Σελιδοδείκτες

Magic World 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Magic World 2

ΚΑΙ γκρα Magic World 2 - ένα συναρπαστικό παιχνίδι για πολλούς παίκτες από τα εταιρεία Shanda Games. Οι παίκτες αναμένουν ένα επικίνδυνο και συναρπαστικό κόσμο των μαχών, όπου ο καθένας μπορεί να εκφραστούν με το καλύτερο χέρι και να δείξει την αξία του στη μάχη.

Πριν από το παιχνίδι, βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις του υπολογιστή και τις απαιτήσεις συστήματος του παιχνιδιού. Mw2 online παιχνίδι , η οποία έχει τις ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος:

- Λειτουργικό σύστημα: Win Dows XP/Vista/7?

- Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo?

- 1 GB RAM

- Βίντεο: Nvidia GeForce 7600 128 MB

- 5 GB ελεύθερου χώρου στο σκληρό δίσκο?

- Σύνδεση στο Internet.

Η επόμενη διαδικασία είναι απαραίτητη mw2 online εγγραφή . Αυτή η διαδικασία λαμβάνει χώρα απευθείας στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Επιλέγοντας το ελέγξετε MW2 , πληκτρολογήστε το ακόλουθο:

- E-mail,

- Κωδικός?

- Καθώς επίσης και η ανάγκη να διαβάσει και συμφωνώ με τους όρους της παρούσας συμφωνίας.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να κατεβάσετε τον client του παιχνιδιού. Μπορεί να βρεθεί άμεσα στο χώρο, και επιλέγοντας "Download" για να ξεκινήσει η λήψη. Μόλις κατεβάσετε το αρχείο, απλά εκτελέστε το και ακολουθήστε τις οδηγίες του. Σε αυτό το εγγραφή στα mw2 παιχνίδι άκρα και είστε έτοιμοι να παίξετε.

Στο mw2 παίξει είναι δυνατή για τις ακόλουθες κατηγορίες: πολεμιστής, Druid Mage Archer και Fighter . Κάθε τάξη έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της σε σχέση με το άλλο, έτσι ώστε παιχνίδι mw2 απαραίτητο για τον χαρακτήρα που ταιριάζει καλύτερα στις προσωπικές τακτικές του πολέμου παίκτη.

Πολεμιστής - ένας χαρακτήρας που είναι καλός και στην επίθεση και την άμυνα. Λόγω αυτού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα είδη των μαχών. Με την ισχυρή πανοπλία και κράνος, είναι πολύ καλά προστατευμένα, και οι εχθροί δεν είναι εύκολο να τον νικήσει. Όπλα πολεμιστής είναι ένα σπαθί και το σκήπτρο, και με την ικανότητά του στις πολεμικές τέχνες και την ικανότητα να χειριστεί τα όπλα του ένας σοβαρός αντίπαλος κάνει.

Archer - είναι μια φυλή των ξωτικών, έχει απίστευτη μακροβιότητα και την ευκινησία. Λόγω αυτού που διαθέτουν τις δεξιότητες που δεν είναι διαθέσιμα για τους απλούς ανθρώπους. Το κύριο όπλο είναι ένα τόξο βέλος, με την οποία μπορεί να χτυπήσει τον εχθρό από απόσταση. Είναι predlezhit βέλη τα περισσότερα από τα βιβλία για την ιστορία της ηπείρου, δεδομένου ότι είναι καλοί τροβαδούρους.

Mage - είναι ένας χαρακτήρας που μπορεί να υποτάξει τα στοιχεία και τα μυαλά των άλλων χαρακτήρων. Πνευματική ανάπτυξη του να είναι στην κορυφή του δυνατού, έτσι ώστε στη μάχη, είναι απίστευτα ισχυρή. Ως ένας μάγος όπλο χρησιμοποιεί το μαγικό ραβδί και μαγικό σφαίρα. Το μόνο μειονέκτημα είναι ο μάγος μάχη σώμα με σώμα, όπου είναι κατώτερη από άλλες τάξεις.

Druid - εκπρόσωπος μιας αρχαίας φυλής που έχει από καιρό ζούσε στο δάσος, και έζησε εκεί μέχρι σήμερα, εφόσον δεν διαταράσσουν τους δαίμονες. Και grata σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι mw2 για Δρυίδες - σημαίνει να είναι κάτω από την κηδεμονία των δυνάμεων της φύσης, η οποία βοηθά τους Δρυίδες να καταστρέψουν τους εχθρούς τους και να υπερασπιστούν εναντίον τους. Τα όπλα τους στη μάχη - ο δίσκος αυτός μάχης και μαστίγιο.

Unit - μια ειδική κατηγορία στο παιχνίδι, το πλεονέκτημα του οποίου είναι η μάχη σώμα με σώμα, στο οποίο δεν έχει ίσο στον κόσμο. Ήταν κάποτε μια ειρηνική φυλή, η οποία δεν ενδιαφέρεται για πόλεμο, αλλά και επικίνδυνο κόσμο τους ανάγκασε να μάθουν πολεμικές τέχνες. Μετά από χρόνια εκπαίδευσης έχουν φθάσει στο απόγειο της αριστείας στην μάχη σώμα με σώμα, και τώρα ο καθένας που έρχεται να τους σε κοντινή απόσταση, είναι αρκετά ευχάριστη. Στη μάχη, που χρησιμοποιούν αμβλύ και Χούφτες.

ΚΑΙ gras mw2 είναι μια εξαιρετική εκπρόσωπος της παιχνίδι για πολλούς παίκτες, η ποιότητα των γραφικών που είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Βολικό και εύκολο στο παιχνίδι είναι επίσης η διεπαφή. Έτσι, για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση mw2 δεν είναι μόνο ενδιαφέρον, αλλά και βολικό.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more