Για τους εγγεγραμμένους χρήστες του Google

Εάν καμία από τις μεθόδους που δεν σας ταιριάζει, τότε περνούν από τη συνήθη διαδικασία (εγγραφή MechRage) στο παιχνίδι ofsayte.

MechRage online εγγραφή σε αυτό το στάδιο είναι πάνω.

MechRage online παιχνίδι δεν έχει τη διαδικασία επιλογής χαρακτήρα, αλλά απλά σου αναθέτει Γούνες, η οποία θα γίνει μια επέκταση του σας σε αυτό το κυβερνοπάνκ πραγματικότητα.

Επιπλέον, MechRage online παιχνίδι στο οποίο δεν υπάρχει διαχωρισμός σε παρατάξεις, ως τέτοιες, και ένα σύστημα τάξεις μάλλον συμβατικός.

Υπάρχουν μόνο εξειδίκευση - ανάλογα με την επικράτηση των ειδικών τακτικών ενεργειών του ρομπότ, μπορεί να είναι

 • Πολεμιστής
 • Destroyer
 • Spy
 • Shooter
 • Φρουράς
 • Tank
 • Εκρηκτικό
 • Transporter

Αν μιλάμε για προσωπικά επιτεύγματα των ρομπότ ήρωα σας, θα ήταν ωραίο να αυξηθεί στο βαθμό του στρατιωτικού διοικητή - το πιο αξιοσημείωτο βαθμό το παιχνίδι. Με αυτή την κατάσταση ο ήρωας σας θα είναι περισσότερες ευκαιρίες στο παιχνίδι. Μπορείτε να πάρετε μέρος στις μάχες διαδήλωση που θα κερδίζουν περισσότερα και να συσσωρεύονται τα σημεία και την εμπειρία.

Άρσεναλ πολέμαρχος γούνα είναι πολύ καλή:

 • Φλογοβόλα
 • Όπλο λέιζερ με μια ασπίδα
 • Rocket

Λοιπόν, φυσικά, παίζουν MechRage θα είναι δύσκολο χωρίς στρατό της από ρομπότ. Τοποθετώντας εισέλθουν με ασφάλεια σε μάχες μεγάλης κλίμακας και να κερδίσει νέα εδάφη για να επεκτείνουν την αποικία τους. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε μία από τις συμμαχίες και αποικιακό πόλεμο με ένα ισχυρότερο αντίπαλο. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας για τη γούνα και στρατιωτική φήμη - για παράδειγμα, αν ψάχνετε για εύκολη λεία και να επιτεθεί σε έναν αδύναμο αντίπαλο, να χάσουν το σεβασμό για τους συμμάχους. Εν ολίγοις, αν παίζετε σε MechRage ενεργό, αξιοπρεπή και από τους κανόνες, μπορείτε να κάνετε ένα αξιοπρεπές στρατιωτική σταδιοδρομία.

Αλλά εκείνοι στους οποίους δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό, να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση MechRage στην άλλη κατεύθυνση και πλήρως εκφραστούν στην επίλυση στρατηγικά καθήκοντα. Ειδικά στο παιχνίδι - για την κατασκευή ενός βάση και την ανάπτυξη της υποδομής - αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τον ήρωα σας. Για να δημιουργήσετε τη δική σας βάση δεδομένων, θα πρέπει να ξεκινήσετε κατάστημα συνέλευση, η οποία θα δημιουργήσει ρομπότ που εργάζονται. Όταν ένας ικανός αριθμός από αυτά, στη συνέχεια να προχωρήσει στην κατασκευή άλλων εγκαταστάσεων. Εξορύσσεται κτίριο πόρους, όπως ο χρυσός, το πυρίτιο και το τιτάνιο, τις αράχνες μηχανών αναζήτησης. Μπορείτε επίσης να εξοπλίσει ένα άξονα ορυχείων και εξάγουν πόρους από εκεί.

Ένας παίκτης δεν επιτρέπεται να χτίσει μέχρι και πέντε βάσεις δεδομένων. Κάθε ένα από αυτά θα πρέπει να είναι το πεπρωμένο του - η βάση για επιθετικές επιχειρήσεις, αμυντικά ή καθολική (εξαρτάται από το τι είδος του κτιρίου θα κατασκευαστεί στην επικράτειά του). Με τους απαραίτητους πόρους, μπορείτε να δημιουργήσετε μια βάση δεδομένων όλων των τύπων που θα ενισχύσει σημαντικά τη θέση σας στο παιχνίδι.

Από όλα τα παραπάνω, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση MechRage θα είναι εξίσου συναρπαστικό, όπως ανεμιστήρες στρατηγικές, και εκείνων που ενδιαφέρονται για arcade πόλεμο κοσμικό χαρακτήρα. Λοιπόν, μπορείτε ήσυχοι και ισορροπημένο παιχνίδι!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more