Σελιδοδείκτες

Εφέ μάζας

Εναλλακτικές ονομασίες: Εφέ μάζας

Mass Effect - ένα παιχνίδι που ήταν καταδικασμένο στην επιτυχία. Είναι κατασκευασμένο με τις καλύτερες παραδόσεις του είδους φαντασίας. Ακόμη και παρά τις ομοιότητες με την KOTOR, το έργο είναι δημοφιλές. Επιπλέον, οι προγραμματιστές κατόρθωσαν να μεταμφιεστούν λογοκλοπή κάτω από ένα νέο εξαιρετικό κινητήρα. Τα γραφικά στο παιχνίδι είναι εξαιρετικά, οι μάχες και τα γυρίσματα είναι ρεαλιστικά, όλα τα βασικά στοιχεία του είδους είναι πλήρως αναπαριστώμενα σε μία λέξη, δεν υπάρχει τίποτα να παραπονεθεί για τους gamers. Προηγούμενο θα συναντηθεί με τον κύριο χαρακτήρα, ο οποίος, συνοδευόμενος από ένα ζευγάρι συντρόφων, ταξιδεύει σε όλη την έκταση του διαγαλαξιακού χώρου. Στη διάθεση του χαρακτήρα σας θα είναι ένα σύγχρονο αστέρι που ονομάζεται Normandy.

B Mass Effect RS θα πρέπει να συναντήσετε γνωστά διλήμματα, ο ήρωας θα πρέπει να επιλέξει ποια πλευρά, καλό ή κακό, να ενταχθεί. Σε διαγαλαξιακές διασκέψεις αποφασίζονται τα θύματα των πλανητών και ολόκληρων γαλαξιών. Ναι, όλα είναι πολύ σοβαρά, αλλά τι σκέφτεσαι;

Για να ξεκινήσει η ιστορία του ήρωα σας, θα πρέπει πρώτα απ 'όλα να κατεβάσετε το Mass Effect. Για να γίνει αυτό, αρκεί να βρείτε τη διανομή του παιχνιδιού σε ένα από τα αγαπημένα σας torrents. Επιπλέον, όλα με τον αντίχειρα - στην αρχή, επιλέξτε την προσωπικότητα του χαρακτήρα σας, κάντε τη μοναδική βιογραφία του και μπορείτε να πηγαίνετε με ασφάλεια σε ένα ταξίδι. Ανάλογα με το ποια βιογραφία προτιμάτε να επιλέξετε, θα αλλάξουν οι διάλογοι παιχνιδιών καθώς και ο αριθμός των εργασιών. Στο Mass Effect, οι χαρακτήρες μπορούν να ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες.

  • Psionik
  • Soldat
  • Technik
Επίσης, υπάρχουν αρκετές μικτές τάξεις για να διαλέξετε. Ο επεξεργαστής χαρακτήρων διαρκεί τουλάχιστον μισή ώρα από εσάς, αλλά έχει σχεδιαστεί τόσο καλά ώστε ο χρόνος που θα περάσετε θα παραμείνει απαρατήρητος.

Οι αποστολές Mass Effect

B εμφανίζονται από το πουθενά. Οι προγραμματιστές κατάφεραν να κάνουν το έργο ενδιαφέρουσα όταν φαίνεται ότι σχεδόν όλα θα πρέπει να είναι δεμένα με το gamer, το οικόπεδο κερδίζει μια τέτοια δυναμική που είναι αδύνατο να σκίσει τα μάτια του παιχνιδιού. Απλά δεν μπορούμε να παραμείνουμε σιωπηλοί για το γεγονός ότι στο τέλος θα βρείτε ένα πραγματικό δράμα-θρίλερ του Χόλιγουντ, όχι λιγότερο. Γενικά, συνειδητοποιήσατε ότι πρέπει να κατεβάσετε το παιχνίδι, δεν μπορείτε να το χάσετε, έτσι δεν είναι;

B μαζικά όπλα των ηρώων των πιο σύγχρονων και ισχυρών. Έτσι θα είναι αρκετά εύκολο να αντιμετωπίσετε τους ξένους εχθρούς. Ωστόσο, δεν πρέπει να χαλαρώσετε μπροστά από το χρόνο, προσπαθήστε να ξεκινήσετε μερικές αποστολές. Οι χαρακτήρες θα μπορούν να απολαμβάνουν όλα τα τεχνικά οφέλη του πολιτισμού, τα οποία διαφοροποιούν σημαντικά το παιχνίδι και καθιστούν πιο δυναμική. Στο μεταξύ μάχες, μπορείτε να δώσετε εντολές στους συμμάχους σας, καθώς και να ορίσετε στόχους. Ότι η αλήθεια είναι πιο σημαντική, θα είναι μόνο όταν έρχονται αντιμέτωποι με αυτά τα έμπειρα αφεντικά, τα οποία θα ανοίξουν για σας σε υψηλά επίπεδα πολυπλοκότητας.

Λοιπόν, δεν είστε ακόμα έτοιμοι να γεμίσετε τη συλλογή των αγαπημένων σας παιχνιδιών με ένα νέο αντίγραφο; Για λόγους σαφήνειας, προτείνουμε να εξοικειωθείτε με το βιντεοκασέτα που τραβήξατε για την παρουσίαση του Mass Effect, το οποίο περιγράφει λεπτομερώς όλα τα πλεονεκτήματα του έργου.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more