Σελιδοδείκτες

Μάρτιος των αυτοκρατοριών: Πόλεμος των Βασιλέων

Εναλλακτικές ονομασίες: Μάρτιος των αυτοκρατοριών: Πόλεμος των Λόρδων

Comunity με το παιχνίδι March of the Empires: Πόλεμος των βασιλιάδων.

Gameloft παρουσιάζει στο δικαστήριό σας Marsh Empire: War of Kings είναι ένα κινητό παιχνίδι στο οποίο μπορείτε να παίξετε για ώρες. Αυτή είναι μια στρατηγική για πολλούς παίκτες, η οποία ήδη στον τίτλο θέτει τον τόνο. Αν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το είδος, θα καταλάβετε εύκολα τι πρέπει να κάνετε:

Marsh of Empires: Ο Πόλεμος των Βασιλέων μπορεί να κατεβάσει δωρεάν, και αν θέλετε να επιταχύνετε τη διαδικασία άντλησης ή να πάρετε ένα σπάνιο τεχνούργημα, υπάρχει πληρωμένο περιεχόμενο.

 • Επιλέξτε το κλάσμα
 • Επιλέξτε πολλούς στρατούς
 • Εκπαιδεύστε το στρατό
 • Δοκιμάστε σε συμμαχίες
 • Έχει πόρους
 • Ανάπτυξη της οικονομίας
 • Κατασκευή και βελτίωση κτιρίων
 • Συμμετοχή σε αποστολές και εκστρατείες
 • Επίσης, εκτός από την έκδοση για κινητά, μπορείτε να κατεβάσετε τον Μάρτιο των Αυτοκρατοριών: Πόλεμος των Βασιλέων στον υπολογιστή και στη συνέχεια οι μάχες στη μεγάλη οθόνη θα φαίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακές και ο οικισμός θα εμφανίζεται με όλες τις λεπτομέρειες.

  Στην κύρια επιλογή.

  Players καλούνται να προσδιορίσουν ένα από τα κλάσματα:

  • Kings από ψηλά βουνά
  • Kings από το North
  • Περιοχή των ερήμων της άμμου

  Στην πραγματικότητα, κάθε εκπρόσωπος όμως έχει κάποιες διαφορές λόγω του εδάφους, αλλά δεν είναι τόσο ριζοσπαστικές για να είναι πραγματικά σημαντικές. Επιλέξτε εκείνο που σας άρεσε το καλύτερο, γιατί η επιτυχία εξαρτάται από τις περαιτέρω ενέργειές σας. Και όμως, ας αναφέρουμε τα χαρακτηριστικά που διαθέτει κάθε μονάρχης.

  Koroli είναι επενδυμένα με θωράκιση χάλυβα και master κυρίαρχο το σπαθί. Το μπόνους είναι κατά 5% ταχύτερο κατά τη διάρκεια των πορειών και ταχύτερα τα υπόλοιπα χτίζουν το κτίριο. Οι μονάδες τους είναι ιππότες της τεκτονικής τάξης. Οι Βόρειοι Κινγκ είναι εξαιρετικοί αναβάτες και 10% μπροστά από τους υπόλοιπους στην προπόνηση. Οι μονάδες τους είναι αρκετά χρήσιμα αγόρια. Οι σουλτάνοι είναι περήφανοι δάσκαλοι του δόρατος. Το πλεονέκτημά τους μπορεί να θεωρηθεί ότι έχουν 5% περισσότερα στρατεύματα, κάτι που είναι σημαντικό για την περαιτέρω αύξηση των αριθμών και κατά τη διάρκεια των μάχες. Επίσης, οι φατρίες τους είναι 10% ταχύτερες στην έρευνα, δίνοντας ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους. Οι μονάδες τους είναι ύπουλοι δολοφόνοι.

  Ωστόσο, το παιχνίδι Marsh Empires: Ο Πόλεμος των Βασιλέων μας επιτρέπει πρώτα να δοκιμάσουμε τον εαυτό μας στο ρόλο του κάθε αντιπροσώπου για να κάνουμε την τελική επιλογή.

  Άλλα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

  παίκτες πρέπει να κρατούν συνεχώς τα χέρια τους στον παλμό, αναπτύσσοντας ομοιόμορφα όλες τις κατευθύνσεις. Μάρτιος των αυτοκρατοριών: Πόλεμος των Βασιλέων, το παιχνίδι έχει όλα όσα είναι απαραίτητα για την αρμονική πρόοδο, το κύριο πράγμα δεν είναι να κάνεις λάθη.

  Πολύ σημαντικό να είσαι ενεργός σε όλα. Ιδιαίτερα βοηθά να ενταχθεί στη συμμαχία με άλλους παίκτες. Αλλά για να γίνετε μέλος της ομάδας δεν είναι αρκετό, είναι απαραίτητο να είναι χρήσιμο να ανταποκρίνεται ενεργά στην πρόσκληση για βοήθεια, να μοιράζεται πόρους και γνώσεις. Μόνο σε αυτή την περίπτωση, όταν χρειάζεστε βοήθεια, η κλήση για να απαντήσετε είναι πολύ πιο γρήγορη και πιο πρόθυμη. Αν αναπτύξετε έναν στρατό, το καταφέρετε με ικανοποίηση. Μην εστιάζετε στη μέγιστη αύξηση της επίθεσης, αφήνοντας ένα αδύναμο αμυντικό μέρος.

  Μην ξεχάσετε να βελτιώσετε τα κτίρια, γιατί με κάθε νέο επίπεδο θα λειτουργούν πιο αποτελεσματικά. Κατά την εξόρυξη πόρων, μην προσπαθήσετε να καταστρέψετε τα ορυχεία και τα δάση πιο πιθανό ή να ολοκληρώσετε όλες τις αναζητήσεις. Εάν ξαφνικά το χωριό σας επιτεθεί και λεηλατηθεί, αποθήκες γεμάτες προμήθειες θα καταστραφούν. Θα είναι πολύ πιο εύκολο να αποκαταστήσετε την απώλεια εάν παραμένουν οι ενεργές εργασίες. Δώστε προσοχή στον ήρωά σας, δίνοντάς του χρήσιμες ικανότητες. Μην προσπαθήσετε να καλύψετε τα πάντα ταυτόχρονα, είναι καλύτερα να εστιάσετε σε πιο συγκεκριμένα ταλέντα που θα είναι χρήσιμα για σαφώς καθορισμένα καθήκοντα.

  Game March of Empires: Ο Πόλεμος των Λόρδων προσφέρει μια πλούσια ποικιλία ευκαιριών. Αν και δεν μπορούμε να πούμε ότι οι κατευθύνσεις διαφέρουν ριζικά από τα παιχνίδια αυτού του είδους, είναι αναμφισβήτητα προικισμένες με ατομική προσέγγιση.

   

  Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

  Read more