Σελιδοδείκτες

Mass Effect 3

Εναλλακτικές ονομασίες: Mass Effect 3

Δυστυχώς, συναρπαστική και ενδιαφέρουσα είδος της επιστημονικής φαντασίας σήμερα μπορούν να αποθηκευτούν με ασφάλεια στο Κόκκινο Βιβλίο. Και αν ένα ορισμένο ποσό των ιστοριών φαντασίας για διαστημόπλοια και απειλητικό αλλοδαπών σε τακτά χρονικά διαστήματα, να τα κατατάξει στο αρχικό είδος sci-fi μπορεί να είναι ένα τέντωμα. Υπενθυμίζουμε ότι η επιστημονική φαντασία θεωρείται ότι είναι αυτό που δεν έρχεται σε αντίθεση με τα επιτεύγματα της σύγχρονης επιστήμης, η οποία σίγουρα δεν μπορεί να ειπωθεί για αυτήν την ταινία, δεν είναι για παιχνίδια, ειδικά. Ωστόσο, το Mass Effect 3 - ένα παιχνίδι που προσπαθεί να αναβιώσει την πραγματική φαντασία. Αξιοσημείωτη ότι οι προγραμματιστές μελετηθεί διεξοδικά όλα τα χαρακτηριστικά και τα χαρακτηριστικά του είδους, πριν να αρχίσει εργασίες για την τριλογία. Ακόμη και οι πιο σύνθετες καταπληκτικά στιγμές στο παιχνίδι φαίνονται φυσικά προσφέρονται στους νόμους της λογικής και εξηγήσεις (και, φυσικά, αν δεν είσαι κριτικός, και δεν θα σκάψει πολύ βαθιά, προσπαθώντας να βρει μια απόκλιση από μια στιγμή της πραγματικότητας). Η καλή και σωστή sci-fi παιχνίδι - είναι η πλέον ενδεδειγμένη απάντηση Mass Effect 3 τεμ.

Η βάση των επιστημονικών ιδεών του έργου που ελήφθη μια τέτοια "μηδενικού στοιχείου", το οποίο σας επιτρέπει να αλλάξετε πολλά διαφορετικά αντικείμενα σε αυθαίρετα όρια. Προγραμματιστές παιχνιδιών επέτρεψαν στους εαυτούς τους να υποθέσουμε ότι όσο πιο κοντά στο XXII αιώνα, αυτό το στοιχείο, - αποτέλεσμα μάζα - θα χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε και παντού (στο Mass Effect 3 αποστολές με κάποιο τρόπο να αποδείξει σε δράση, εάν θέλετε να είστε σε θέση να καταλάβετε! ). Και θα είναι χρήσιμες σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης ζωής και δραστηριότητας: σε κινητήρες αεροσκαφών και διαστημοπλοίων, όπλα, είδη οικιακής χρήσης. Με την πρώτη ματιά μπορεί να φαίνεται μάλλον συγκεχυμένη και μη ρεαλιστικές, ωστόσο, να κατανοήσουμε πιο σοβαρό, μπορείτε να βρείτε μια εξήγηση για όλους τους ανθρώπους χωρίς εξαίρεση. Επιπλέον, η πιο σουρεαλιστική στοιχείο στο Mass Effect 3 - ένα όπλο που λειτουργεί με την αλλαγή της ψύκτρας, και έχει μια επιστημονική βάση. Όπως μπορείτε να δείτε, οι δημιουργοί των παιχνιδιών για να δημιουργήσετε το δικό ήρθε με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Και ότι δεν έχει σημασία πώς ο συνδυασμός της ποιότητας gameplay και λιγότερο ή περισσότερο ρεαλιστική ιστορία είναι το κλειδί για την επιτυχία;

Πριν θέλετε να κατεβάσετε το Mass Effect 3, σκεφτείτε αν είστε εξοικειωμένοι με τα προηγούμενα τμήματα του έργου. Αν όχι, η πραγματική απόλαυση του παιχνιδιού δεν θα είναι σε θέση να πάρει. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα επειγόντως να καλύψουν τη διαφορά. Επιπλέον, το πρώτο και το δεύτερο μέρος της μάζας αποτέλεσμα δεν είναι χειρότερη από ό, τι το τελικό σχέδιο της τριλογίας. Πηγαίνοντας στο παιχνίδι, θα ξέρετε ότι ο θρυλικός ήρωας Shepard απολύθηκε από την οργάνωση, αλλά για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς εργασία παραμένει, φυσικά, δεν θα μπορούσε. Ήδη εξοικειωμένοι με το Mass Effect 3 χαρακτήρες και οι νεοεισερχόμενοι θα βοηθήσει τον πρωταγωνιστή και πάλι για να σώσει τη Γη από την εισβολή θεριστές. Τέλος, οι οπαδοί περίμεναν για την έκβαση του έργου - όλες οι ιστορίες συγκλίνουν στο τρίτο μέρος. Έντονα φανταστείτε όλα όσα προετοιμάζονται για το παιχνίδι μπορεί να εξεταστεί στο Mass Effect 3 τρέιλερ. Πιστέψτε με, δεν μπορεί να παραμείνει αδιάφορη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more